Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma V  (Read 173671 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma V
« Reply #330 on: April 11, 2008, 03:01:53 PM »
... Ja in potem samo navezujes eno na drugo kot kamencke.
Lubezn - sex, sex - lubezn
al nekaj takega.  ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #331 on: April 11, 2008, 04:38:45 PM »
... Ja in potem samo navezujes eno na drugo kot kamencke.
Lubezn - sex, sex - lubezn
al nekaj takega.  ;D

;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #332 on: April 11, 2008, 05:13:05 PM »
Jao jao! :D

Sem sanjala, da sem izdelovala ogrlico z roza kamencki v obliki 6. In kaj ugotovim: govori o spolnosti. Ja, kako pa je to dvoje povezano? ???

;D :o

meni je bilo takoj logično , da se ti je utrnila ta povezava...če pogledamo število 6 je število venere ( kamor spada ljubezen...posledično lahko tudi spolnost ), roza kamenčki - rozenkvarc pa je tudi kamenček, ki odpira srčno čakro, torej odpira srce ljubezni.  ;)  :D

Dobro si ti to skombinirala, taja. ;)
Malo sem pokukala tudi v knjige, ampak nisem nikjer našla povezave ogrlice s spolnostjo razen tega, da je ponekod omenjena biserna ogrlica. Biseri pa arhetipsko res simbolizirajo podobo ženskosti in njene skrivnostnosti, ljubezni in zakona, plodnosti, luninih men in vode,  v školjki pa tudi ženske seksualnosti.
Bolj kot to pa se mi zdi, da gre za globlji pomen ogrlice, ki so ga v knjigah posplošili, izhajajo pa verjetno iz tega,  ko v sanjah izraža vez med tistim, ki jo nosi in tistim, ki jo podari.  V tem primeru res postane simbol, ki povezuje, obvezuje ali celo pridobi erotični pomen.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #333 on: April 11, 2008, 08:37:12 PM »
Jao jao! :D

Sem sanjala, da sem izdelovala ogrlico z roza kamencki v obliki 6. In kaj ugotovim: govori o spolnosti. Ja, kako pa je to dvoje povezano? ???

;D :o

meni je bilo takoj logično , da se ti je utrnila ta povezava...če pogledamo število 6 je število venere ( kamor spada ljubezen...posledično lahko tudi spolnost ), roza kamenčki - rozenkvarc pa je tudi kamenček, ki odpira srčno čakro, torej odpira srce ljubezni.  ;)  :D

No, tako zelo pametna in razgledana nisem, da bi vse to vedela, mi je pa tale razlaga vec kot vsec :D

Regina, in kaj ce sem jo sele pletla in nikomur podarila?

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #334 on: April 12, 2008, 08:59:23 AM »
No, na to ti niti ne morem odgovorit, apemaya. Ti si jo že v osnovi povezala  s seksom, jaz pa v tvojem dejanju ne vidim niti kakšnega erotičnega naboja, niti seksualne vsebine. Ampak ker ima sanjalec vedno prav in če se ti zdi, da so bile sanje res povezane s seksom, poskusi potegnit vzporednico s tistim, kar se ti trenutno zdi aktualno in nadgradi s podatki, ki si jih dobila.
Odgovor tudi mene zanima. Poročaj.   ;D
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #335 on: April 12, 2008, 11:24:08 AM »
No, na to ti niti ne morem odgovorit, apemaya. Ti si jo že v osnovi povezala  s seksom, jaz pa v tvojem dejanju ne vidim niti kakšnega erotičnega naboja, niti seksualne vsebine. Ampak ker ima sanjalec vedno prav in če se ti zdi, da so bile sanje res povezane s seksom, poskusi potegnit vzporednico s tistim, kar se ti trenutno zdi aktualno in nadgradi s podatki, ki si jih dobila.

