Author Topic: zanimiv test  (Read 15796 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline klarus

• Mojster
zanimiv test
« on: April 03, 2008, 03:45:41 PM »
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline klarus

• Mojster
Re: zanimiv test
« Reply #1 on: April 03, 2008, 03:46:14 PM »
9.

Deveti tip — MIROVNIK: Nekateri avtorji ga poimenujejo sanjač, optimist, svetovalec in povprečnež. Ljudje tega tipa so prilagodljivi, ustrežljivi in vredni zaupanja. So prijazni in radodarni, saj želijo biti v dobrih odnosih z vsemi ljudmi. Težijo k ohranjanju harmonije in miru. Želijo si, da bi se vse teklo brez nasprotovanj in problemov, zato so tako popustljivi, da zanikajo celo lastne želje. Veliko lažje ugodijo željam drugih ljudi. Dobro znajo miriti konflikte in reševati težave. So izredno prilagodljivi in včasih delujejo tako nemoteče, da jih ljudje komaj zaznajo. Nagnjeni so k temu, da svoje besede večkrat ponavljajo, ker mislijo, da bodo tako naredili večji vtis na ljudi. Svojo pozornost usmerjajo na svetle točke v življenju, ker se nočejo vznemirjati zaradi težav. Izogibajo se sprejemanju odločitev in nočejo vmešavati lastnih čustev in mnenj. Ponavadi vedo, česa nočejo, in ne vedo, česa si želijo. Svojo jezo in nezadovoljstvo ponavadi zanikajo in potlačijo. Pogosto so trmasti in neodločni.

Žival, ki bi lahko zastopala ta tip ljudi, je delfin. Večino svojega časa posveti igri in je nikoli ne napada.
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #2 on: April 03, 2008, 04:17:27 PM »
Jaz sem zase najprej prebrala TEČNEŽ  :D

Prvi tip — NATANČNEŽ: Nekateri avtorji ga poimenujejo kritik, reformator, učitelj, moralist in organizator. Je idealist s trdnimi načeli. Ljudje tega tipa so etični, odločni in vestni. Znajo ločiti dobro od slabega in spoštujejo pravila. Stalno jih spremlja notranja kritika in jih žene k popolnosti. Najbolj jih je strah lastnih napak. So ljudje dejanj in so dobri organizatorji, urejevalci, načrtovalci in kritiki. Naloge vedno dokončajo. So izredno točni in vedno pod pritiskom časa. Držijo se visokih vrednot in si želijo prispevati k izboljšanju sveta. Pripravljeni so se žrtvovati v dobro družbe. Cenijo odličnost in eleganco. Lahko pa postanejo preveč kritični, perfekcionistični in tekmovalni. Ponavadi imajo težave z jezo in izkazovanjem zadovoljstva. Pogosto so zelo kritični do okolice in pretirano togi ter zadržani. Svoja čustva težko izražajo, saj jih hočejo imeti stalno pod nadzorom. Drugi jih vidijo kot resne in stroge osebe.

Žival, ki bi lahko zastopala ta tip ljudi, je mravlja, ki je vedno zaposlena in vajena delati po ustaljenih poteh. Tudi čebela ponazarja delavnost. Zvesta je svojemu panju in dela za rast skupnosti.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #3 on: April 03, 2008, 04:28:35 PM »
Tudi pri meni je glavni tip 9 (76% verjetnost), naslednja možna sta 4 in 5.
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #4 on: April 03, 2008, 06:39:14 PM »

jaz sem pa dvojka
2. Dajalec
Izredno prijateljski, požrtvovalen in radodaren. Rad pomaga. Hrepeni po ljubezni, zato veliko daje in upa, da mu bo vse povrnjeno. Premalo naredi za lastne potrebe.

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #5 on: April 03, 2008, 07:29:32 PM »
3. :-X :-[

Ne vem: ali nisem odgovarjala jaz ali pa si zatiskam oci?? ???

Tretji tip — ZMAGOVALEC: Nekateri avtorji ga poimenujejo odločnež, govorec, motivator in iskalec statusa. Osebe tega tipa so samozavestne, prilagodljive, atraktivne in očarljive; ambiciozne, nestanovitne, tekmovalne in energične. Ponavadi zelo skrbijo za svojo zunanjost, saj jim mnenje drugih veliko pomeni. Radi delajo v skupinah in so rojeni voditelji. Znajo vlivati upanje in pokazati, da so vsi problemi rešljivi. Njihova slaba lastnost je zasvojenost z delom. Znajo trdo delati in vso svojo energijo vložiti v dosego cilja. Zaradi prezaposlenosti začnejo zapostavljati svoja čustva in ne znajo uživati v preprostosti življenja. Menijo, da jih čustva ovirajo na poti do uspeha. Ne prenašajo izgub in hrepenijo po zmagi in uspehu, zato so zelo tekmovalni. Energijo dobivajo iz lastnih uspehov. Od vseh tipov najbolj verjamejo vase in v svoje sposobnosti. Nekateri vidijo svoj uspeh v družini in v položaju v družbi, nekateri pa v obilici denarja ter statusnih simbolih. Veliko jih je uspešnih v političnih, raziskovalnih in akademskih sferah. Upajo, da jim bo uspeh prinesel odobravanje in hvalo. Njihov moto se glasi: vodi in zmaguj.

