Moj življenjski, kreativni in duhovni simbolI so:
XIX. SONCE
X KOLO SREČE
I ČAROVNIK SONCE KOT ŽIVLJENJSKI SIMBOL: Vsi rojeni pod tem simbolom se izražate, kot sonce; saj ste naravni proizvajalec in spodbujevalec ljudi in situacij.
Z ljudmi uspešno delate v paru ali v skupinah.
Privlači vas inovativno in ustvarjalno skupinsko delo, partnerstvo ali sodelovanje. Verjamete v sinergetično načelo, ki pravi, da je vsota posameznih delov vedno večja od gole vsote.
Če vas ljudje in situacije ne bodo navdihovali z enako ali večjo mero ustvarjalnosti in izvirnosti, kot jo premorete sami, boste delali na svojo pest.
V določenih življenjskih obdobjih se morate umakniti iz partnerskih ali delovnih odnosov, ki vas izčrpavajo, praznijo in črpajo vaš navdih.
Raje, kot, da neprestano služite, kot izvir svetlobe in energije za druge se posvetite iskanju ljudi, ki izžarevajo energijo, podobno vaši.
Velika gora je simbol narave.
Naravo in sonce cenite, kot pomembna dejavnika obnove.
Pomembno je, da v življenje vključite zelenje in sončno svetlobo; oboje je naravna ponazoritev vašega globokega bistva.
KOLO SREČE KOT SIMBOL KREATIVNOSTILjudi rojene v obdobju kolesa sreče navdihuje vse, kar je ustvarjalno in izvirno. V vaši notranji naravi je prirojena želja po odkrivanju in bivanju pred svojim časom.
Imate šesti čut, s katerim takoj spoznate:
- kaj skriva možnosti za ustvarjanje
- kaj je denarno donosno
Prožni in vztrajni ste, kot opica in, kot krokodil že od daleč zagledate priložnosti za ustvarjalno izražanje.
ČAROVNIK KOT ŽIVLJENSKI SIMBOL: Osebe, ki so rojene pod življenskim simbolom čarovnika so nadarjene na vseh področjih povezanih s sporazumevanjem. Čarovnik, jih zlahka spodbuja in navdihuje z umetniško dognanim smislom.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
moja opažanja:
SONCE
Resnično sem znana kot sončna , kronično optimistična oseba, ki vedno in povsod poskrbi za zabavo, humor in dobro voljo ( tudi sonce v 1. hiši ), v preteklih dveh letih me je Saturn malo oklestil, ko je čistil po 12. hiši, a se spravljamo k sebi.
Vedno sem bila oseba, ki je druge spodbujala, motivirala in tudi vodila v nove situacije, nova znanja...stalno sem bila jaz tista, ki sem druge spodbujala, da gremo kam, da naredimo nekaj in seveda potem tudi vse organizirala itd...…res zanimivo, ker so ob meni bili vedno ljudje, ki so takšno » vodstvo, spodbudo potrebovali, jaz pa sem tudi svoje naravne danosti nekako spontano uporabljala. Najdemo se ljudje, ki se potrebujemo.
Če sem kaj v življenju vedno znova spodbujala, so to spremembe...pri meni redko katera stvar dolgo zdrži, pa naj je to namizje na računalniku, postavitev pohištva v stanovanju...stalno nekaj spreminjam, zato mislim, da nimam tistega tipičnega strahu pred spremembami in nenadnim kot bi ga tipična Devica imela. So pa zato ljudje ob meni stalno neke strese zaradi tega doživljali, saj so običajno glede tega popolnoma opozicija meni.
Tudi to je res, da sem občasno potrebovala ( tako delujem še sedaj – kar je menda tudi značilno za vodnarja na vrhu 7 hiše ) popolni umik, distanco od vseh..pa četudi sem se za en dan zaprla sama vase in samo pasivno spremljala dogajanje okrog sebe in v sebi.
KOLO SREČE
Mislim, da sem tudi kreativna, zelo prilagodljiva in dostikrat inovativna oseba, ki vedno najde rešitve v vsaki še tako zapleteni situaciji, zato se ljudje dostikrat obračajo name za rešitve, ideje.
ČAROVNIK
Komunikacija, komunikacija in še enkrat komunikacija. Se mi zdi, da vedno bolj prihaja pri meni ta sposobnost predvsem pozitivne in harmonične komunikacije do izraza; seveda zahvaljujoč delu na sebi in prebujanju tiste pristne mene. Dobro se zavedam, da je sposobnost komunikacije močnejša stran mojega karakterja, kar mi s pridom potrjujejo tudi pozitivni odzivi iz moje okolice. Kljub temu, da znam biti tudi ostra, zelo neposredna ( kadar imam vsega dovolj ), znam vsako situacijo obrniti tudi zmanipulirati, da se obe strani, ki sva v kontaktu, komunikaciji, razideva zadovoljni in z dobro voljo. Delam s strankami in to se mi vsak dan znova potrjuje. Vklopim sposobnost diplomacije Vage ali pa neprizanesljiv oster jezik Device...pač kakor mi ustreza.