O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot
Jane:
--- Quote from: tar_mar on December 02, 2006, 02:38:00 PM ---
--- Quote from: jane on December 02, 2006, 01:44:25 PM ---Jaz sem pa včasih prav počasna pri pregledovanju tem ;D tako nekomu čez en teden čestitam za roj. dan, nekomu pa šele čez 1 mesec zaželim dobrodošlico.
Lepo da se spet beremo tar_mar.
--- End quote ---
O ti ljuba dušica. Nikoli ni prepozno za te reči.
DA vseeno ne boš toliko zaostajala sem ti za december pogledal, ki pravi takole:
Po nekeih preobratih si sedaj zadovoljna in doživljaš lep božji mir s to situacijo kot je sedaj.
Vendar boš morala v decembru še veliko postoriti, kajti obetajo se ti spremembe mogoče vezane na potovanje, pa tudi spremenila boš mišljenje o nekaterih zadevah, za katere so se ti manifestirale kot dobre. Morala boš nekomu kljubovati, da boš dosegla želeno.
Drugače pa dosežeš želeno in pričakovano v tem mesecu.
Tar_Mar
--- End quote ---
Hvala tar_mar si me res lepo presenetil. Vem o čem govoriš in sem res vesela, da sem na poti želenega. Vse lepo :)
lipicanka:
martin,da bi vedel kako mi daje misliti,se prevec.
in misel,da se lahko ponovno zaljubim me boli,kako ironicno je vse skupaj imam obceutek da sanjam pravljico in da se bom kmalu zbudila,ali pa se bojim sprejeti kar mi je ponujeno,kot vedno delam spet napako da ga ignoriram,se delam hladno nedostopno,v srcu pa boli.....
martin hvala za vse dobre zelje in lepe misli
Lilith:
Lep pozdrav vsem.
Takole pa so meni pokazale karte, kaj me čaka v decembru:
As čaš
XI Moč
As palic
Se mi zdi, da bo fino. :)
Tejka:
No sem se upogumila in bom povprašala po dveh stvareh, ki mi ne dovolita spati.
1. V katero smer se bo rešila zadeva na sodišču, ki se vleče že kar nekaj let (meni v prid ali nasprotno)?
2. Bom samo na kratko rekla ljubezen... Mi je nerodno javno pisati o temu ;).
lp
T.
lipicanka:
martin hvala.
zelim si da mi uspe.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version