Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma V

<< < (28/76) > >>

Azra:

--- Quote from: Regina on March 09, 2008, 11:03:14 PM ---
--- Quote from: Azra on March 09, 2008, 10:44:14 PM ---Regina kaj pomeni, ce v sanjah preskakujes kupe lesa (drva, ki so zlozena v obliki piramide)? To sem pocela, v gozdu.  :)

--- End quote ---

Hmmm, kot da bi se rada znebila denarja.  ;) Kakšni načrti?

--- End quote ---

:D
Nacrti ja. Pa tudi denar bo sel. Ampak cisto pa se ga ne bi rada znebila.  :P

Regina:
Itak. Cvenka ni nikoli dovolj.  ;)  ;D

klarus:

--- Quote from: Regina on March 03, 2008, 10:13:19 AM ---
--- Quote from: klarus on March 03, 2008, 07:22:17 AM ---dans ponoč sem sanjala, da sem kupovala novo pohištvo...in ko sem imela že vse izbrano(naškla idealno posteljo :D ) je bil preskok in sem bila na ogledu stanovanja.....ni mi bilo sicer všeč..ampak prodajalec je rekel, da ima idealno stanovanje za mene....in ko sma prišla do tiste hiše/bloka so bile vsepovsod same gobe..take velike(kake 2-3 kg) zdrave in čvrste

--- End quote ---

Mislim, da bo treba počakat na "nadaljevanje". Potem boš lažje presodila, če gre samo za navdih, ki te lahko duševno nahrani ali pa le za visokoleteče misli, ki so ti lahko celo "nevarne".

--- End quote ---
včeri se je vse razpletlo....točn sem dobla odgovor, zakaj sem med tem ko sem sanjala ugotavljala, da ne jem gob :D

Regina:

--- Quote from: klarus on March 10, 2008, 09:43:28 AM ---
--- Quote from: Regina on March 03, 2008, 10:13:19 AM ---
--- Quote from: klarus on March 03, 2008, 07:22:17 AM ---dans ponoč sem sanjala, da sem kupovala novo pohištvo...in ko sem imela že vse izbrano(naškla idealno posteljo :D ) je bil preskok in sem bila na ogledu stanovanja.....ni mi bilo sicer všeč..ampak prodajalec je rekel, da ima idealno stanovanje za mene....in ko sma prišla do tiste hiše/bloka so bile vsepovsod same gobe..take velike(kake 2-3 kg) zdrave in čvrste

--- End quote ---

Mislim, da bo treba počakat na "nadaljevanje". Potem boš lažje presodila, če gre samo za navdih, ki te lahko duševno nahrani ali pa le za visokoleteče misli, ki so ti lahko celo "nevarne".

--- End quote ---
včeri se je vse razpletlo....točn sem dobla odgovor, zakaj sem med tem ko sem sanjala ugotavljala, da ne jem gob :D

--- End quote ---

Ja, včasih se splača malo počakat.  ;D

apemaya:
Danes sem pa bila prisotna na sosedinem pogrebu. Najprej sem samo gledala sprevod, ki se je sel poslavljat do krste in se ga nisem hotela udelezit. Potem pa me je moj oce zagrabil pod roko in sem morala iti. Bilo mi je zal, da je umrla, ker je res dobra dusa.

Potem pa se je ena sodelavka poslavljala in mene se posebno objemala in govorila, da pride naslednji dan k meni na obisk. Tudi nje mi je bilo zal, saj je fajn punca.

Dogaja se, a ne? :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version