Author Topic: 8 hiša  (Read 94903 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: 8 hiša
« Reply #75 on: August 08, 2008, 11:31:11 AM »
Hvala Pikica :)

Sem jo naredila.
Sedaj pa bi te prosila,če mi lahko še pomagaš,kako jo dam v podpis?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #76 on: August 11, 2008, 01:12:30 PM »
Tea,tole kar si napisala glede Pepelke-hmm,bo držalo.
Moja "pastorka" ima sonce v 8.hiši,izgubila mamico že zelo zgodaj,res žalostno.
No in jaz sem sedaj neke vrste "mačeha"-uf,res ne maram te besede.
Res zanimiva tale astrologija :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #77 on: August 11, 2008, 01:55:21 PM »
Kaj pa svoje otroke - imaš?

Kozorog v 5 hiši ponavadi kaže na večje obveznosti glede otrok
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #78 on: August 11, 2008, 03:27:06 PM »
Imam dva svoja otroka in sedaj še dva partnerjeva.
Partnerjeva nimata več mamice,za moja pa se oče tako rekoč ne zmeni,tako da-ja, res imam obilo obveznosti glede otrok.
Vendar mi vse skupaj ni težko.Že od malega sem sanjala o tem kako lepo bo,ko bom imela svoje otroke. No,sedaj jih imam kar nekaj :D
In to kaže,če je kozorog v 5 hiši?
Ko berem tvoje poste,si rečem pa saj to ne more biti res :o
pa je :)
in tale pepelka,me je kar pretresla

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #79 on: August 29, 2008, 08:34:58 AM »
Imam dva svoja otroka in sedaj še dva partnerjeva.
Partnerjeva nimata več mamice,za moja pa se oče tako rekoč ne zmeni,tako da-ja, res imam obilo obveznosti glede otrok.
Vendar mi vse skupaj ni težko.Že od malega sem sanjala o tem kako lepo bo,ko bom imela svoje otroke. No,sedaj jih imam kar nekaj :D
In to kaže,če je kozorog v 5 hiši?
Ko berem tvoje poste,si rečem pa saj to ne more biti res :o
pa je :)
in tale pepelka,me je kar pretresla

Znamenje kozoroga ali Saturn v 5 hiši kaže na to, da:
- ali ima človek v kasnejših letih otroke
- ali jih sploh nima
- ali ima občutek velike odgovornosti do vzgoje otrok
- lahko so mu v breme
- ponavadi prevzema še skrb za "tuje" oz. tuje otroke /saturn kot učitelj ali skrbnik/
itd......

odvisno je pač od tega kako je aspektiran, v katero hišo gre in seveda še od ostale natalke

www.Astro-Star.net

Offline oona

• Novinec
  • *
« Reply #80 on: August 30, 2008, 10:21:13 PM »
Kozorog v 5.h. prinaša  tudi neplodnost. Če ima moški tako postavitev, se žena zdravi za neplodnost, če ženska, pa se ona zdravi. Recimo, da sem to osebno preizkusila, saj je imel mož tako karto,l jaz pa sem se zdravila za neplodnost. On zdaj skrbi tudi za tuje otroke, občasno so mu v breme, občasno pa je zelo prizadeven. Mislim tudi, da se s "tujimi" otroci zelo dobro razume.
Se mi pa zdi, da je pomembno, kje je v takem primeru Saturn kot vladar te hiše.

Online Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #81 on: August 31, 2008, 01:07:59 AM »
Saj tako imam jaz. Hmm. In bivša žena se je resnično zdravila za neplodnostjo. Mislim, da se piše o peti hiši v topicu 8. hiša. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #82 on: September 01, 2008, 09:02:38 AM »

Znamenje kozoroga ali Saturn v 5 hiši kaže na to, da:
- ali ima človek v kasnejših letih otroke
- ali jih sploh nima
- ali ima občutek velike odgovornosti do vzgoje otrok
- lahko so mu v breme
- ponavadi prevzema še skrb za "tuje" oz. tuje otroke /saturn kot učitelj ali skrbnik/
itd......

odvisno je pač od tega kako je aspektiran, v katero hišo gre in seveda še od ostale natalke

[/quote]
No,jaz sem imela zeloo zgodaj otroka,imam pa vsekakor občutek velike odgovornosti do otrok,vse sem tako rekoč podredila njima in to mi je bilo v veselje.Lahko bi pa rekla,da sem delno prevzela seveda tudi odgovornost do drugih dveh otrok.

Online Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #83 on: October 10, 2009, 07:30:15 PM »
Mislim, da smo nekoč o prostituciji že govorili. Me zanima, če ženska, ki ima v osmi hiši Marsa le ni podrvžena prostituiranju in s tem služenju na ta način?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #84 on: October 11, 2009, 08:11:37 PM »
Mislim, da smo nekoč o prostituciji že govorili. Me zanima, če ženska, ki ima v osmi hiši Marsa le ni podrvžena prostituiranju in s tem služenju na ta način?

