9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
V A B I L Oker se Regina lahko že prikotalka, in ker se je pojavila nuja po ponovnem 3D srečanju v Mariboru, odpiram razpravo o datumu za to srečanje.Predlagam naslednji dnevni red srečanja:- kristali in minerali na SS (obvezna udeležba za Klarus - ni opravičila, ker si blizu MB)- astrologija (zelo zaželena prisotnost Tee, če ne se bomo pa že same nekako znašle )- DZK (zelo zaželena prisotnost Vojka, če ne, se bomo že same znašle )- Theta Healing (zelo zaželena prisotnost Nene in vse novopečenih Theta "healerjev", če ne se bomo že kako same znašle- angelčki (zelo zaželena prisotnost Nensi in Princes, če ne se bomo že kako same znašle )- razno opomba:vabljeni vsi, obvezna prisotnost (brez opravičila): Mavrica, Regina, Klarusse opravičujem, če sem spregledala kakšnega mojstra ali mojstrico, ni bilo namenoma, ker pišem vabilo 5 minut preden grem v službo 3D srečanje sklicuje:Amfitrita, l.r.
kaj pa, če se dobimo drugi teden in potem še 25
A moje najljubše teme, pa ne bo na sporedu? Potem pa ne pridem. Spljoh :-[
In ravno ti to sprasujes!!!
saj sem že popravla sem pozabla.... pa tudi jaz sem na ta forum ravno zaradi teh sanj prišla...Regina, oproooostiiiii Pa saj vem, da mi nisi zamerla idi gledat, da sem popravla
Quote from: apemaya on June 12, 2008, 09:09:52 PMA moje najljubše teme, pa ne bo na sporedu? Potem pa ne pridem. Spljoh :-[A smo kaj spustili ???
Quote from: Regina on June 12, 2008, 09:12:52 PMQuote from: apemaya on June 12, 2008, 09:09:52 PMA moje najljubše teme, pa ne bo na sporedu? Potem pa ne pridem. Spljoh :-[A smo kaj spustili ???Kaj pa naš prijatelj Tarot Mojster? Mislim, da je njegova udeležba tudi obvezna