Author Topic: Story  (Read 9703 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
Story
« on: October 03, 2006, 06:12:39 PM »
I think,

je mogoče da sem eno, sem nekaj iz nečesa ne poznam zgodovovine, nič- Sem pika in belo polje okoli nje. Luči strmijo vame vendar isto časno sem sam za lučmi in gledam, v daljavo, ki je tam nekje daleč stran a na moji dlani, misli so dlje od koder vidim, nimajo meja stalno v pogonu, naenkrat vidim vse in nič. Vsi ki jih obrkožam obkrožajo mene, i mene se rojeva veselje in žalost, ki se odražata v okolici in glasbi , ki jo  poslušam. Ta vpliva name in po želji uravnavam svojo razpoloženje. Po drugi strani so stvari ki sem jih storil in ki jih še bom, vendar me je strah čeprav zaupam vase da vse kar bom storil, bo imelo svoj pomen in bo pomagalo meni in ostalim pri dosegi svojega cilja. Sem orodje in mojster ki vihti to orodje. V meni je zelja da bi lahko povedal več večim vseposod. Lahko vrtim kolo usode vidim kaj bo to naredilo, vem zakaj to pišem kajti v meni je želja da potegnem za seboj ljudi, ki se bodo zbudili, ki bodo pripravljeni iti proti luči znanja želje sreče... Moje ime ni pomembno kajti jaz sem ti, vsak posameznik, ki sedaj sedi in to bere in tisti, ki to sliši ne bo vedel kaj se dogaja, vendar v srcu bo čutil nekaj kar bo njegovo srce pognalo v utrip, želja bo, moč ki ga bo vlekla naprej, da si po posatljala uprašanja, kaj je to, kdo je to, čeprav ob vedel da sem v sebi ve vse odgovore le najti jih mora. Vsaka ulica ima vhod, slepa ali glavna, vse posod se skrivajo vprašanja in odgovori nanje; prav tako napredeovanje na tvoji življenski poti. Ja ti ki bereš, pomisli koga vse si srečal, omenil, pogovorajal, kaj vse si bral... Videl boš da je v vsaki svari nekaj globjega. Že samo življenje je izziv in tisti ki živijo so ga sprejeli. Največja neumnost je zavrniti to opcijo, ki ti jo ponujamo. Odgrni svojo zaveso ispred oči, ne piši tukaj v tem topiku če nimaš vvprašanja, ker ne bom priznašal, odgovorjal, spraševal. Vprašaj se sam in sam si odogovori, kajti to je tvoja naloga, kot hoditi po zemlji, kajti nihče te ne bo nosil, na plečih in ti podpiral lenobo. Ljudje smo namreč navajeni lenobe, da nam prinesejo vse k riti. Pomisli, kdaj si šel peš na dalši obisk.  Pojdi sprosti misli, pojdi poglej v nebo, kajti vse kar vidiš je ponavadi vse kar tvoje misli dosežejo, a vedi da je za vsakem tvojem pogledu še miljone miljard miljard KM v vesolju, ki jih tvoje misli ne bodo dosegle, če boš len. Pomisli, da bi lahko z mislimi šel na drug planet v vesolje, da bi bil vse in povsod, sredio najlepšega seksa, sredi najboljše pojedine in spla istočasno. Predstavljaj si!!! To si ti JA. Beri in se čudi, kajti ta teks je namenjen treniranju tovijh možganov. V vsaki vrstici je misel, ki se skupaj povezujejo in tvorijo  VSE IN VSAKOGAR. To je življenje in kaj ti bom še govoril? RESNICA. Ja!!! Vsak tvoj atom čuti kaj te nosi po zemlji in vsak tvoj atom bo nekoč v nekom drugem mogoče čez par 100 let mogoče par sto tisoč let, mogoče bo tvoj atom nekoč del večje zvezde na drugi strani galaksije. Zamisli si kaj so tvoje misli, in do kam sežejo. Si upaš?
Kajti ko bodo tvoje misli dovolj bistre-neomejene boš videl vse in čutil vse in srečo boš spoznal takšno kot je. Sproščujočo in neodovisno resnico, nekaj kar nabije atome z energijo in vsaka stvar bo smiselna, vsi bodo tvoji prijatelji in na svetu bo zavladalo premirje....

