O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot
lipicanka:
iz tvojih ust v bozja usesa.
ves pustim casu cas,nic ne tezim se le prepuscam toku dogajanja
duan:
--- Quote from: tar_mar on December 13, 2006, 06:37:47 PM ---
--- Quote from: duan on December 13, 2006, 06:27:27 PM ---Borka,ki se ne da :D Hvala ti Tar MAr da si pogledal, porocam o odvijanju, hvala in lep vecer ;)
--- End quote ---
Malo se še večkrat ogalsi, pa bolj konkretno vprašaj, npr. Ali bi bilo dobro tam, itd. bova delala selekcijo in nakazana ti bo možnost, kaj njbolje storiti.
Ti obči odgovori niso najboljši za eksistenco, to polagam vsem, ki sprašujete za službo, premoženje, otroke, zrdavje itd. Vprašajte kar konkretno!!!. Prej se nakaže rešitev.
(Noja če slučajno, kdo skom ne spi kakšno noč, to pač ni polomija - to bo pa bolj zabava.)
Tar_Mar
--- End quote ---
Se bom veckrat oglasila, pa bova naredila selekcijo :) Hvala ti vnaprej ;) LAhko pa eno konkretno vprasanje glede tega, ce mi bo zdajsnja firma namenila ob koncu mojega 6letnega dela(delala bom namrec le se do konca decembra) kaksno "studentsko odpravnino" :D
zaspana:
Tar_mar tudi mene zanima kaj bo z mojo sluzbo. Res je, da delam se preko šs, vendar imam te sluzbe ze vrh glave. Kdaj, ce sploh, bom menjala sluzbo - sluzba naj bi bila cisto v drugih vodah kjer sem sedaj, saj mi je brez veze da bi hodila iz dezja pod kap.
hvala za odgovor in lep pozdravcek
oona:
Kako mi kaže čez vikend? ::)
7mečev
As čaš
Kralj palic
Konjenik diskov
3 čaš
Ali to pomeni, da so me že ali me še bodo ogoljufali? :o Pa vidim da sta dva fanta v špilu... ;)
lipicanka:
jst pa res ne zapravljam toliko ::)
upam da resim sebi v prid to ljubezensko zadevo,k je tko cudna. ??? ???
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version