Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Regina on April 21, 2008, 11:49:57 PMSuper, Tejka. Se bomo potrudili in naslednjič planirali v četrtek in tako dalje, dokler ne pridemo spet do srede. bil bi že čas, da bi spet udarle kak kafe
Super, Tejka. Se bomo potrudili in naslednjič planirali v četrtek in tako dalje, dokler ne pridemo spet do srede.
Nič od tega, mavrica. Za kakšen mesec sem pečena. Lahko pa se zmenite s Petro in naredimo akcijo pri meni. Kavo dam jaz, skuhale si jo boste pa same.
V A B I L Oker se Regina lahko že prikotalka, in ker se je pojavila nuja po ponovnem 3D srečanju v Mariboru, odpiram razpravo o datumu za to srečanje.Predlagam naslednji dnevni red srečanja:- kristali in minerali na SS (obvezna udeležba za Klarus - ni opravičila, ker si blizu MB)- astrologija (zelo zaželena prisotnost Tee, če ne se bomo pa že same nekako znašle )- DZK (zelo zaželena prisotnost Vojka, če ne, se bomo že same znašle )- Theta Healing (zelo zaželena prisotnost Nene in vse novopečenih Theta "healerjev", če ne se bomo že kako same znašle- angelčki (zelo zaželena prisotnost Nensi in Princes, če ne se bomo že kako same znašle )- razno opomba:vabljeni vsi, obvezna prisotnost (brez opravičila): Mavrica, Regina, Klarusse opravičujem, če sem spregledala kakšnega mojstra ali mojstrico, ni bilo namenoma, ker pišem vabilo 5 minut preden grem v službo 3D srečanje sklicuje:Amfitrita, l.r.
3D srečanje sklicuje:Amfitrita, l.r.
Kdaj pa je to srečanje predvideno??Že sam dnevni red je tako zanimiv, da je vredno razmisleka