Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma V  (Read 173436 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma V
« Reply #255 on: March 28, 2008, 10:09:15 AM »
V sanjah sem z eno skupino ljudi hodila ob zelezniskih tirnicah. Potem smo se vozili se v avtu. Zanimivo, ker nas je bilo ogromno, a vsi smo bili "nabasani" v avtomobilu ...
In vsi so govorili en cuden jezik ... jaz sem jih razumela in govorila nazaj.
Nato smo bili pri eni hisi.

Dobro začrtana smer?  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #256 on: March 28, 2008, 07:28:37 PM »
V sanjah sem z eno skupino ljudi hodila ob zelezniskih tirnicah. Potem smo se vozili se v avtu. Zanimivo, ker nas je bilo ogromno, a vsi smo bili "nabasani" v avtomobilu ...
In vsi so govorili en cuden jezik ... jaz sem jih razumela in govorila nazaj.
Nato smo bili pri eni hisi.

Dobro začrtana smer?  ;)

A da je?
Super  ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #257 on: March 30, 2008, 01:54:46 PM »
V sanjah sem bila s skupino ljudi, kot da bi bili v soli in bi jaz imela predavanja. V roki sem imela zavit papir, v "rolo". Poleg mene je bil moski, ki je isto predaval in je imel enak papir. Potem sva sla v drug razred, enako polno ljudi, vsi razlicne narodnosti in sem enega vprasala od kod je in je rekel Grcija. Takrat pa me je ta fant, ki je "predaval" poleg mene besedno napadel zakaj sprasujem tistega tipa.
Nato sem bila v naravi. Hodila sem po hribu navzdol, tla so bila rjava - cista zemlja, nekaj korenin je strlelo ven, ampak jaz sem tekla zelo lahkotno navzdol in hitro.
Potem sem dobila sms: "Vsec mi je, da govoris "naju"."

Zjutraj sem bila tako zmedena, da nisem vedela ali sem sms res dobila, ali samo v sanjah.
Bilo je samo v sanjah.  :P

Pozdravcek
 :-*
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #258 on: March 30, 2008, 11:22:00 PM »
Največ so vredne izkušnje, ki si jih izkusila na svoji koži. Čeprav so najprej obremenjujoče, ti lahko kasneje prinesejo toliko večje olajšanje.
Prijeten večer še naprej, Azra.   :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #259 on: March 30, 2008, 11:34:35 PM »
Hvala Regina,
tud tebi
 :-*

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #260 on: March 31, 2008, 08:08:50 PM »
Pišuka Regina taku sn včeri zvečer sanju, še prj ku sn zaspal. No mogoče je bla kriva luna al pa ki drugega.
Theta Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #261 on: March 31, 2008, 10:28:15 PM »
Pišuka Regina taku sn včeri zvečer sanju, še prj ku sn zaspal. No mogoče je bla kriva luna al pa ki drugega.

Sigurno si dobro izkoristil to priložnost, kaj?  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #262 on: April 01, 2008, 09:22:29 AM »
jaz sem spet sanjala o volku.... pravzaprav so se mi ene sanje ponovile v celoti (sanjala pa sem jih zagotovo nekaj let nazaj)

dogajalo se je ob naši vaški cerkvi, tam je bila klopca, marmornata. ker nisem imela kje prebivati, sem spala tam zunaj  :'(. v bližini je bil ves čas prelep volk, ki me je čuval. imela sva posebni odnos. potem sem sanjala, da je moja mama rodila še eno hčero. čudno se mi je zdelo, da po toliko letih želi imeti spet otroka. no, to je bila punčka (kar naenkrat je bila to pučka stara nekaj let), ....in naenkrat sem to bila jaz - vse skupaj se je prepletalo, na nek način sem vedela, da bom morala celo življenje še enkrat dati skozi, potem sem jaz bila spet odrasla, in sem si rekla, da bom pazila na mlajšo sestrico....v glavnem hecno je bilo. ;)

in ja, volk je bil, ja...  :D

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #263 on: April 01, 2008, 09:35:45 AM »
Dan, dan spet v deželi sanj :)

Iz nocojšnjih sanj mi je ostalo v spominu le, da sem bila v Egiptu( res ne vem kaj sem tam nekoč pozabila, da mi tako rine v ospredje ???) in sem pobirala kristale, ki so bili v pesku. Bili smo kot v eni jami in kristalov je bilo precej veliko tam. Spomnim se, da sem našla največ kamenih strel in to precej velikih kosov..niso bili tako debeli, kot so bili dolgi...Iskala pa sem črnega turmalina, vendar ga ni bilo nikjer..
Je pa res, da sem ga pred parimi dnevi kupila na sejmu in še nekaj drugih kristalov, vendar nobene kamene strele :)

Te sanje najbrž nimajo kakega velikega pomena..morda pa ti Regina vidiš v njih kako smernico??!!..Že, ker so mi ostale tako živo v spominu.