Lep pozdrav

Offline laomin

• Uporabnik
  • **
Re: Story
« Reply #1 on: October 04, 2006, 04:31:18 PM »

bravo to!Berite,pa še  enkrat berite in vzamite kar dojamete.Samo to deluje.  Ko se malo zberem pa še kaj.

Namig-to je tudi nasvet KOJCA.

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #2 on: November 04, 2006, 09:02:42 AM »
Vodo moraš najpreje zamrzniti,da se izničijo vse informacije, katere si je nabrala, predno je prispela do naših pip;
Potem to vodo odtajaš ... in jo informiraš....karkoli pač potrebuješ.
Vodo zopet zamrzneš in tako informirano potem,po koščkih,kot neke vrste homeopatija,dodajaš v pijačo.

Če si jo prvič zamrznila da se izničijo informacije, zakaj se potem tudi drugič ne?

Simbio je, sicer zelo poetično, povedal en par dejstev. Da imamo Svobodno odločanje. Sami odločamo kaj bo in kaj ne in vodila, ki nam pomagajo, so ljudje, ki jih srečujemo. En drugemu izmenjujemo informacije.

Tudi slab vedeževalec pove nekaj kar nam rabi. Tudi če se tega ne zaveda. Stvar je v tem, da ne verjamemo kar slepo vse kar nam drugi rečejo ampak sledimo občutkom, ki se pri tem porajajo. Težava je v tem, da imamo preveč filtrov preko katerih mora resnica, da pride do srca in tu je Tea povedala sveto resnico, skozi STRAH. Strah je pogojevalec obrambnih mehanizmov, ki nam povedo "ne verjami vedeževalcu", "ne poslušaj modreca, kaj pa on ve", "JAZ sem najbolj pameten in bom rasvetlil druge preden oni mene" itd itd.
Ugotoviti moramo lastne strahove in se z njimi soočiti. Ko to rešimo, postanje vedeževanje vse kar nas obkroža. V vsem vidimo smisel in namige za naš razvoj. Postanemo brezkompromisni in dojemljivi. Takrat sicer ne rabimo več vedeževalcev ipd. Vendar če nam pridejo na pot, pomeni da jih rabimo in jih sprejmemo (nič več "jaz sem rasvetljen in te ne rabim"). Takrat nam povedo kar jim intuicija reče in to dojamemo kot nam intuicija razloži.

Dokler v človeku vlada strah je težko razumeti kar pišem.... Potem postane samoumevno.
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline laomin

• Uporabnik
  • **
« Reply #3 on: November 04, 2006, 10:24:20 AM »

JA     JA      JA    JA    JA

o,bog sam s prakso ja pa križ. Meni skozi nagaja me hvali in graja,zapeljuje in nagrajuje.

Jaz pe še kar v prvem razredu.

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #4 on: November 05, 2006, 12:28:12 PM »
   Jaz pe še kar v prvem razredu.

TO pa ni dobro. napredovat je treba.
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #5 on: November 05, 2006, 02:50:57 PM »
ko mislimo, da počivamo ,se nič ne dugaja, takrat imamo dopust".a stati ne smemo,da se ne usmradimo" ;D
sprostitev je vedno lahko zastonj,
let it be

Offline klarus

• Mojster
« Reply #6 on: March 01, 2008, 07:50:22 PM »
Vodo moraš najpreje zamrzniti,da se izničijo vse informacije, katere si je nabrala, predno je prispela do naših pip;
Potem to vodo odtajaš ... in jo informiraš....karkoli pač potrebuješ.
Vodo zopet zamrzneš in tako informirano potem,po koščkih,kot neke vrste homeopatija,dodajaš v pijačo.
z tem se pa nebi strinjala.....voda je najbolj dovzetna tam nekje pri 37°C
inf, dobi po recimo pol ure....to se uporavlja pri izdelavi eliksirjev iz zdravilnih mineralov in kristalov..
taka inf. dokaj hitro razpadejo...
če je pa voda okoli 4°C traja postopek ene 24 ur....ampak je inf. trajnejša ;)
ko se voda zamrzne se tudi inf. zamrzne....
vode tudi ni potrebno čistit..daš samo novo informacijo....mentalno, z nihalom, kristalom, barvo kozarca itg :)
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822