Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma V  (Read 173414 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline klarus

• Mojster
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma V
« Reply #30 on: February 27, 2008, 09:36:06 AM »
Tega neznanca bi pa bilo dobro spoznat. Morda še ni pravi čas?
ja, bi ga blo dobr spoznat  ::)
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #31 on: February 27, 2008, 11:10:11 AM »
jaz nocem biti ta neokusno opremljena stanovanja!

Saj nisi in ti tudi ni treba bit. Imaš zelo lepe predstave in ostani pri njih. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #32 on: February 27, 2008, 11:14:41 AM »
jaz nocem biti ta neokusno opremljena stanovanja!

Saj nisi in ti tudi ni treba bit. Imaš zelo lepe predstave in ostani pri njih. ;)

No, vsaj nekaj dobrega.  :) Mogoce je to zato, ker mi je profesoica odgovorila in sva se zmenile, da se dobiva (zal se nisem uspela k njej, ker sedaj nadomescam bolno kolegico). Nekaj se vendarle premika ;D Yes! ;)

Offline Chrychekow

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #33 on: February 28, 2008, 09:37:10 AM »
Čao. Meni se je pa danes sanjalo nekaj zelo, zelo čudnega. Napisal bom nekaj, kar mi je še posebej ostalo v spominu.

Js drugače že par let pišem dnevnike in v sanjah se mi je zgodilo to, da je hotel nek nadškof te dnevnike prebrat. Po moje je bil Uran. Ne vem. Najprej me je vprašal za število dnevnikov. :) Mislim da sem mu povedal cifro malo čez 300. No potem je hotel ene celo prebrat. Pa sem mu pustil. (Sam sicer v dnevnik ne pišem psovk, niti ne  kolnem) Pa je, glej ga zlomka, kar ko je odprl, našel že prvo v angleščini: F**k it. Js sm zatrjeval, da to ni moje. Potem jih je enih par še prečital, potem pa je napisal nekaj v dnevnik. Kot da je bilo to posvetilo. Na koncu se je podpisal. Sam tistega kar je napisal nisem prebral, vendar sem opazil zelo lepo pisavo, posvetilo stisnjeno na vrh zvezka.

Hm, ne vem kaj naj to pomeni. Ziher pa nekaj.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #34 on: February 28, 2008, 10:31:26 AM »
Kam so pa tvoje januarske sanje izgiile, Chrychekow? Tistih še nismo obdelali.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Chrychekow

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #35 on: February 28, 2008, 12:31:25 PM »
Kam so pa tvoje januarske sanje izgiile, Chrychekow? Tistih še nismo obdelali.

joj ne govori  ;D mah drugače sem sam veren pa vse to. in so se mi dogajale čudne reči. :) mah, ne bi rad filizofiral kaj preveč tle, bom pa na kratko povzel. Kdor hoče naj prebere, kdor ne želi, tut prav.

No, u torek sem bil na eni skupini in tam so izpostavljali najsvetejše (pač hostija je na oltarju pa te finte). pa js tko gledam in gledam..... eno uro.... in pomislim na uno punco iz januarskih sanj. Šit, stemni se mi. No, nekako potem se ta "procedura" konča, pa začenjam vse bol razmišlat o njej, nakar me naslednji dan prvič po dveh mescih ona pokliče po telefonu. WTF??? sem si mislil. Nisem se oglasil, ker mi je že ta situacija bila zelo čudna  :-\ no še isti dan se takoj odločim, da grem k študentski maši k frančiškanom u center. Ne, no, sem si mislil. Pridiga me je zadela naravnost v srce. Hotel sem vstati in iti iz cerkve. Govoril je o tem, da Bog že najde dva, ki sta za skupaj. Postal sem potrt in čuden. Nakar sem bil iz vsega tega dogajanja prisiljen, da jo pokličem. In sem jo. Ne vem, pravzaprav..... to kar se mi dogaja jemljem kot samoumevno, kajti čudeži se vedno dogajajo, samo to mi je pa blo mal crazy. Ja drug tedn grema na pijačo kaj čemo.  ;D :P

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #36 on: February 28, 2008, 02:36:14 PM »
Ni, da ni, Chrychekow. Vse je energija, če le verjameš vanjo.
Torej, naj ti bo naslednji teden prijeten. Napiši ga z lepo pisavo in s posvetilom. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Chrychekow

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #37 on: February 28, 2008, 02:59:30 PM »
hm ja, js verjamem v Boga, ki daje energijo  :P bom poskusil pisat lepo pisavo in še posvetilo bo zraven. Hm, kaj prekleto potem bi pomenilo posvetilo, katerega vsebino ne poznam? aja že s tem ko mi nekdo bere dnevnike posega v mojo zasebnost, poleg tega nekdo, ki prihaja iz višjega posvečenja.  :o kaj bi to naj pomenilo?
« Last Edit: February 28, 2008, 03:02:28 PM by Chrychekow »

