Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Dobila odpoved
Quote from: Jane on November 22, 2013, 08:04:31 PMDobila odpoved Eh, Jane, tudi to je dobro.
Quote from: Maja on November 24, 2013, 07:05:49 PMQuote from: Jane on November 22, 2013, 08:04:31 PMDobila odpoved Eh, Jane, tudi to je dobro.Ja sej. Se sploh ne sekiram. Grem novim zmagam nasproti, itak že samo ko sem pomislila da bi šla tja delat mi je blo uno bruh. Kalkulirala sem edino zato, ker še nisva stanovanja prodala in bi potrebovala kredit, brezposelni mi ga pa ne bodo dali
Quote from: Jane on November 25, 2013, 03:15:13 PMQuote from: Maja on November 24, 2013, 07:05:49 PMQuote from: Jane on November 22, 2013, 08:04:31 PMDobila odpoved Eh, Jane, tudi to je dobro.Ja sej. Se sploh ne sekiram. Grem novim zmagam nasproti, itak že samo ko sem pomislila da bi šla tja delat mi je blo uno bruh. Kalkulirala sem edino zato, ker še nisva stanovanja prodala in bi potrebovala kredit, brezposelni mi ga pa ne bodo dali čist ok - pa tudi zaradi kredita. zaupaj
Quote from: Tea on November 25, 2013, 03:25:01 PMQuote from: Jane on November 25, 2013, 03:15:13 PMQuote from: Maja on November 24, 2013, 07:05:49 PMQuote from: Jane on November 22, 2013, 08:04:31 PMDobila odpoved Eh, Jane, tudi to je dobro.tudi jaz upamMir daj te pol leta hahaJa sej. Se sploh ne sekiram. Grem novim zmagam nasproti, itak že samo ko sem pomislila da bi šla tja delat mi je blo uno bruh. Kalkulirala sem edino zato, ker še nisva stanovanja prodala in bi potrebovala kredit, brezposelni mi ga pa ne bodo dali čist ok - pa tudi zaradi kredita. zaupajMas prav Edino upam da ne bo ravno med retro venero ali marsem
Quote from: Jane on November 25, 2013, 03:15:13 PMQuote from: Maja on November 24, 2013, 07:05:49 PMQuote from: Jane on November 22, 2013, 08:04:31 PMDobila odpoved Eh, Jane, tudi to je dobro.tudi jaz upamMir daj te pol leta hahaJa sej. Se sploh ne sekiram. Grem novim zmagam nasproti, itak že samo ko sem pomislila da bi šla tja delat mi je blo uno bruh. Kalkulirala sem edino zato, ker še nisva stanovanja prodala in bi potrebovala kredit, brezposelni mi ga pa ne bodo dali čist ok - pa tudi zaradi kredita. zaupaj
Quote from: Maja on November 24, 2013, 07:05:49 PMQuote from: Jane on November 22, 2013, 08:04:31 PMDobila odpoved Eh, Jane, tudi to je dobro.tudi jaz upamMir daj te pol leta hahaJa sej. Se sploh ne sekiram. Grem novim zmagam nasproti, itak že samo ko sem pomislila da bi šla tja delat mi je blo uno bruh. Kalkulirala sem edino zato, ker še nisva stanovanja prodala in bi potrebovala kredit, brezposelni mi ga pa ne bodo dali
Eh že tko se težko proda tale stanovanje, tako da ne vem kaj nardit, ga bom oglaševala še naprej, pa upala da ko se nekdo javi, da se bova vsaj lahko dogovorila, da če že da je vsaj merkur hahaha
Quote from: Jane on November 26, 2013, 08:29:46 AMEh že tko se težko proda tale stanovanje, tako da ne vem kaj nardit, ga bom oglaševala še naprej, pa upala da ko se nekdo javi, da se bova vsaj lahko dogovorila, da če že da je vsaj merkur hahahaSi dobila sporočilo? Sem ravnokrat opazil, da tale forum nekako ne shranjuje poslanih. Zato ne vem, če je programje prebavilo moje pisanje.