Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma V  (Read 173434 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma V
« Reply #210 on: March 17, 2008, 11:47:14 PM »
Spet sem se nekaj slacila in oblacila. Brezveze.  :P
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #211 on: March 18, 2008, 01:39:31 AM »

Bo treba malo pogledat v tvojo omaro. Sigurno je v njej vsega preveč.  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #212 on: March 18, 2008, 08:47:29 AM »

Hmmm, ta bo pa težka kar nekaj v tri dni, ampak recimo... Sorodnica, ki je pustila vtis s svojo postavo, je sigurno ena izmed tistih, ki se je sposobna pošteno obesit na tebe. Mislim, da bi jo lahko celo zelo natančno določila, samo besedno igro je treba prepoznat, ker v resnici sigurno ni videti takšna, kot je bila v sanjah, ampak je lahko pravo nasprotje od velike in pokočne ženske. Samo velik vtis je naredila nate, njena postava pa sploh ni nujno, da na kakšen način posebej izstopa. Morda si jo šele pred kratkim spoznala, ker je prišla iz tujine, lahko tudi, da jo že dalj časa poznaš, ampak si se šele pred kratkim z njo zbližala bolj intimno.
Potem je tukaj še 12 kovčkov, ki jih je prinesla s seboj iz Francije. Kaj ti pomeni število 12 in na kaj te asociira Francija? Kovčke so ji nosili postrežčki, torej je okrog nje vedno veliko ljudi s podobnim "poslanstvom", kot ga je namenila tebi, itd.
Tudi v sorodstvu je nekaj besedne igre - sorodne = podobne ideje, misli, želje, potrebe, znanja, interesi, konjički... itd. in seveda druženje.... in ker si jo tem svojim sorodnikom predstavila, je lahko tukaj še več ljudi z istimi nameni in potrebnimi "uslugami", za katere si se že v preteklosti razdajala na podoben način, ena sama oseba pa ti je pač odprla oči.
Toliko samo za namig, ti pa še dodaj svoje  ;)

Hmmm si mi dala misliti Regina...Edini s katerim se morda nekoliko preveč ukvarjam je en moški, ki je iz "tujine", s Hrvaške in imava malce "bližji" stik kake dva meseca..Ima pač probleme in mu na nek način želim pomagati, morda malce preveč na sillo..Na kakšno žensko se nisem mogla spomnit...Število 12 mi predstavlja 12 mesecev..če pa povežem z njim, ki je nogometni trener ima okoli sebe 11 igralcev in pomožnega trenerja in to je moj brat, preko njega sva se tudi spoznala......Družijo nas neki skupni "intersei", kar je nogomet in ga tudi sama obožujem že od nekdaj...Lahko, da bi bilo kaj na tem...ravno pred par dnevi sem mu svetovala naj nekaj ne naredi, pa vseeno je to naredil...in potem se mu je zgodilo, da je imel zaradi tega eno sranje....
Kaj pravijo sanje naj pustim vse skupaj?????...Hmmm težko mi je odreči pomoč, če nekdo za to prosi...je pa res, da bi bilo modro, da mu tega ne vsiljujem, če mi ne reče nič...
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #213 on: March 18, 2008, 09:42:11 AM »

Hmmm, ta bo pa težka kar nekaj v tri dni, ampak recimo... Sorodnica, ki je pustila vtis s svojo postavo, je sigurno ena izmed tistih, ki se je sposobna pošteno obesit na tebe. Mislim, da bi jo lahko celo zelo natančno določila, samo besedno igro je treba prepoznat, ker v resnici sigurno ni videti takšna, kot je bila v sanjah, ampak je lahko pravo nasprotje od velike in pokočne ženske. Samo velik vtis je naredila nate, njena postava pa sploh ni nujno, da na kakšen način posebej izstopa. Morda si jo šele pred kratkim spoznala, ker je prišla iz tujine, lahko tudi, da jo že dalj časa poznaš, ampak si se šele pred kratkim z njo zbližala bolj intimno.
Potem je tukaj še 12 kovčkov, ki jih je prinesla s seboj iz Francije. Kaj ti pomeni število 12 in na kaj te asociira Francija? Kovčke so ji nosili postrežčki, torej je okrog nje vedno veliko ljudi s podobnim "poslanstvom", kot ga je namenila tebi, itd.
Tudi v sorodstvu je nekaj besedne igre - sorodne = podobne ideje, misli, želje, potrebe, znanja, interesi, konjički... itd. in seveda druženje.... in ker si jo tem svojim sorodnikom predstavila, je lahko tukaj še več ljudi z istimi nameni in potrebnimi "uslugami", za katere si se že v preteklosti razdajala na podoben način, ena sama oseba pa ti je pač odprla oči.
Toliko samo za namig, ti pa še dodaj svoje  ;)