Žival, ki bi lahko zastopala ta tip ljudi, je kameleon. Prilagodi se vsem razmeram in je sposoben hitro menjavanjavati barve.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #6 on: April 03, 2008, 07:46:33 PM »
evo mene  ;D hmmm bo dosti od tega držalo  ;)

Sedmi tip — NAVDUŠENEC: Nekateri avtorji ga poimenujejo avanturist, stimulator, diletant in zabavljač. Ljudje tega tipa večino svoje energije usmerijo v iskanje sreče in užitkov. So nestanovitni, optimistični, spontani, igrivi, zabavni in praktični. Včasih so preveč uživaški, neorganizirani in nedisciplinirani. Stalno iščejo nove izkušnje, spremembe in dogodivščine, vendar jih to tudi utruja in izčrpava. Ponavadi imajo težave s svojo vročekrvnostjo in pohlepom po življenju. Izogibajo se strahu in neudobju ter zanikajo bolečino. Imajo veliko različnih sposobnosti in se hitro učijo novih stvari. Veliko stvari začnejo in jih nikoli ne dokončajo. Zanima jih ogromno stvari in imajo močno domišljijo. V mislih hitro skačejo od ene ideje k drugi. Veliko jim pomenijo nove ideje in načrti za prihodnost. V življenju hočejo imeti veliko možnosti na izbiro in ne marajo občutka navezanosti, saj jim svoboda veliko pomeni. Stalno poudarjajo svojo srečo, vendar se globoko v sebi bojijo, da ne bodo nikoli dobili tistega, kar si zares želijo od življenja. Pogosto pretiravajo v vseh rečeh in so dobri govorci ter slabi poslušalci. Njihovo geslo se glasi: ostani pozitiven v vsaki situaciji.

Žival, ki bi lahko zastopala ta tip ljudi, je opica. Stalno je v gibanju, izredno je lahkotna v vsakem položaju, in nas spominja na zabavo. Kakor opica skače iz drevesa na drevo, tako je tudi človek sedmega tipa stalno na poti in išče nove dogodivščine.

Offline Princes

• Mojster
« Reply #7 on: April 03, 2008, 08:57:13 PM »

Prvi tip — NATANČNEŽ: Nekateri avtorji ga poimenujejo kritik, reformator, učitelj, moralist in organizator. Je idealist s trdnimi načeli. Ljudje tega tipa so etični, odločni in vestni. Znajo ločiti dobro od slabega in spoštujejo pravila. Stalno jih spremlja notranja kritika in jih žene k popolnosti. Najbolj jih je strah lastnih napak. So ljudje dejanj in so dobri organizatorji, urejevalci, načrtovalci in kritiki. Naloge vedno dokončajo. So izredno točni in vedno pod pritiskom časa. Držijo se visokih vrednot in si želijo prispevati k izboljšanju sveta. Pripravljeni so se žrtvovati v dobro družbe. Cenijo odličnost in eleganco. Lahko pa postanejo preveč kritični, perfekcionistični in tekmovalni. Ponavadi imajo težave z jezo in izkazovanjem zadovoljstva. Pogosto so zelo kritični do okolice in pretirano togi ter zadržani. Svoja čustva težko izražajo, saj jih hočejo imeti stalno pod nadzorom. Drugi jih vidijo kot resne in stroge osebe.

Žival, ki bi lahko zastopala ta tip ljudi, je mravlja, ki je vedno zaposlena in vajena delati po ustaljenih poteh. Tudi čebela ponazarja delavnost. Zvesta je svojemu panju in dela za rast skupnosti.

Jaz tudi, in to z 69% sigurnostjo, ostali dve sta 3. zmagovalec in 9. mirovnik. Zanimivo
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #8 on: April 03, 2008, 09:04:04 PM »
Vašega tipa v tem testu ni bilo mogoče ugotoviti z več kot 50% verjetnostjo.

???

Kaj sem tak mesanec ali kaj?!  >:(
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #9 on: April 03, 2008, 09:07:54 PM »

Jaz tudi, in to z 69% sigurnostjo, ostali dve sta 3. zmagovalec in 9. mirovnik. Zanimivo

;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Princes

• Mojster
« Reply #10 on: April 03, 2008, 09:17:22 PM »
Regina    ob priliki :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #11 on: April 03, 2008, 09:21:22 PM »
www.sepet-sanj.com

Offline Princes

• Mojster
« Reply #12 on: April 03, 2008, 09:33:52 PM »
Regina    ob priliki :)

Jp  ;D

Regina, obema so angeli potrdili, obe sva oddali post z uro....22 sek, to pa nama sporoča, da nama globoka prepričanja manifestirajo čudeže in čudovite priložnosti. Enostavno morava samo verjeti. :) Ampak, ne da bova skupaj nazdravili :P, vendar, da sva na pravi poti :)

DZK 151

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #13 on: April 03, 2008, 09:47:21 PM »
Torej bova verjeli, Princes. Priložnost se pa tudi splača izkoristit, da kdaj nazdraviva tem angelskim napotkom. Če hočeva seveda ostat NATANČNEŽ, tega klica ne smeva zamuditi  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #14 on: April 03, 2008, 09:49:02 PM »
Punci,

ne pozabita na Zmagovalca, ki bo tekmoval z vama in se prilagajal kot kameleon :D

PS Se sedaj mi ni jasno od kod Zmagovalec ??? ::)