Author Topic: 8 hiša  (Read 88442 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: 8 hiša
« Reply #105 on: August 23, 2010, 03:01:57 PM »
Menda da sem kolikor pač sem ;D
8.   :ri,  nepojasnjena smrt, vzrok zamegljen, izginotje
 :NE  5. v   :st zaradi hobija/ljubezni/otrok/ lahko tudi zasvojenost - pretiravanje s cigareti v mojem primeru ali pa narkoza, verjetno v tujini
  :tr  :So 9.  :ov  hitro, spet tujina
  :sek  :Lu v 3.  tega ne razfecljam.  :Lu so čustva, otrok  :te pa ljubezen, pogodba,...
  :kv  :Me 9.  :ri pot v tujino, oziroma med vožnjo (ladja) v tujini ziher sem nekaj spregledala tukaj
  :kv  :Ve  :ri  8. pretirano veselje, ljubezen

:Ve  :ri kot vladar 4. (grob)  :op  :Sa - grob v nasprotju s tradicionalnim (no tole če tudi z vsem ostalim brcam v temo sem že itak povedala, da hočem, da me "odvržejo" v morje ;D)

8. na 1° -   :ov : na hitro, udarec, agresija, napad, nož, rezilo
 :NE 20° -   :Sk : smrt (jah itak, če to raziskujem ;D) operacija, kirurg, reke, predeli v rečno obale, nosečnost, rojstvo otroka (uf sem bila s Tomažem pa res blizu :o)
 :Ve 17° -  :Le:  kar imamo radi, to kar delamo iz ljubezni, ljubezen, ljubezenske veze, na soncu, sončna stran, otroci, zaradi otroka,...

Madona bolj ko gledam bolj sem zmedena. Mi je pa jasno postalo kako resen je bil pravzaprav poporodni zaplet pri Tomažu :o Če bi šla tole prej gledat verjetno Samota (ali pa še prej pa tudi Tomaža) niti slučajno ne bi upala imet ;D :D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #106 on: August 23, 2010, 07:19:48 PM »
Glede na informacije, ki sem jih našel na netu za  :Me b 8. hiški (ki tvori mimogrede še tako "lep"  :kv:Lu, na kar sploh nisem ponosen,  :tr:PL in :sek z MC sta mi bolj všeč), se mi obeta paraliza ali kake druge živčne bolezni. Hm. Ko sem bil pet let star, sem imel meningitis. Bi me moralo že takrat pobrat?  ::) Ker se mi 8. začne v  :B, torej je vladar  :Ve, lahko sklepam, da bo vse skup zelo estetsko ?  ;D Samo ugibam, se bom pustil presenetit nekje po 2050 ...
No, vsekakor lahko odmislim, da mi bo padlo na glavo kako zračno ali vesoljsko plovilo oz. njegov sestavni del.
« Last Edit: August 23, 2010, 07:22:04 PM by Jernej »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #107 on: August 23, 2010, 08:39:02 PM »
No Tejka, če si že lih tok morbidna, pa probam še jaz tvojo zadevo razvozlati. Bo pa Tea povedala, koliko prav tipava  ;D

Vrh 8 v  :ri na 2 stopinji, smrt pod nejasnimi okoliščinami, počasna smrt.  :NE gre v peto, torej bo to na nekem mestu kjer se boš zabavala, neptun je na 20 stopinji, torej nekje na obrežju kake reke, v  :kv:Ve  :Me zaradi prepira z otroci  ???

No bom kar nehala bluzim  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #108 on: August 23, 2010, 08:52:16 PM »
No pa še moja morbidnost. Na stara leta  :ko grem na neko krajše potovanje (  :Sa na dvojčkovi stopinji ) za zabavo ( 5. hiša )  :kv   :Me ( nesreča z avtom v prometu ) pod vplivom substanc (  :NE), umre več ljudi takrat ( vrh 8 na rakovi stopinji)  :kv  :Ve v dvanajsti, ponoči, spet promet  :dv na 25 stopinji ( V Berlinu ali Londonu - ugibam ker imam sorodnike tam  ;D). 25 stopinja, dobim rane in izkrvavim.

Sovladar  :vo to bo nepričakovana, šokantna smrt ( mogoče zaradi več mrtvih ljudi  ::) )
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #109 on: August 23, 2010, 10:07:00 PM »
No Tejka, če si že lih tok morbidna, pa probam še jaz tvojo zadevo razvozlati. Bo pa Tea povedala, koliko prav tipava  ;D

Vrh 8 v  :ri na 2 stopinji, smrt pod nejasnimi okoliščinami, počasna smrt.  :NE gre v peto, torej bo to na nekem mestu kjer se boš zabavala, neptun je na 20 stopinji, torej nekje na obrežju kake reke, v  :kv:Ve  :Me zaradi prepira z otroci  ???

