O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot

<< < (13/43) > >>

Tejka:
Tar_mar najlepša hvala za mirnejše noči! Bom sporočila kako se bodo zadeve odvile  ;).
lp
T.

taja6:
Tar-mar,

si tako prijazen in pokukaš še malo v tarot za mojo malenkost in sicer kaj mi prinaša kratkoročna prihodnost na področju ljubezni:
-kako se bo (raz)(za)pletla veza oz. odnos z sedaj še bivšim fantom? In- ali mi prihaja kakšna nova oseba v moje življenje? ;)

Lepo se zahvaljujem za odgovor in vse lepo ti želim, T. :D

taja6:
Tar_mar,

lepo se zahvaljujem za odgovor. Vse je res, kar si napisal. Vendar pa lahko iskreno, predvsem sama pred sabo, rečem, da je hrepenenje iz dneva v dan manjše. Razum vedno bolj deluje in sem že nekaj časa na točki, ko vem, da me takšen odnos, ki sva ga imela, ne bi zadovoljeval več. Zato se tudi ne odzivam na njegove kontakte z nekim upanjem, da nekaj še ali spet bo. Sva se pa imela res lepo, vendar se je zgodilo " najhujše", kar se mene tiče - razočaral me je kot človek, osebnost ali če se izrazim drugače, preveč sem pričakovala od njega od tega odnosa.Čeprav pa mi je dal zelo veliko, preko tega odnosa sem spoznala čisto nove plati svoje osebnosti, za katere nisem vedela, da jih imam ali pa jih nisem pustila na plano. Me pa veseli, da me čaka nova, bolj prijetna izkušnja z novo osebo in se ti zahvaljujem za časovni okvir ( vem, da je le ta  relativen, odvisen od naših dejanj, odločitev ) - saj veš, da imam malo več motivacije in moči, da  popolnoma zaključim s preteklostjo in se odprem za prihodnost, vmes pa še malo uživam v sedanjosti :) Glavo pokonci in gremonaprej!Hvala še enkrat in vse lepo :D

taja6:
Tar_mar,

če je mogoče bi te še vprašala, ali se mi nakazuje, da bikdaj  živela in delala v tujini?

Hvala še enkrat, Taja :)

taja6:
Tar_-ma,
hvala za tvoj odgovor. Pomembno je, da nam je lepo - pa kjer koli smo, mar ne?

Vse lepo, T. :)r

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version