Lep sončen pozdravček :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #264 on: April 01, 2008, 12:35:37 PM »
Jaz sem pa v naročju držala majhnega otročka, ki je lupčkal šipo v jedilnem kotu: lupček zraven lupčka, od vrha dol, stolpec zraven stolpca.
 ???

;D

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #265 on: April 01, 2008, 12:42:15 PM »
Hmmmm, glede na to, da ti gre Pluton še enkrat čez Luno, ki je vladarica tvoje 5 ...... je tudi to možno  :D

Regina bo pa o sanjah povedala.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #266 on: April 01, 2008, 12:50:59 PM »
Dan, dan spet v deželi sanj :)

Iz nocojšnjih sanj mi je ostalo v spominu le, da sem bila v Egiptu( res ne vem kaj sem tam nekoč pozabila, da mi tako rine v ospredje ???) in sem pobirala kristale, ki so bili v pesku. Bili smo kot v eni jami in kristalov je bilo precej veliko tam. Spomnim se, da sem našla največ kamenih strel in to precej velikih kosov..niso bili tako debeli, kot so bili dolgi...Iskala pa sem črnega turmalina, vendar ga ni bilo nikjer..
Je pa res, da sem ga pred parimi dnevi kupila na sejmu in še nekaj drugih kristalov, vendar nobene kamene strele :)

Te sanje najbrž nimajo kakega velikega pomena..morda pa ti Regina vidiš v njih kako smernico??!!..Že, ker so mi ostale tako živo v spominu.

Lep sončen pozdravček :-*

Egipt je bil včasih ... enkrat .. moj dom. Sva se že kje srečali Nena  :D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #267 on: April 01, 2008, 02:15:43 PM »
Hmmmm, glede na to, da ti gre Pluton še enkrat čez Luno, ki je vladarica tvoje 5 ...... je tudi to možno  :D

Regina bo pa o sanjah povedala.

TEA, KAJ JE MOŽNO?????  ??? ??? ???  ;D :D
A nismo rekle, da sem konec leta "rasla narazen" zaradi Jupitra, ki je šel čez Luno? A zdej pa Pluton spet isto???  ;) ;) :D
No, naj bo v moje in najvišje dobro....  :D ;)

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #268 on: April 01, 2008, 02:44:27 PM »
jaz sem spet sanjala o volku.... pravzaprav so se mi ene sanje ponovile v celoti (sanjala pa sem jih zagotovo nekaj let nazaj)

dogajalo se je ob naši vaški cerkvi, tam je bila klopca, marmornata. ker nisem imela kje prebivati, sem spala tam zunaj  :'(. v bližini je bil ves čas prelep volk, ki me je čuval. imela sva posebni odnos. potem sem sanjala, da je moja mama rodila še eno hčero. čudno se mi je zdelo, da po toliko letih želi imeti spet otroka. no, to je bila punčka (kar naenkrat je bila to pučka stara nekaj let), ....in naenkrat sem to bila jaz - vse skupaj se je prepletalo, na nek način sem vedela, da bom morala celo življenje še enkrat dati skozi, potem sem jaz bila spet odrasla, in sem si rekla, da bom pazila na mlajšo sestrico....v glavnem hecno je bilo. ;)

in ja, volk je bil, ja...  :D

Nekako osamljeno se /v teh sanjah/ počutiš. Upam, da gre samo za neke obveznosti, ki si jih pač prisiljena sama opravit. 
www.sepet-sanj.com

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #269 on: April 01, 2008, 03:18:43 PM »

Egipt je bil včasih ... enkrat .. moj dom. Sva se že kje srečali Nena  :D

Jap, Tea...tudi moj, tudi moj  :)..Sigurno, da sva že kdaj kakšno ušpičili skupaj ;)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115