Jaz sem te sanje povezala s spolnostjo, ker sem to videla v knjigi. Mene ogrlica sicer ne asocira na spolnost. Jo pa morda pletem za nekoga, ne vem 8) Misli pa, da je Taja, kar bizu z razlago ;)

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #336 on: April 12, 2008, 01:46:22 PM »
Koncno sem sanjala!  :D
Stala sem pri oknu, za mano so bila vrata. Pogovarjala sem se z osebo, ki je ze res dolgo nisem videla in nisva bili v dobrih odnosih. Nekako ... neprava energija. V sanjah sva se odlicno razumeli. Zenska je imela nenavadno lepe lase - rjave, rahlo valovite in zelo so se ji svetili. V resnici nima taksnih las. Delali sva nacrte in gledali skozi okno. Ona je nekajkrat sla skozi tista vrata za mano. Ne vem po kaj. Vedno pa se je vrnila.
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #337 on: April 12, 2008, 11:59:04 PM »

Jaz sem te sanje povezala s spolnostjo, ker sem to videla v knjigi. Mene ogrlica sicer ne asocira na spolnost. Jo pa morda pletem za nekoga, ne vem 8) Misli pa, da je Taja, kar bizu z razlago ;)

V tej smeri ti lahko samo taja namigne. Če boš pa kmalu rešila neko kaotično situacijo, se pa še kdaj spomni na te sanje. ;D
« Last Edit: April 13, 2008, 12:02:06 AM by Regina »
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #338 on: April 13, 2008, 12:12:44 AM »
Stala sem pri oknu, za mano so bila vrata. Pogovarjala sem se z osebo, ki je ze res dolgo nisem videla in nisva bili v dobrih odnosih. Nekako ... neprava energija. V sanjah sva se odlicno razumeli. Zenska je imela nenavadno lepe lase - rjave, rahlo valovite in zelo so se ji svetili. V resnici nima taksnih las. Delali sva nacrte in gledali skozi okno. Ona je nekajkrat sla skozi tista vrata za mano. Ne vem po kaj. Vedno pa se je vrnila.

Verjetno gre za načrtovanje nekega dogodka, ki je časovno ali kako drugače že določeno, ker pa si  nekoliko neučakana, si v sedanjosti in vsakdanjih obveznostih prisotna samo fizično, v mislih pa bolj ali manj nekje drugje.
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #339 on: April 13, 2008, 01:19:20 AM »

Verjetno gre za načrtovanje nekega dogodka, ki je časovno ali kako drugače že določeno, ker pa si  nekoliko neučakana, si v sedanjosti in vsakdanjih obveznostih prisotna samo fizično, v mislih pa bolj ali manj nekje drugje.

haha popolni zadetek v polno, bi jaz rekla  ;D

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #340 on: April 13, 2008, 02:33:29 AM »
 ;D
Hvala Regina.
In pa, Taja - za koment.  :)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #341 on: April 13, 2008, 06:47:33 PM »

V tej smeri ti lahko samo taja namigne. Če boš pa kmalu rešila neko kaotično situacijo, se pa še kdaj spomni na te sanje. ;D

Ups, nisem v kaoticni situaciji. Ne da bi vedela oz. je ne bi opisala kot kaoticno.

Danes sem pa spet iskala kanto za smeti za mojo vrecko smeti. Sva s fantom "bezala" pred ne vem cem in sva tekla med bloki, jaz z vrecko za smeti. Bloki so bili slabo grajeni, postani. Jaz sem neprestano pogledovala za kanto za smeti. Ko sva zavila za enim blokom, sem jo koncno uvidela- ampak ni imela dna. Torej bi smeti padle na tla in bi bilo vse umazano, tega pa nisem hotela, ker so stanovalci imeli zelo cisto okoli te neuporabne kante. Moj fant je skocil cez visoko ograjo, jaz sem se pa ravno pripravljala skocit z recko, ko sem se zbudila.

Nekaj se dogaja :o

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #342 on: April 13, 2008, 07:05:43 PM »

Začetek kaosa?  ;D
Morda res ni tako videt, ampak ko boš na situacijo gledala nazaj, boš vesela, da si jo rešila.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #343 on: April 13, 2008, 07:18:04 PM »

Začetek kaosa?  ;D
Morda res ni tako videt, ampak ko boš na situacijo gledala nazaj, boš vesela, da si jo rešila.  ;)

Cas za akcijo? Sem pripravljena :D Namig: a mislis, da bo zelooo kaoticna situacija? :o

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #344 on: April 13, 2008, 07:27:39 PM »
Cas za akcijo? Sem pripravljena :D Namig: a mislis, da bo zelooo kaoticna situacija? :o

Eh, stvar človeka, ampak ni za paničarit.  ;)
www.sepet-sanj.com