Hmmm si mi dala misliti Regina...Edini s katerim se morda nekoliko preveč ukvarjam je en moški, ki je iz "tujine", s Hrvaške in imava malce "bližji" stik kake dva meseca..Ima pač probleme in mu na nek način želim pomagati, morda malce preveč na sillo..Na kakšno žensko se nisem mogla spomnit...Število 12 mi predstavlja 12 mesecev..če pa povežem z njim, ki je nogometni trener ima okoli sebe 11 igralcev in pomožnega trenerja in to je moj brat, preko njega sva se tudi spoznala......Družijo nas neki skupni "intersei", kar je nogomet in ga tudi sama obožujem že od nekdaj...Lahko, da bi bilo kaj na tem...ravno pred par dnevi sem mu svetovala naj nekaj ne naredi, pa vseeno je to naredil...in potem se mu je zgodilo, da je imel zaradi tega eno sranje....
Kaj pravijo sanje naj pustim vse skupaj?????...Hmmm težko mi je odreči pomoč, če nekdo za to prosi...je pa res, da bi bilo modro, da mu tega ne vsiljujem, če mi ne reče nič...

No, pa smo ga našli. Zadetek v polno - ona je celo on .  ;D
Prav zanimivo so se iztekle te besedne igre in če te je razburil zadnji dogodek z njim pred par dnevi, bi res lahko pustil sledi.
Ja nič, iz svoje kože ne moreš, za nazaj pa tudi ne moreš nič naredit. Bi pa bilo prav, da si postaviš neke okvirje v prihodnje in res nekomu pomagaš samo takrat, ko te za pomoč sam prosi. Vsekakor ti bo potem lažje pri srcu, pa še sanje bodo bolj prijazne in ustvarjalne.
Pa lep dan ti želim, Nena. :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #214 on: March 19, 2008, 12:00:54 AM »
Hvala ti Regina za to razlago :)
Sem vzela na znanje...je pa res, da mi je ta dečko tudi simpatičen in morda mu zato želim na "silo" pomagat...Res je pa tudi, da je bilo na koncu teh sanj še nekaj, kar se nikakor ne morem spomnit...ampak je že prav tako, ali pač ???
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #215 on: March 19, 2008, 12:20:50 AM »
Seveda je prav.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #216 on: March 19, 2008, 02:18:17 AM »