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #38 on: February 28, 2008, 08:05:14 PM »
Stari pregovor pravi, da papir vse prenese, ampak ko gre za dnevnik, smo že bolj "resni". Ne napišemo ga na navadni papir, ampak v dragoceno "knjigo". Ker vsebino posvetimo  točno določeni osebi, torej sebi, ne gre blefirat. Pišemo ga iskreno, opisujemo svoje najgloblje občutke in čustva, najbolj skrite misli in pričakovanja, zavedne sposobnosti, kvalitete in slabosti, hkrati pa ga vedno lahko preberemo nazaj in preverjamo svoje življenjske izkušnje, doživetja in obljube, ki smo si jih dali. Kaj pa grafologija? Ta z lepo ali grdo pisavo, nakloni, vijugami, okraski...izdaja človek značaj. "Pravi" grafolog je kot višja sila, saj iz pisave razbere marsikaj - talente, inteligenco, strahove, sposobnosti, osebno zrelost, seksualnost, ujemanje s partnerjem,...
Po vsem tem lahko rečem, da ti je tvoja podzavest zelo hvaležna za tvoj zavestni "jaz" in te zelo spoštuje, če je vdrla v tvojo zasebnost in ti napisala posvetilo.  ;)
www.sepet-sanj.com

Patrik

• Guest
« Reply #39 on: February 28, 2008, 10:53:31 PM »
Reginca, pozdravljena med forumci! :D ;D

Hja, ni da ni, moram ti opisati moje sanje. Ne vem, a malo delujejo name negativno. ::)
Sanjal sem, da sem se vozil v lepem poršeju (v bistvo ne maram dragih znamk avtov ;)) in je bila tema. To se je dogajalo v Rušah. In potem speljem v ovinek in pred pokopališčem na desni strani pa želim pritisniti na sklopko za menjave in stisnem gas. Nekako ga stisnem na polno paro, da se kar sliši, kako zarenči! ;D In od preveč gasa v leru raznese oz. prav explodira samo spredni del - "havba" avta (nekje v notranosti- samo skadilo se je). Meni se ni zgodilo nič, le strah me je malce postalo! :) Hjoj, upam da to ne pomeni kaj slabega. Ker imel pa sem podobne sanje. ::) ;D Sem sanjal, da so me nekje v ladji, stavbi napadale živali, neki krokodili, križani s psom in mi trgali dele telesa. Prav videl sem kri, kako mi utrgajo roko, nogo, kožo, vse, ampak nič me ni bolelo. Prav nič!!! :o :o ;D

Hja, saj ti pravim, čudne sanje. :) Me zanima, kaj resnično pomenijo te zanimive sanje! ;D

Lep, lep sanjski pozdravček in nočko. ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #40 on: February 28, 2008, 11:10:02 PM »
Ups, kaj se pa s tabo dogaja, Patrik  ??? Komaj smo ugotovili, da je treba morje spoštovat, že dirkaš po cesti in v Rušah delaš nered.  ::) Kje je ledena gora? Če bi jo že narisal, se sigurno zdaj ne bi kadilo.  ;D

No, pa dajva še malo resno.  Pod havbo je motor, ampak bolezen je že mimo. Kakšna travmatična izkušnja? Ali pa samo strah?
www.sepet-sanj.com

Patrik

• Guest
« Reply #41 on: February 28, 2008, 11:17:27 PM »
Ups, kaj se pa s tabo dogaja, Patrik  ??? Komaj smo ugotovili, da je treba morje spoštovat, že dirkaš po cesti in v Rušah delaš nered.  ::) Kje je ledena gora? Če bi jo že narisal, se sigurno zdaj ne bi kadilo.  ;D

No, pa dajva še malo resno.  Pod havbo je motor, ampak bolezen je že mimo. Kakšna travmatična izkušnja? Ali pa samo strah?

Hja, preveč sem nestrpen in divjam, res je! :D ;D Bom popazil, da ne bo več tako. Joj, mogla bi se dobiti. Da ti pokažem še nenarisane slike! ;) ;D

Hja, res, strah me je. Zelo me je strah, nekaj stvari pa me tudi travmatizira! :o :o :'( Regina, kaže na bolje ali bo slabše. Hmmm, upam da bo bolje! ;) Res pa je, da se v meni nekaj dogaja. Ampak nestrpnost mi ne da miru! >:( ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #42 on: February 28, 2008, 11:27:00 PM »
Ja, se strinjam. Midva se res morava dobit, da ti malo sprašim hlače, pa s tebe še kaj pravočasno preženem, preden te kaj napade .  :D
Hmmm, sonček že fajn greje, pomlad je že skoraj tukaj. Drugi teden zelo težko, oziroma raje rečem ne kot ja, čez 14 dni pa nimam nič proti. Zmenjeno?
www.sepet-sanj.com

Patrik

• Guest
« Reply #43 on: February 28, 2008, 11:30:25 PM »
Ja, se strinjam. Midva se res morava dobit, da ti malo sprašim hlače, pa s tebe še kaj pravočasno preženem, preden te kaj napade .  :D
Hmmm, sonček že fajn greje, pomlad je že skoraj tukaj. Drugi teden zelo težko, oziroma raje rečem ne kot ja, čez 14 dni pa nimam nič proti. Zmenjeno?

Hja, se popolnoma strinjam s teboj! ;) ;D Ja,boljše preventiva kot kurativa! ;)
Lahko se komot dobiva čez dva tedna, nekje med vikendom, če ti usreza!? ;) - sem čez teden v Gradcu! :'( No, se bova vse lepo še zmenila. :) Hvala za povabilo! :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #44 on: February 28, 2008, 11:38:46 PM »
OK, bova rekla kakšno na PM. Prijetno s koristnim bo to, pa še skrito se bova lahko dejtala. Če naju kdo bere, bodo do takrat na naju že itak pozabili.  ;D
www.sepet-sanj.com