Tam spodaj na koncu testa sem kliknil na novi test. Opažam, da pridejo ven simbolična, a ne popolnoma ista vprašanja.
Po drugem testu sem s 64% 6 in pa domnevno 1 in 2.
Tole spodaj sem dobil na mail in na koncu omenjanjo, da sem ceo podoben kot tip človeka 8. Hmm. Saj potem pa številk počasi že zmanjka.

Andres
Šest tip — PREVIDNEŽ: Nekateri avtorji ga poimenujejo stražar, lojalnež, skeptik in tradicionalist. Ljudje tega tipa so usmerjeni v doseganje varnosti. So vredni zaupanja, delavni in odgovorni, vendar so lahko tudi nestrpni, neodkriti in zelo živčni. Delajo in prizadevajo si, da bi naredili vse, kar se od njih pričakuje. Veliko delajo in nočejo vzbujati pozornosti. Lojalni in zvesti so tistim stvarem, za katere verjamejo, da jim bodo prinesle varnost. Njihovo geslo se glasi: ostani pri že znanih stvareh. Bolj kot sebe zagovarjajo svojo skupnost ali svojo družino. Bojijo se, da bi ostali sami in brez podpore. Ponavadi zelo veliko premišljujejo in imajo preveč skrbi. Svojih bojazni se zavedajo, zato iščejo zunanjo varnost, ki jih bo obranila teh strahov. Kadar vzpostavijo zaupanje do nekega človeka, naredijo vse, kar je potrebno, da bi to vezo obdržali. Zaradi negotovosti je njihovo obnašanje polno nasprotij in stalno nihajo med dvema skrajnostma. So močni in slabotni, pogumni in strahopetni, zaupljivi in nezaupljivi, agresivni in pasivni, nežni in trdi, radodarni in zlobni, radi so v skupini ali pa sami itd. Kadar hočejo prekriti svoj strah, so celo agresivni, in spominjajo na osmi tip. Premalo so spontani in se pogosto težko sprostijo. Ko se zavedo svojih slabosti, postanejo vase prepričani, pogumni, neodvisni in zaupljivi do drugih.
Žival, ki bi lahko zastopala ta tip ljudi, je zajec, ki se zvesto drži svojega področja. Njegova plahost mu pomaga, da se v svoji okolici takoj odzove na vsako spremembo ali nevarnost. __________________________________________________________________