danes sanjala o nekem lepem kletnem stanovanju, celem v lesu. z mamo in še z nekom smo si ga hoteli ogledat in smo stopili vanj. naenkrat je moja mama začela brskat po omarah in videli smo polno oblačil. dejala je, da hoče videt samo en kos oblačila, da bo vedela čigavo je to stanovanje. naenkrat stopi noter katja koren

he he in pravi: "to je moje stanovanje in ker ga ne potrebujem ti ga podarim"

. potem smo se odpravili raziskovati kaj vse sem dobila.... stanovanje je bilo prostorno, luksuzno (morda malce temačno zame, ker ni bilo nič oken, ampak so bile luči in je bilo potem kar prijetno

) v njem je bila savna, telovadnica, klavir, neka high-tech miza, z buteljkami..... vodne postelje za počivat po savni

ma ni kaj ni. potem sem pa vseeno našla eno majhno okno in pogledala ven. zunaj je bilo čudovito, bili smo nekje v hribovitem svetu (a ne preveč daleč od MB). skozi okno sem videla 2 sovi, 1 kanjo, bili so čisto pred oknom. ker so to ptice ujede jih nisem upala božati, ampak so dajale vtis, da so tega vajene.... moja kolegica je stegnila roko ven in nanjo je sedla ena izmed sov in jo malce popraskala in pokljuvala, potem pa se je pustila pobožat. potem sem našla balkon s prečudovitim razgledom na hribovito pokrajino (bilo je bolj - zeleno, tako kot je zdaj, če pogledaš skozi okno: pomlad se šele prebuja). naenkrat smo našli polno živali, zaprtih v kletke

malce sem bila užaljena, ampak sem že skovala načrt, da jih bom spustila na prosto, takoj ko bom imela stanovanje in seveda če so živali že prej živele na prostem. bile so kače, ptice, medved (he he imel je človeško glavo

). no skratka, spomnim se, da smo še vmes enkrat šle na pijačo ven, pa smo sedeli na nekem mosti na reki (Dravi?) in potem smo se vrnili v stanovanje. potem sem se predramila in ugotovila da nisem rešila živali in sem zaspala nazaj in kovala načrt reševanja in kako bom to speljala, glede na to, da je stanovanje podarjeno in da se ne bom kaj preveč zamerila katji

no, še nekaj sem sanjala: kidala sem sneg. cel hrib sem ga morala skidat. ena kolegica je nosila velike snežene kocke (takšne kot so za led) jaz pa sem kidala sneg z lopato. in bila sem presenetljivo hitro konec, brez napora