Uffa danes so pa bile pri meni pestre sanje

Najprej sem sanjala, da smo imeli neko srečanje na katerem smo bili več ali manj samo moji domači in pa en kolega, ki se je kako leto nazaj odločil, da pretrga stike z mano. Ta kolega je bil še posebej prijazen in pozoren, prav malce nežen do mene, kar mi je bilo zelo čudno. V tistem ko je on nekaj vneto razlagal , sem šla sama za šank in naročevala pijačo, nekaj piva in vode..Za šankom sem srečala bivšega sodelavca, s katerim sva padla v debato, potem je še natakarica stalno polivala tisto pivo in vodo in ura se je obrnila na polnoč, ko so lokal zaprli in tako dejansko od tega srečanja nisem kaj dosti odnesla, saj smo šli vsak na svoj konec..
POtem sem sanjala mojo pokojno sestro, da je prišla nazaj..spraševala sem jo zakaj se je odločila takrat umreti in mi je rekla, da ni to kar tako simpl in mi je opisovala nesrečo kako se je zgodilo, da je bila zagozdena v avtu in da je trajalo nekje 5 minut, da je bilo konec, da je še nekaj probavala,ampak ni šlo..nato sem jo vprašala, kako je na oni strani, pa je rekla, da so bioljši in slbši trenutki...da je podobno kot na zemlji...v glavnem pa da je zdaj nazaj in da misli ostati tukaj, česar sem bila zeloooo vesela...
Naslednje sanje pa so bile v moji domačai okolici..sem sanjala tam svojega nečaka..ampak bistvo je to, da je nekdo sosedu zrušil hišo, ki je bila precej stara tako, da je z avtom zaplejal vanjo in hiša se je zrušila...v tistem pa sta meni težila dva nepremičninska agenta, naj jima pokažem neko hišo, kot da sem jaz odgovorna za to??bbbb...sem jima rekla, da nimam jaz nič s tem, da sem bila samo prijazna in sem jima zadnjič to hišo pokazala..no pa sem vseeno šla tudi tokrat..peljala sem ju v eno ulico, kjer so gradili nove hiše...medtem, ko so vse stare podirali...
Je kakšna povezava v teh sanjah?? ???