9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Od novembra naprej bi bila že popolnoma suha, če se ne bi znašla po svoje. Roll Eyes Grin
Hiško nikoli nič ne spregleda... kot vedno, vse pod kontrolo:)
QuoteOd novembra naprej bi bila že popolnoma suha, če se ne bi znašla po svoje. Roll Eyes GrinPo kolektivni pogodbi nismo dolžni dati plačo tistim, ki so suhe...Enostavno ne gre...
Zate pa ne bom glasovala, če prideš slučajno v ožji izbor za predsednika sindikata, ker se mi zdi, da nisi na pravi strani. Haaaaa?
Naa perica je sporočila, da nimamo mesečnega perila, pač pa dnevnega. Od vsega pranja jo bolijo roke in noge..... Bo kaken pralni stroj priel na vrsto?
Quote from: Tea on January 24, 2007, 07:49:51 PMNaša perica je sporočila, da nimamo mesečnega perila, pač pa dnevnega. Od vsega pranja jo bolijo roke in noge..... Bo kakšen pralni stroj prišel na vrsto? Za take, ki imajo relativno mokro delo (perica, kuhar, kurjeva pomočnica, tudi obe čistiki) menim, da pripada dodatni regres. Andres
Naša perica je sporočila, da nimamo mesečnega perila, pač pa dnevnega. Od vsega pranja jo bolijo roke in noge..... Bo kakšen pralni stroj prišel na vrsto?
QuoteZate pa ne bom glasovala, če prideš slučajno v ožji izbor za predsednika sindikata, ker se mi zdi, da nisi na pravi strani. Haaaaa?A če bi bil na pravi strani, ne bi bilo suše...?
Quote from: hišnik on January 24, 2007, 06:59:41 PMQuoteOd novembra naprej bi bila že popolnoma suha, če se ne bi znašla po svoje. Roll Eyes GrinPo kolektivni pogodbi nismo dolžni dati plačo tistim, ki so suhe...Enostavno ne gre... Zate pa ne bom glasovala, če prideš slučajno v ožji izbor za predsednika sindikata, ker se mi zdi, da nisi na pravi strani. Haaaaa? Pa tudi tega ne veš, da je po kolektivni pogodbi delodajalec dolžan poskrbet, da do suše sploh ne pride.
Quote from: Andres on January 24, 2007, 08:38:16 PMQuote from: Tea on January 24, 2007, 07:49:51 PMNaa perica je sporočila, da nimamo mesečnega perila, pač pa dnevnega. Od vsega pranja jo bolijo roke in noge..... Bo kaken pralni stroj priel na vrsto? Za take, ki imajo relativno mokro delo (perica, kuhar, kurjeva pomočnica, tudi obe čistiki) menim, da pripada dodatni regres. AndresKar nisem se upala prijaviti za kakno prosto delovno mesto, pa mi je Andres pomagal: mislim, da bi bila sposobna vse zaposlene polihtat v ustrezne tarifne razrede, upravičenim izračunati pogoje na delo, tudi stalnost, nadure - ali takno delovno mesto tu obstoja?
Quote from: Tea on January 24, 2007, 07:49:51 PMNaa perica je sporočila, da nimamo mesečnega perila, pač pa dnevnega. Od vsega pranja jo bolijo roke in noge..... Bo kaken pralni stroj priel na vrsto? Za take, ki imajo relativno mokro delo (perica, kuhar, kurjeva pomočnica, tudi obe čistiki) menim, da pripada dodatni regres. Andres
Res je kar praviš. Delodajalec ne sme dovoliti da do suše pride. Vendar nekaterim uslužbencem hotela Spletni simbol ni prizanešeno niti v privatnem življenju, čemur sledi, da delodajalec ni dolžan poravnavati stroškov zunaj službenega razmerja. Tvoj portir: AndresAndres