NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Torej počasi. Ampak nariši pa le, pa čeprav samo zase.
Quote from: Regina on March 11, 2008, 05:01:09 PMTorej počasi. Ampak nariši pa le, pa čeprav samo zase. Bom ja, ti original pokazem, ne pa dam! Da vidim, kaj bo strokovnjakinja dejala. Joj, komaj cakam. V sob. bo dejtanje, upam da bo cas!
Regina, jaz sem pa jadrala in tako fino sem se počutila. Sonce, morje, bleščeči kristalčki na vodi, rahel topel vetrič, šum morja, od valov, ki so zadevali jadrnico .... mjami ....... Misliš, da lahko sanje postanejo resničnost?
Quote from: Tea on March 13, 2008, 09:08:04 AMRegina, jaz sem pa jadrala in tako fino sem se počutila. Sonce, morje, bleščeči kristalčki na vodi, rahel topel vetrič, šum morja, od valov, ki so zadevali jadrnico .... mjami ....... Misliš, da lahko sanje postanejo resničnost? Hja, lepo tebi Tea! Regina, jaz pa samo sanjam o potopljenih ladjah, da se topijo in podobno! - je vsaj adrenalinsko!
Quote from: Tea on March 13, 2008, 09:08:04 AMRegina, jaz sem pa jadrala in tako fino sem se počutila. Sonce, morje, bleščeči kristalčki na vodi, rahel topel vetrič, šum morja, od valov, ki so zadevali jadrnico .... mjami ....... Misliš, da lahko sanje postanejo resničnost? Seveda, morje je blizu, usoda pa v tvojih rokah.
dans pša sem mela grozne sanje.....sanjala sem o službi...da so me dobl neprepravljeno in karkoli sem naredila ni bilo ok..prav ujeto sem se počutla prava nočna mora tak ej bilo realno, da sem zjutraj prav razmišljala, če je bilo tole res
A bi rada celo zimo jedla samo suhe fige?