No bom kar nehala bluzim  ;D

Hmmm 8. se začne na 1.° Ostalo bi komot bilo prav. Lahko bi bil ljubezenski prepir, ker  :Ve ni otrok (vsaj mislim)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #110 on: August 24, 2010, 06:21:11 AM »
Je pa na dvajseti, pod dvajseto pa pise zaradi otrok.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #111 on: August 24, 2010, 07:48:03 AM »
 :NE  5. v   :st zaradi hobija/ljubezni/otrok/ lahko tudi zasvojenost - pretiravanje s cigareti v mojem primeru ali pa narkoza, verjetno v tujini
  :sek  :Lu v 3.  tega ne razfecljam.  :Lu so čustva, otrok  :te pa ljubezen, pogodba,...
  :kv  :Me 9.  :ri pot v tujino, oziroma med vožnjo (ladja) v tujini ziher sem nekaj spregledala tukaj

:Ve  :ri kot vladar 4. (grob)  :op  :Sa - grob v nasprotju s tradicionalnim (no tole če tudi z vsem ostalim brcam v temo sem že itak povedala, da hočem, da me "odvržejo" v morje ;D)

:NE 20° -   :Sk : smrt (jah itak, če to raziskujem ;D) operacija, kirurg, reke, predeli v rečno obale, nosečnost, rojstvo otroka (uf sem bila s Tomažem pa res blizu :o)
 :Ve 17° -  :Le:  kar imamo radi, to kar delamo iz ljubezni, ljubezen, ljubezenske veze, na soncu, sončna stran, otroci, zaradi otroka,...

Madona bolj ko gledam bolj sem zmedena. Mi je pa jasno postalo kako resen je bil pravzaprav poporodni zaplet pri Tomažu :o Če bi šla tole prej gledat verjetno Samota (ali pa še prej pa tudi Tomaža) niti slučajno ne bi upala imet ;D :D

:ri v 8  zdravila, bolnice, klinike halucinacije

torej ko boš umrla tega zagotovo ne boš vedela  ;D   :NE  :kv  :Me /tudi v ribah/ ker bo pamet odneslo  ;) oz. boš pod dozo

:NE v 5 otrok pri tebi ne bo /ali jih enostavno ne boš prepoznala/

:NE  :kv  :Ve postelja bo vlažna ali polulana /8h/  :Ve na 17 /ob oknu/  :kv  :NE /zagrnjena zavesa/
 :op :Sa temna oz. temačnejša

Zelo verjetno bo šlo za ščitnico oz. povezano nekaj z glavo /možgani/  in desno polovico telesa, ki ne bo ubogala leve
 :NE  :tr  :So /velika zgradba/  :op :Lu :PL

tudi glede na tvojega drugega vladarja  :J v12 bi lahko rekli, da bo to kakšna ustanova, ker pa je v  :rak

in zaradi  :Lu :sek :NE bi rekla, da bo to nekako tvoj drugi dom /dom za ostarele npr./
sicedr pa tvoja 4 z  :Ve in vkleščenim  :Sk / :PL :kon :Lu / govori o smrti doma - kar je za mnoge starejše občane tudi dom za upokojence al kako se že reče.

sicer pa maš tako pestro da se zdaj lahko s tem še malo pozabavaš.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #112 on: August 24, 2010, 08:22:56 AM »
No pa še moja morbidnost. Na stara leta  :ko grem na neko krajše potovanje (  :Sa na dvojčkovi stopinji ) za zabavo ( 5. hiša )  :kv   :Me ( nesreča z avtom v prometu ) pod vplivom substanc (  :NE), umre več ljudi takrat ( vrh 8 na rakovi stopinji)  :kv  :Ve v dvanajsti, ponoči, spet promet  :dv na 25 stopinji ( V Berlinu ali Londonu - ugibam ker imam sorodnike tam  ;D). 25 stopinja, dobim rane in izkrvavim.

Sovladar  :vo to bo nepričakovana, šokantna smrt ( mogoče zaradi več mrtvih ljudi  ::) )

Saturn je R zato prihaja iz 4 stopinje in ta se šteje - torej doma - merkur gre tud v raka -torej tudi doma

ti si obsedena od tega prometa hehe - glej vladar tvoje 3 hiše - promet je čist lepo postavljen! če je v  :dv zakaj pa ne rečeš da v knjižnici ali v kakšenem uradu  :Sa npr. ko boš oddajala davčno napoved  ;D ;D ;D ;D
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #113 on: August 24, 2010, 08:29:37 AM »

No, vsekakor lahko odmislim, da mi bo padlo na glavo kako zračno ali vesoljsko plovilo oz. njegov sestavni del.

ne bi bila tako sigurna  ;D  :U /nekaj kar leti/  :op :Ve /okroglo - po imširagiču tudi letalo ?/  :kv  :Ma nekaj kar je iz železa ali jekla kovine - padec z višine pa je tudi  :Sa  ;D ;D ;D ;D
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #114 on: August 24, 2010, 03:03:19 PM »

