Hvala Princes. 
Mislim da si se izobraževala pri Gali.
Če boš pri volji te lepo naprošamo, da nas kaj naučiš.
Hvala
Draga Tea, te moram kar na začetku malo razočarati, saj nisem noben strokovnjak v tem, ampak je zanimivo pri tem to, da je bil ta razgovor oz. neke vrste tečaj pri Gali vstop v svet, kjer sem sedaj. Bil je začetek poti, kateri se ne odpovem za nič na svetu. Naj opišem:
Preživljala sem neke vrsto krizo obstoja. Počutila sem se kot ujetnik v času in prostoru in iskala odgovor "kdo sem jaz". V razgovorih z drugimi sem rekla "ujeta sem v čas in prostor in moram iz tega ven, ampak ne vem kako". Nekega večera sem gledala TV in videla to gospo, kako iz rojstnega datuma določa neka števila in pritegnilo me je. Poklicala sem jo ter se dogovorila za konzultacijo. Tečaj naj bi trajal 3 x po 3 ure. Ampak jaz ne bi bila jaz, če ne bi že po prvem srečanju ugotovila, od kod vsa ta znanost. Takoj sem si kupila knjigo Angeles Arrien, Priročnik za tarot. Ko sem šla naslednjič k njej, sem že vedela za kaj se gre in se nažalost nisem več vrnila. Ampak gospa je bila v tistem trenutku neprecenljive vrednosti, ker mi je odprla oči in nakazala pot, kje naj iščem in katero literaturo naj berem....Celestinska prerokba, Zukanova... Z gospo sva si postali prijateljici.
Ko zdaj gledam kdaj se mi je to zgodilo vidim, da je bil to čas, ko sem iz cikla rasti 18 Luna/puščavnik padla na 2 Velika svečenica (cikel ustvarjalnosti/samoadostnosti ali cikel individulizacije, v katerem si mora človek nabrati samozavest, samozadostnost in neodvisnost). To je bil padec na tla in je trajal celih 8 let, ko sem končno doumela, da moram nekaj korenito spremeniti. Padec v cikel rasti 2 je bil začetek iskanja same sebe. Obisk pri njej se je dogodil v letu rasti 10 kolo sreče, v letu nepričakovanih ustvarjalnih priložnosti, nepričakovanih dogodkov.
Skratka, če strnem Priročnik za tarot je bi uvod v spoznavanje same sebe, iskanje notranjih potencialov, začetek vere vame in začetek globje notranje rasti. Tako je sledilo učenje astrologije, reiki tečaji...
Tea, na začetku sem rekla žal zato, ker moram priznati, da v to znanje posežem takrat, ko mi kaj ni jasno, poglabljam se pa ne. Mogoče bi morala bolj temeljito preučevati zadevo.