Andres
pajade  ;D

Online Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #85 on: October 11, 2009, 08:37:38 PM »
No, pri  astrologiji takšno teorijo vedno lahko kaj drugega omaja, zato nič bati, da bi te kdo označil, ker imaš Marsa v osmi hiši Mystica. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #86 on: October 11, 2009, 09:12:06 PM »
Kaj pa aspekti ...? To je tudi potrebno.
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #87 on: October 12, 2009, 07:31:18 AM »
Andres, ne vem kje si tole "pobral", ampak kvečjemu bi šlo za moško prostitucijo.

Ko govorimo o Marsu, gre za moški planet, ko govorimo o ženski 8 hiši, gre za njenega partnerja, oz. partnerja, ki svoje telo deli z njo na marsovski način:

- ekstravagantnost
- strast
- naglost
- nasilnost
- dinamičnost
- nagonskost
- strast brez emocije

Mars je v bistvu moški spolni organ. Po poziciji Marsa lahko čisto natančno opišemo kako ta zgleda in kaj moški z njim počne. Seveda pa v ženski karti vidimo, kakšnega "tipa" bo ženska pritegovala v svoje življenje.

Ljubezen in erotičnost bomo videli z Venero:

Če bosta Venera in Luna disonantno postavljeni v ženski karti bo tukaj sigurno prihajalo do nekih taki ali drugačnih dram /lahko tudi prostiticije/

Čeprav jaz prostitucijo lahko jemljem dobesedno, pa tudi v drugačnem kontekstu.

Venera/Mars v disonanci nosi npr. ljubosumje, prepire, pa spet pomiritev in nato večjo strast ....Mogoče celo udarce, BDSM, fetišizem itd..

Venera/Jupiter v disonanci - prevare, veliko partnerjev, nekorektnosti v ljubezni in partnerstvu itd... Ali celo versko nasilje /določen način obnašanja, ker tako predpisuje vera/

Venera/Saturn v disonanci - neželjeni kontakt /erotični in drugačni/, izgubo spoštovanja, nekaj za kar nam je potem žal, hladnost, sramoto zaradi ljubezni ipd....

Venera/Uran v disonci - nevarne romance in pustolovščine, avanturizem, posilstva, prekinitve, ljubezenske afere, nasilja, nepredvidljive posledice,

Venera/Neptun v disonanci - erotične zablode vodijo v škandale, nejasni odnosi, laži, tajne pokvarjenosti

Venera/Pluton v disonci - brutalne scene, ranjeni občutki, napadi, linč, masovna posilstva,

Venera/Sonce v lepem aspektu: čudovita ljubezen

Sicer pa:

Koketo označuje močna Tehtnica, Vodnar, Dvojčki ali Venera v teh znamenjih, v aspektih z vladarji ali v 5 hiši

Nestalno ljubezen: Vsi spremenljivi znaki v 5 hiši, disonantni Luna, Merkur, Saturn, Venera
Skrite ljubezni: vladar 5 hiše, 12 hiša in aspekti Venere iz 5 in 12 /Neptun/

Mazohizem: Jupiter/Saturn/Ribe, Saturn/Mars/Ribe, 12 hiša/Mars/Ribe, Jupiter/Neptun/6 hiša, Asc Kozorog in močna 12 hiša

itd....
« Last Edit: October 12, 2009, 07:53:27 AM by Tea »
www.Astro-Star.net

Online Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #88 on: October 13, 2009, 04:53:05 AM »
Tole nisem nikjer pobral. Predvsem je nastalo vprašanje, ko sem gledal karto ene ženske, da ne bo pomote, Islandke, in glede na tisto malo kolikor jo poznam bi ji tiho prodajanje telesa tudi prisodil. Potem sem gledal še druge stvari in na koncu vendarle dregnil tule, če le vendarle ne gre za previdno kurbico.  :)

Torej sem se zmotil in me obenem to tudi veseli, saj ženska ni brezvezna. 
Sem pa tudi zelo vesel, da si tako obširno napisala o Marsu in Veneri, ter vsem disonačnim planetom z njo.  To mi je brez dvoma dalo še nadaljnjega navdiha za raziskovanje.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #89 on: October 13, 2009, 07:17:45 AM »
Tole nisem nikjer pobral. Predvsem je nastalo vprašanje, ko sem gledal karto ene ženske, da ne bo pomote, Islandke, in glede na tisto malo kolikor jo poznam bi ji tiho prodajanje telesa tudi prisodil. Potem sem gledal še druge stvari in na koncu vendarle dregnil tule, če le vendarle ne gre za previdno kurbico.  :)

Torej sem se zmotil in me obenem to tudi veseli, saj ženska ni brezvezna. 
Sem pa tudi zelo vesel, da si tako obširno napisala o Marsu in Veneri, ter vsem disonačnim planetom z njo.  To mi je brez dvoma dalo še nadaljnjega navdiha za raziskovanje.

Andres

Andres, če hočeš preveriti, potem preveri kakšno povezavo ima Mars z drugo in peto hišo, z Venero in Jupitrom in kakšno povezavo imata zadnja dva omenjena z drugo hišo.
Potem boš vedel.

Torej:

Nekdo lahko deli svoje telo ali vse fizično z svojim partnerjem /8 hiša/, vendar mora to pasti v njegov žep /2 hiša/  ;)
www.Astro-Star.net