Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma V  (Read 177630 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma V
« Reply #180 on: March 14, 2008, 08:14:12 AM »
A bi rada celo zimo jedla samo suhe fige?  ;D

Seveda da ne ...... bom dons ponoči sanjala kako sušim še slive, pa jabka, pa ananas, pa banane, pa ....  :P :P :P

Hecam se ... hvala Regina

To je pa že boljše.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #181 on: March 14, 2008, 08:17:12 AM »

Seveda da ne ...... bom dons ponoči sanjala kako sušim še slive, pa jabka, pa ananas, pa banane, pa ....  :P :P :P

To je pa že boljše.  ;D

Uh sem vedela, da z mene še nekaj bo ....  ;D ::)
Hvala
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #182 on: March 14, 2008, 08:40:23 AM »

Jst b pa raje sanju vložene banane
 :D
Theta Practitioner™

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #183 on: March 14, 2008, 07:50:03 PM »
danes sem sanjala zelo čustvene sanje.... sanje o živalih. o mojih obeh preminulih papagajčkih, o severni, snežno beli in mehki lisici, pa o delfinih.....vse te živali so me napolnile s takšno neizmerno ljubeznijo....  :)
ostajam brez besed 

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #184 on: March 14, 2008, 10:02:13 PM »
V sanjah sem se oblacila in slacila ... poizkusala sem oblaila, a mi nic ni ustrezalo ...
Barv ipd se ne spomnem.
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #185 on: March 14, 2008, 10:51:04 PM »
danes sem sanjala zelo čustvene sanje.... sanje o živalih. o mojih obeh preminulih papagajčkih, o severni, snežno beli in mehki lisici, pa o delfinih.....vse te živali so me napolnile s takšno neizmerno ljubeznijo....  :)
ostajam brez besed 

Si to ti ali vrline tebi dragih ljudi? Po takih sanjah res lahko ostaneš brez besed, saj so te stvari težko otipljive z razumom, pa jih je toliko težje ubesediti. Le da srce ve, kaj ti je drago, kaj in koga imaš  rada.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #186 on: March 14, 2008, 10:55:21 PM »
V sanjah sem se oblacila in slacila ... poizkusala sem oblaila, a mi nic ni ustrezalo ...
Barv ipd se ne spomnem.

Se vsaj ne pretvarjaš. Če se nekaj ne sklada s tvojim značajem, se pač ne in pika.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #187 on: March 14, 2008, 11:03:32 PM »
Barv ipd se ne spomnem.

Se vsaj ne pretvarjaš. Če se nekaj ne sklada s tvojim značajem, se pač ne in pika.  ;)

Res je. Iskrena direktiva.  ;D
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #188 on: March 15, 2008, 11:30:33 AM »
V sanjah sem sedela v avtu, na moji levi, rahlo na hribcku pa znanec v istem avtomobilu. Nakazoval mi je naj pridem ven, jaz pa njemu nazaj, da ne morem, da ni casa. V sanjah sem vedela, da cas imam, samo hotela sem se mu izogniti.  ;D
Potem sem se odpeljala.
Pozdravcek
 :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #189 on: March 16, 2008, 12:16:41 AM »
Je sploh potreben komentar?  ;D
Lp, Azra.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #190 on: March 16, 2008, 02:55:53 PM »
Pozdravljena Regina.
Danes so bile sanje kratke, sanjala sem sladkor (secer)  :D Samo gledala sem tisti cuker. Kaj takega.  ;D In bel je bil, v eni posodici, ostalo pa v vrecicah, kot dobis pri kavi.
Hmmmmmm  ::)

Offline coffee

• Novinec
  • *
« Reply #191 on: March 16, 2008, 05:31:03 PM »
Regina, te lahko prosim za razlago meni nenavadnih sanj?
..bila sem na pustni povorki. stala na pločniku in opazovala maske. Naenkrat sem zagledala starejši pol sesrti (s katerima žal že 17 let nimam sitkov) in zraven njiju sem stala sama, ko sem bila še majhna - 7 let. Stopila sem do sebe in se objela. torej, objela majhno punčko kot sem bila. vprašala sem jo, ali sem ji všeč. Češ, poglej v kaj boš zrasla. Gledala me je z velikimi očmi, presenečeno in z navdušenjem djeala, da. Sestri sta z daljave nejevoljno opazovali, postali nestrpni in me odgnali stran od 'velike sebe'..
kr neki...  ??? :-\

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #192 on: March 16, 2008, 07:08:44 PM »
ostajam brez besed 

Si to ti ali vrline tebi dragih ljudi? Po takih sanjah res lahko ostaneš brez besed, saj so te stvari težko otipljive z razumom, pa jih je toliko težje ubesediti. Le da srce ve, kaj ti je drago, kaj in koga imaš  rada.  ;)

mislim da oboje....  :) je pa res težko ubesedit te sanje

drugače pa....malce imam osebno krizico, ki se pojavlja v vseh pogledih (po DZK-ju je namreč čas umirjanja, razmišljanja, razčiščevanja), no pa sem sem morala malce pocartat ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #193 on: March 16, 2008, 08:17:59 PM »
Pozdravljena Regina.
Danes so bile sanje kratke, sanjala sem sladkor (secer)  :D Samo gledala sem tisti cuker. Kaj takega.  ;D In bel je bil, v eni posodici, ostalo pa v vrecicah, kot dobis pri kavi.
Hmmmmmm  ::)

Srečanje je bilo preveč kratko, da bi bilo tudi sladko.  ;D Hehe, nekje med tvojimi posti sem prebrala, da ti cuker ni padel, ampak tudi simbolika ni daleč od te resnice.   ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #194 on: March 16, 2008, 08:50:28 PM »
Regina, te lahko prosim za razlago meni nenavadnih sanj?
..bila sem na pustni povorki. stala na pločniku in opazovala maske. Naenkrat sem zagledala starejši pol sesrti (s katerima žal že 17 let nimam sitkov) in zraven njiju sem stala sama, ko sem bila še majhna - 7 let. Stopila sem do sebe in se objela. torej, objela majhno punčko kot sem bila. vprašala sem jo, ali sem ji všeč. Češ, poglej v kaj boš zrasla. Gledala me je z velikimi očmi, presenečeno in z navdušenjem djeala, da. Sestri sta z daljave nejevoljno opazovali, postali nestrpni in me odgnali stran od 'velike sebe'..
kr neki...  ??? :-\

Saj ni kr neki coffee, tvoje sanje imajo globoko sporočilo, o katerem bi se dalo precej debatirat. Na kratko pa - če pogledaš daleč nazaj v otroštvo, lahko ugotoviš, od kod izhaja in kje se še danes kaže tvoja ranljivost. izgubljeni stiki s sestrama so se v tvoji podzavesti zapisali kot izguba, vendar si z leti že marsikaj doživela in če si izkoristila nova spoznanja in izkušnje, jih lahko uporabiš sebi v prid. Na ta način ne boš videla samo neke dogodke iz preteklosti, ampak tudi sebe v povezavi medsebojnih odnosov v povsem drugačni luči.
www.sepet-sanj.com