Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Uslužbenci hotela Spletni simbol V
Nena:
Hmmmm....pri pisanju prošenj sem bila vedno šibka...bom vidla, mogoče mi pa uspe se nekako prešvercat noter tudi brez tega...morda ima portir dober dan, pa se bo dalo kaj uredit...najbolje, da grem kar do njega, pa da eno konkretno rečeva :)
Andres:
Nena. Tu pri nas diploma ne velaj kaj dosti. Pač, lahko imaš svinjarijo za nohti in če znaš metlo vrteti je to torej odraz tvojih delovnih sposobnosti. Če mastna ostnaeš kje, je to odraz, da si dobra maserka. Če prideš v službo z Ipodom bi šlo tu iz psihološkega vidika videti, da znaš zabavati. In nenazadanje, če ima tvoj pulover vonj po kosilu bržkone ne moreš biti lena kuharica.
Res je pod številko 6 prosto delovno mesti. Do tega je prišlo pomotoma in vpisal sem ga kot prosto. Možno je tudi, da smo komu dali odpoved in je ostalo prosto delovno mesto.
In česa si ti pravzaprav sposobna?
Andres
Iza:
Andres, v podpisu ji piše ;)
A imaš "Vlivalec znanja" v naboru delovnih mest. Če ne, toplo priporočam, da odpreš.... bo šlo za med kot tople žemljice.
Lep dan!
Iza
Tea:
Tudi jaz bi se strinjala s tem nazivom ;D
Nena:
Eto, eto...Iza zlata je odgovorila namesto mene...to sem se pa res na novo izučila...vem kako se downloada znanje, brez, da se učiš in mučiš 8) :D..To zna prit v našem hotelu še kako prav marsikomu :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version