Vsega prevec, pa se vseeno vsak dan tuhtam, kaj naj oblecem.  :D
Danes sem imela grozne sanje ...
Ne vem kako se je pricelo, a bila sem prisotna na cesti, ko se je zgodila prometna nesreca. Videla sem moskega kako ga pokrivajo (mrtev) in vso proceduro kako je umiral (rane, kri), nic lepega ...
Potem smo se vozili na avtobusu in se se enkrat peljali mimo njega.
Groza! Ne spomnim pa se iz sanj tocno kako se je pricelo ...
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #217 on: March 19, 2008, 09:09:46 AM »
danes sanjala o nekem lepem kletnem stanovanju, celem v lesu. z mamo in še z nekom smo si ga hoteli ogledat in smo stopili vanj. naenkrat je moja mama začela brskat po omarah in videli smo polno oblačil. dejala je, da hoče videt samo en kos oblačila, da bo vedela čigavo je to stanovanje. naenkrat stopi noter katja koren :o he he in pravi: "to je moje stanovanje in ker ga ne potrebujem ti ga podarim"  :D. potem smo se odpravili raziskovati kaj vse sem dobila.... stanovanje je bilo prostorno, luksuzno (morda malce temačno zame, ker ni bilo nič oken, ampak so bile luči in je bilo potem kar prijetno  :)) v njem je bila savna, telovadnica, klavir, neka high-tech miza, z buteljkami..... vodne postelje za počivat po savni  :o ma ni kaj ni. potem sem pa vseeno našla eno majhno okno in pogledala ven. zunaj je bilo čudovito, bili smo nekje v hribovitem svetu (a ne preveč daleč od MB). skozi okno sem videla 2 sovi, 1 kanjo, bili so čisto pred oknom. ker so to ptice ujede jih nisem upala božati, ampak so dajale vtis, da so tega vajene.... moja kolegica je stegnila roko ven in nanjo je sedla ena izmed sov in jo malce popraskala in pokljuvala, potem pa se je pustila pobožat. potem sem našla balkon s prečudovitim razgledom na hribovito pokrajino (bilo je bolj - zeleno, tako kot je zdaj, če pogledaš skozi okno: pomlad se šele prebuja). naenkrat smo našli polno živali, zaprtih v kletke  >:( malce sem bila užaljena, ampak sem že skovala načrt, da jih bom spustila na prosto, takoj ko bom imela stanovanje in seveda če so živali že prej živele na prostem. bile so kače, ptice, medved (he he imel je človeško glavo  :o). no skratka, spomnim se, da smo še vmes enkrat šle na pijačo ven, pa smo sedeli na nekem mosti na reki (Dravi?) in potem smo se vrnili v stanovanje. potem sem se predramila in ugotovila da nisem rešila živali in sem zaspala nazaj in kovala načrt reševanja in kako bom to speljala, glede na to, da je stanovanje podarjeno in da se ne bom kaj preveč zamerila katji :-\

no, še nekaj sem sanjala: kidala sem sneg. cel hrib sem ga morala skidat. ena kolegica je nosila velike snežene kocke (takšne kot so za led) jaz pa sem kidala sneg z lopato. in bila sem presenetljivo hitro konec, brez napora  ;D
« Last Edit: March 19, 2008, 09:12:09 AM by Amfitrita »

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #218 on: March 19, 2008, 09:23:29 AM »

Vsega prevec, pa se vseeno vsak dan tuhtam, kaj naj oblecem.  :D
Danes sem imela grozne sanje ...
Ne vem kako se je pricelo, a bila sem prisotna na cesti, ko se je zgodila prometna nesreca. Videla sem moskega kako ga pokrivajo (mrtev) in vso proceduro kako je umiral (rane, kri), nic lepega ...
Potem smo se vozili na avtobusu in se se enkrat peljali mimo njega.
Groza! Ne spomnim pa se iz sanj tocno kako se je pricelo ...

Če ti sanje delujejo kot svarilo, ga lahko vzameš resno. Torej previdno, kar ne pomeni samo /dobesedno/ na cesti.
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #219 on: March 19, 2008, 09:31:36 AM »
danes sanjala o nekem lepem kletnem stanovanju

Klet in izpeljanka - kletka. Še ti vedno razmišljaš o tistih velikih načrtih ali si kaj drugega naumila?  ;)
Preveč zadržkov je v tebi in preveč zunanjih ovir, da bi to /vsaj v danem trenutku/ lahko izpeljala.
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #220 on: March 19, 2008, 09:43:05 AM »
delo z morskimi sesalci je bil moj (delno) neuspešni veliki načrt oz. želja.... delno sem ga uresničila s hobijem (ki pa se mi zadnje leto zelo izmika... :'()

drugače imam pa pošteno krizo v službi: delo se mi je pošteno "zašopalo" in trenutno ne morem prit na zeleno vejo, pritiski so tudi dokaj močni....

.... saj vem, da bo, ampak trenutno sem psihično na tleh  :-\

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #221 on: March 19, 2008, 09:52:42 AM »
Seveda bo. Samo mirno, Amfitrita.
Pridem drugi teden kaj naokoli.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #222 on: March 19, 2008, 03:40:09 PM »
 :o velja ...

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #223 on: March 20, 2008, 07:16:02 AM »
Spal sanjal plesala sva na poročni zabavi solo ples. uf ki to pomeni. :P
Theta Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #224 on: March 20, 2008, 08:39:31 AM »
Spal sanjal plesala sva na poročni zabavi solo ples. uf ki to pomeni. :P

to ti lahko pa tudi jaz povem!!  :D

Pozabila sta povedat, kdaj bo poroka, zato pa sta plesala solo, ker ni bilo nasih pozitivnih misli ob vama :D

:-*