:ri v 8  zdravila, bolnice, klinike halucinacije

torej ko boš umrla tega zagotovo ne boš vedela  ;D   :NE  :kv  :Me /tudi v ribah/ ker bo pamet odneslo  ;) oz. boš pod dozo

:NE v 5 otrok pri tebi ne bo /ali jih enostavno ne boš prepoznala/

:NE  :kv  :Ve postelja bo vlažna ali polulana /8h/  :Ve na 17 /ob oknu/  :kv  :NE /zagrnjena zavesa/
 :op :Sa temna oz. temačnejša

Zelo verjetno bo šlo za ščitnico oz. povezano nekaj z glavo /možgani/  in desno polovico telesa, ki ne bo ubogala leve
 :NE  :tr  :So /velika zgradba/  :op :Lu :PL

tudi glede na tvojega drugega vladarja  :J v12 bi lahko rekli, da bo to kakšna ustanova, ker pa je v  :rak

in zaradi  :Lu :sek :NE bi rekla, da bo to nekako tvoj drugi dom /dom za ostarele npr./
sicedr pa tvoja 4 z  :Ve in vkleščenim  :Sk / :PL :kon :Lu / govori o smrti doma - kar je za mnoge starejše občane tudi dom za upokojence al kako se že reče.

sicer pa maš tako pestro da se zdaj lahko s tem še malo pozabavaš.

He, he madona sem brcala v temo ::) No ampak smrt pod dozo, sploh ni slaba smrt :) Se bom še pozabavala z zadevo. Verjamem, da marsikdo noče vedet, samo meni se ne zdi nič takega. Itak greš, ko je čas, če bom pa šla ne da bi vedela pa še toliko bolje :)

V otroštvu (in še nekaj časa kasneje) sem imela povečano ščitnico in tudi z bučo so bile neke težave pred leti. Samo smo marsikaj popucali ;)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #115 on: August 24, 2010, 04:10:35 PM »

Saturn je R zato prihaja iz 4 stopinje in ta se šteje - torej doma - merkur gre tud v raka -torej tudi doma

ti si obsedena od tega prometa hehe - glej vladar tvoje 3 hiše - promet je čist lepo postavljen! če je v  :dv zakaj pa ne rečeš da v knjižnici ali v kakšenem uradu  :Sa npr. ko boš oddajala davčno napoved  ;D ;D ;D ;D

Ja kdo pa umre v knjižnici ali davčnem uradu  ;D Porkaduš a potem če planet, ki je retrograden deluje še na drugo stopinjo, pol mam poleg lune še plutona na 22 stopinji. Kako lepo  :D
Oh sej veš kolikokrat sem se skantala, valda normalno da bom že obsedena, ampak sem danes pucala to temo, upam da je šla za vse večne čase.
Torej umrla bom na svojem domu, med knjigami  ;D Ko mi bo knjižna polica padla na glavo  ;D

Moja astro karta

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #116 on: August 24, 2010, 05:33:55 PM »
Hmmmm retrogradni planeti se potem upoštevajo na +1° če prav štekam ??? Ali se upoštevata obe?  Potem jaz gledam za :Sa :U :NE in :PL že ves čas napačne °  :-\

Torej :Sa  :Sk namesto :te:U  :de namesto :Le:NE  :st namesto :Sk:PL  :de namesto :Le (krasna 18. ::) kako fino, pa še 3/4 hiša đizs)
« Last Edit: August 24, 2010, 05:59:59 PM by Tejka »
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #117 on: August 24, 2010, 07:33:43 PM »

ne bi bila tako sigurna  ;D  :U /nekaj kar leti/  :op :Ve /okroglo - po imširagiču tudi letalo ?/  :kv  :Ma nekaj kar je iz železa ali jekla kovine - padec z višine pa je tudi  :Sa  ;D ;D ;D ;D

:o O šiiiiii*  ;D
« Last Edit: August 24, 2010, 08:34:46 PM by Jernej »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #118 on: August 24, 2010, 08:15:00 PM »
Hmmmm retrogradni planeti se potem upoštevajo na +1° če prav štekam ??? Ali se upoštevata obe?  Potem jaz gledam za :Sa :U :NE in :PL že ves čas napačne °  :-\

Torej :Sa  :Sk namesto :te:U  :de namesto :Le:NE  :st namesto :Sk:PL  :de namesto :Le (krasna 18. ::) kako fino, pa še 3/4 hiša đizs)

Pa ja nisi mislila, da bo 18-ke deležna samo tvoja mama, nekaj je pa ja mogla tebi dat  ;D

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #119 on: August 24, 2010, 08:16:31 PM »

:o O šiiiiii*  ;D

;D ;D

Moja astro karta