Author Topic: Angelska terapija  (Read 21733 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Angelska terapija
« on: February 14, 2008, 08:38:33 AM »
Najbrž da večino ve, za moje težave s kolenom v zadnjem času.

Z Nensi sva se dogovorili za angelsko terapijo, tako da sva oz. bolje rečeno Nensi je delala, jaz pa uživala, dva večera zapored imeli "skrivni dejt". V obeh primerih sem jaz sicer zaspala ... in se prav prijetno počutila.

Že včeraj je bilo moje koleno toliko boljše, da sem oddelala tečaj ciganskih kart, torej je bilo potrebno preko celega dneva večji del sedeti za mizo in delati, kar si še dan prej niti v sanjah nisem mogla misliti, da bi zdržala.
Danes je rezultat občutno boljši.

Sicer pa bo strokovnjakinja zapisala bolj nazorno sam potek "zdravljenja".

Hvala Nensi  ;D in hvala angelom
« Last Edit: February 14, 2008, 08:56:16 AM by Tea »
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Princes

• Mojster
Re: Angelska terapija
« Reply #1 on: February 14, 2008, 09:55:27 AM »
Nensi, to me pa res veseli.  :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #2 on: February 14, 2008, 10:02:23 AM »
Mogoče pa kaj o vtisih pove lahko Regina, s katero sva tudi poskusili.

Z veseljem. Samo, da opravim s službenimi obveznostmi, pa se oglasim. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #3 on: February 14, 2008, 10:03:26 AM »
ali mora biti oseba prisotna ali lahko to delas tudi na daljavo?

Lahko delam tudi na daljavo, moram pa osebo enkrat videti, vsaj na sliki če ne gre v živo. Se je pa bolje za prvič dobiti v živo in malo podrobneje poklepetati o težavah, ker je potem lažje oblikovat terapijo.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #4 on: February 14, 2008, 01:49:56 PM »
Nensi se lahko samo iz srca zahvalim, da sem bila ena njenih prvih "pacientov".  Žal mi je le to, da tudi ena tistih, ki ji z razliko od Tee ne morem potrdit izboljšanja ali kakšnih drugih zdravilnih učinkov. Pri meni namreč gre za poškodbo  hrbtenice, oziroma za ploščico, ki mi je počila pred dvema letoma, kar že samo po sebi pomeni večletno zdravljenje, posebne vaje in telovadbo, samodisciplino, vztrajnost itd., pa še vprašanje je, če se sploh ta težava kdaj sanira. Poleg tega ne gre za nobene bolečine, ki bi me spremljale iz dneva v dan, da bi lahko poročala o izboljšanju. Čisto normalno živim, delam in se gibam, le naenkrat se zgodi (ali pa sploh ne), da me vsaj enkrat na leto v križu preseka in potem sem za kakšen mesec skoraj invalid.  :'(

O vsem tem sva se z nensi seveda pogovorili, saj se mi je zdelo pomembno poudarit, da so moja pričakovanja realna, vendar so moji vtisi po nekaj terapijah več kot prijetni, pa tudi raznoliki. Zelo intenzivno sem doživela tisto, kar je počela in zelo močno sem čutila, kar se je dogajalo v meni. Tega pa je bilo kar nekaj – vonji, okusi, barve, prisluhi, občutki v telesu so samo del tega…. prvič npr. sem od samega crkljanja, ugodja v hrbtenici in žgečkanja v trebuhu na mestu, kjer sem imela pred leti operacijo in nensi zanjo sploh ni vedela, mimogrede zaspala kar sredi terapije in se zbudila »točno čez pol ure« zaradi vonja bele kave.  ;D Spet drugič me je sredi sproščenega stanja in krasnih barv kar naenkrat nekaj predramilo,  ::) in čeprav še ni bil pravi čas za "bujenje", sem lahko v sproščenem stanju nemoteno vztrajala naprej. Tretje terapije se ne spomnim najboljše. Bila je podobna prvima dvema, četrta je bila pa divja.  8) Sploh se nisem mogla sprostit, kar naprej me je nekaj oviralo, motilo in bolelo, tako da lahko mirno rečem, da me je pošteno obdelala.

Vse od naštetega je seveda imelo svoj razlog, s povratno informacijo pa je dobilo svoj pomen in mi je bilo vse jasno. Da vam po potrebnem ne vzbujam kakšnih sugestij, naj samo navedem kot zanimivost, da je v drugem primeru nensi zakašljala,  ;D kar pa seveda jaz niti približno nisem mogla  vedet, »čutila« pa sem.

Kot zanimivost naj še povem, da imam za seboj kar nekaj bio in reiki terapij, hoje po žerjavici in tudi sama se reikistka, vendar tako prečiščevalnega učinka nisem v nobenem primeru dosegla, kot prav z nensi in njenimi angelčki.

Da se to nekje tudi »vidi«, lahko potrdi še Andres. Moje biokibernetske meritve so bile vedno zelo dobre, že po dveh terapijah pa so znatno in za moje pojme dobesedno nenavadno, odstopale od tistih najboljših, pa čeprav razen srečanja na daljavo z nensi v svojem vsakdanjiku nisem nič spremenila ali zase kaj več naredila, kot sicer.

Andres, upam, da s to zadnjo pripombo nisem kaj preveč rekla. Če sem, se opravičujem.  ;)

Nensi, tebi pa še javno in od srca - hvala za vsa čudovita doživetja s teboj.  :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #5 on: February 14, 2008, 02:01:20 PM »
Tudi jaz lahko potrdim Reginin bogat zgornji post.  Imel sem neko vnetje v ustni votlini in bolečine so mi skakale iz enega korena zoba do drugega. 
Po Nensijevi terapiji sem bil kaj hitro dober, bolečine so izginile in spet funkcioniram kot prej. :)  Hvala Nensi.

Regina. Nič preveč ni bilo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #6 on: February 15, 2008, 11:08:55 AM »
Danes sva ponovno z Nensi imeli angelsko srečanje. Hvala Nensi.

Včasih je toliko vsega, da človek niti ne ve, kaj naj napiše.  :D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #7 on: February 15, 2008, 01:10:48 PM »
Ni za kaj Tea, z veseljem. Saj včasih besede niti niso potrebne, občutki povedo več.  :-*