Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma V

<< < (29/76) > >>

nensi:
Samo lep pozdrav v tele zasanjane sobane, svojih trenutnih sanjskih izdelkov raje ne napišem, se vas bo še tisto nekaj razbežalo, ha ha  ;D

Natasa:
Nensi, mene nič ne prestraši. Sem vsega vajena. ;)

Pa lepo bodi.

Regina:

--- Quote from: apemaya on March 10, 2008, 11:13:01 AM ---Danes sem pa bila prisotna na sosedinem pogrebu. Najprej sem samo gledala sprevod, ki se je sel poslavljat do krste in se ga nisem hotela udelezit. Potem pa me je moj oce zagrabil pod roko in sem morala iti. Bilo mi je zal, da je umrla, ker je res dobra dusa.

Potem pa se je ena sodelavka poslavljala in mene se posebno objemala in govorila, da pride naslednji dan k meni na obisk. Tudi nje mi je bilo zal, saj je fajn punca.

Dogaja se, a ne? :)

--- End quote ---

Kaj pa zdaj to pomeni,  da nisi hotela na pogreb? Pa še za svojimi razvadami boš žalovala    >:(
Ejjj, ti dušica, seveda se dogaja, ampak hitro metlo v roke  in še kote počistiit.  ;D

Regina:

--- Quote from: nensi on March 10, 2008, 02:12:35 PM ---Samo lep pozdrav v tele zasanjane sobane, svojih trenutnih sanjskih izdelkov raje ne napišem, se vas bo še tisto nekaj razbežalo, ha ha  ;D

--- End quote ---

Lepo, da si nas prišla pozdravit. ;)
Pozdravček tudi tebi in veliko sončka, nensi.

apemaya:

--- Quote from: Regina on March 10, 2008, 04:41:49 PM ---
--- Quote from: apemaya on March 10, 2008, 11:13:01 AM ---Danes sem pa bila prisotna na sosedinem pogrebu. Najprej sem samo gledala sprevod, ki se je sel poslavljat do krste in se ga nisem hotela udelezit. Potem pa me je moj oce zagrabil pod roko in sem morala iti. Bilo mi je zal, da je umrla, ker je res dobra dusa.

Potem pa se je ena sodelavka poslavljala in mene se posebno objemala in govorila, da pride naslednji dan k meni na obisk. Tudi nje mi je bilo zal, saj je fajn punca.

Dogaja se, a ne? :)

--- End quote ---

Kaj pa zdaj to pomeni,  da nisi hotela na pogreb? Pa še za svojimi razvadami boš žalovala    >:(
Ejjj, ti dušica, seveda se dogaja, ampak hitro metlo v roke  in še kote počistiit.  ;D

--- End quote ---

Saj nisem hotela na pogreb in nisem hotela zalovat, jaz sem hotela, da jo pokopljejo in konec. :D
Ne metlo, super sesalec bom vzela v roke. Bos videla, kaj se bom spucala :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version