O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Ciganske karte III. del
Azra:
Odlicno Taruna! Za politike pa jaz nikoli ne gledam. ;D
taruna:
--- Quote from: Azra on September 22, 2008, 12:51:15 AM ---Odlicno Taruna! Za politike pa jaz nikoli ne gledam. ;D
--- End quote ---
Ha, ha, jaz sem pa za foro vrgla, ker se mi zdi, da se lahko na takih "banalnih" branjih ful naučimo o kartah :D
metulj:
Pozdravljeni,
jaz sem pa nova in še nimam ciganskih kart. Zato lepo prosim nekoga (verjetno je za to primerna Tea?), če lahko morda vrže karte zame. Zanima me ljubezen oziroma možnosti za vezo z enim fantom. Navidez se poznama že nekaj časa, pa zmeraj sem imela občutek, da me gleda in da sem mu všeč.
Nazadnje sva se tudi pogovarjala, prosil me je za telefonsko številko in mene sedaj zanima, kaj bodo pokazale karte glede monosti v prihodnosti.
Res bi bila hvaležna za odgovor,
LP, metulj
Azra:
--- Quote from: taruna on September 22, 2008, 02:49:57 PM ---
--- Quote from: Azra on September 22, 2008, 12:51:15 AM ---Odlicno Taruna! Za politike pa jaz nikoli ne gledam. ;D
--- End quote ---
Ha, ha, jaz sem pa za foro vrgla, ker se mi zdi, da se lahko na takih "banalnih" branjih ful naučimo o kartah :D
--- End quote ---
Sam, da ne zvejo.
;)
ang:
;D
Tea:
--- Quote from: metulj on September 22, 2008, 03:08:46 PM ---Pozdravljeni,
jaz sem pa nova in še nimam ciganskih kart. Zato lepo prosim nekoga (verjetno je za to primerna Tea?), če lahko morda vrže karte zame. Zanima me ljubezen oziroma možnosti za vezo z enim fantom. Navidez se poznama že nekaj časa, pa zmeraj sem imela občutek, da me gleda in da sem mu všeč.
Nazadnje sva se tudi pogovarjala, prosil me je za telefonsko številko in mene sedaj zanima, kaj bodo pokazale karte glede monosti v prihodnosti.
Res bi bila hvaležna za odgovor,
LP, metulj
--- End quote ---
Živjo metulj in dobrodošla
Bi bilo fino, da bi imela ciganke. Potem bi se pa malo pogovorili. Naslov te teme je namreč "Vedeževalski učbenik" :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version