NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
... on je fant, kaj? dal me bo na čevelj.
Po pol leta grem danes spet na zaposlitveni razgovor. Delovno mesto mi po opisu ustreza glede na moj profil ... Pričakujem nič, grem neobremenjeno ... Bomo videli.
Takole, dala sem oglas, da iščem čistilko. Ne znese mi več, stanovanje je bljak, jaz pa ne najdem časa, da ob dveh mulcih pospravim vsaj toliko da bo zgledalo, poleg ostalega dela. Z možem se pa itak samo še zaradi tega prerekava kakšno mamo. Torej, ker sem nesposobna sama spucat, iščem pomoč Bom raje tiste dve ure preživela na sprehodu z otroci
Quote from: Jane on November 17, 2013, 11:50:52 AMTakole, dala sem oglas, da iščem čistilko. Ne znese mi več, stanovanje je bljak, jaz pa ne najdem časa, da ob dveh mulcih pospravim vsaj toliko da bo zgledalo, poleg ostalega dela. Z možem se pa itak samo še zaradi tega prerekava kakšno mamo. Torej, ker sem nesposobna sama spucat, iščem pomoč Bom raje tiste dve ure preživela na sprehodu z otroci Mladiče naučit pospravljat!!! Bemu.... Čistilko je treba plačat.
Quote from: Jernej on November 18, 2013, 01:04:28 PMQuote from: Jane on November 17, 2013, 11:50:52 AMTakole, dala sem oglas, da iščem čistilko. Ne znese mi več, stanovanje je bljak, jaz pa ne najdem časa, da ob dveh mulcih pospravim vsaj toliko da bo zgledalo, poleg ostalega dela. Z možem se pa itak samo še zaradi tega prerekava kakšno mamo. Torej, ker sem nesposobna sama spucat, iščem pomoč Bom raje tiste dve ure preživela na sprehodu z otroci Mladiče naučit pospravljat!!! Bemu.... Čistilko je treba plačat.Se vidi da še nimaš mladičkov haha