Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela Spletni simbol V
Tea:
Težko da bo Portir odobril take velike investicije, razen, če smo imeli pozitivno bilanco ;D
Nena:
Pod št. 6 sem videla, da je prosto delovno mest, ma nič ne piše za kaj???!! 8).Ravno iščem delo, pa morda bi tud v hotelu se kaj našlo zame...Mi zna kdo kaj več povedat o tem prostem delovnem mestu???
klarus:
--- Quote from: Tea on February 20, 2008, 03:40:45 PM ---Težko da bo Portir odobril take velike investicije, razen, če smo imeli pozitivno bilanco ;D
--- End quote ---
kaj pa kakšna dokapitalizacija ::)
Tea:
--- Quote from: klarus on February 20, 2008, 03:48:25 PM ---
--- Quote from: Tea on February 20, 2008, 03:40:45 PM ---Težko da bo Portir odobril take velike investicije, razen, če smo imeli pozitivno bilanco ;D
--- End quote ---
kaj pa kakšna dokapitalizacija ::)
--- End quote ---
Če ti odkrito povem, jaz se spoznam samo na sobe in sesalce ;D ;D ;D /enciklopedija: sesalci so tisti, ki rojevajo žive mladiče/ ;)
O investicijah ...... pojma nimam ;D ::)
Tea:
--- Quote from: Nena on February 20, 2008, 03:48:00 PM ---Pod št. 6 sem videla, da je prosto delovno mest, ma nič ne piše za kaj???!! 8).Ravno iščem delo, pa morda bi tud v hotelu se kaj našlo zame...Mi zna kdo kaj več povedat o tem prostem delovnem mestu???
--- End quote ---
Kolikor vem, smo morali vsi pisati prošnje ::) :P Portir je bil strog pri izboru ... jaz sem se komaj zagrebra, da sem lahko sobarica ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version