O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot

<< < (15/43) > >>

Tea:

--- Quote from: tar_mar on December 12, 2006, 06:23:44 PM ---
--- Quote from: Tea on December 12, 2006, 06:04:12 PM ---TarMar najlepše se zahvaljujem.
Kar se denarja tiče, itak ... saj že veš ... stalna praksa

Kar se projektov pa tudi. Delam! Upajmo, da bo tudi kaj iz tega.

Hvala še enkrat. Res si srček  :-*

--- End quote ---

Veš ta vitez diskov, nama daje vedet, da boš morala biti malo bolj potrpežljiva. Ja tvojo neučakanost bo treba malo brzdati. Dugače ti pa kaže da se boš ZNAŠLA KOT VEDNO.

(Do novega leta pa res merkaj, ker bo kar precej stroškov - saj veš bejba - TAKTIKA IN SAMO TAKTIKA)

;) :)

Tar_Mar

--- End quote ---

Za dodatno spodbudo hvala TarMar.

In vse najboljše ti želim  :-*

duan:
Jutro TAr-MAr, bi lahko pogledal se zame in namrec za sluzbo od Novega leta naprej

Hvala ti in lep dan ;)

duan:
Borka,ki se ne da :D Hvala ti Tar MAr da si pogledal, porocam o odvijanju, hvala in lep vecer ;)

tia:

mene pa konkretno zanima, kdaj se že bom izkopala iz minusa na bančni kartici :o ::)

taja6:

--- Quote from: tar_mar on December 13, 2006, 06:10:48 PM ---
--- Quote from: taja6 on December 12, 2006, 09:15:57 PM ---Tar_mar,

spet sem radovedna. Poleg mojega čustvenega življenja se kar nekaj časa že ukvarjam z mislijo, da bi želela zamenjati službo. In sem se lepo skoncentrirala na vprašanje, ki sem ga zastavila na splošno Ali se mi obeta nova služba oz. zamenjava službe in sem povlekla naslednje tri karte ( 4 in 5 dodajam, če so potrebne ). Kaj bi rekel v odgovor ( te čaše so navalile name :o)?

Kralj/vitez mečev
Desetica čaš
Devetka čaš
----------------
šestica čas
Štirica palic

Hvala za odgovor in prav lepo te pozdravljam :D

Zdravo!

Po teh kartah ti je prelepo v službi,da bi jo menjala, in jo imaš rada. Torej brez sprenjevedanja.
Res je, da te šef malo gnajvi ampak zakja ps so šefi.

(Dobro premešaj spil kart, mislim, da kart nimaš razmešanih. Karte eno po eno naveč kupov in kupe pomešane skupaj in pomešaj.)

TAr_Mar

--- End quote ---

--- End quote ---

Tar_mar,

karte sem res dobro premešala in vlekla mešano iz različnih delov kupa. Glede službe pa lahko le povem, da imam šefico v redu ( nam prepušča samostojnost pri svojem delu, občasno je sicer malce nepoštena, nefer ( preferira eno sodelavko ) ), je pa moje delo predvsem birokratske narave in  DEFINITIVNO NE USTREZA MOJI NARAVI, KARAKTERJU. V tej službi pa se počutim dobro samo iz enega razloga, ker sem si s prihodom v to službo pred dvema letoma pridobila zelo, zelo dobro prijateljico. In brez sprenevedanja, je to edini razlog, zakaj grem zjutraj vesela v službo. Vse ostalo pa ena velika rutina, ki me že načenja. Izgleda sem vlekla prelepe karte ;)

Lepo te pozdravljam in hvala za odgovor ( sem prepričana, da če bi vlekla karte za področje ljubezni, bi vlekla same meče ;) ) še enkrat hvala,
T.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version