... pa boš tudi ti v karmičnem letu XII. Obešenec
Pomen teh dveh let sem že opisala pri odgovoru Saši in Maji
...
Same "vešalice"... 
Pravilno seštevaš tako, kot sem v navodilu napisala...sešteješ dan in mesec rojstva in podpišeš leto in sešteješ navpično, potem pa še vodoravno.
Ok, razumem, hvala. Navodil res nisem najbolj podrobno bral 
običajno se res pokaže, da so še posebej zainteresirani za " vpoglede " ljudje, ki se nahajajo v letih prehoda..npr. Obešenec, Puščavnik, Smrt, Vesolje; takrat se ljudje intenzivno ukvarjajo sami s seboj, iščejo pot, rešitve...to so običajno težka leta in vsaka lučka nam pride prav

Je pa že sama karta Obešenca zelo zanimiva kar se simbolike tiče...človek je obešen z eno nogo za egipčanski križ ( ankh ), ki je simbol neomejene življenjske sile, nam vedno dostopne. Pogled obešenca na svet ( življenje ) je obrnjen, torej smo v tem obdobju obrnjeni na glavo, na svet mortamo pogledati z druge perspektive. Sama imam še dober spomin na zame zelo težko obdobje, ko so se moja prepirčanja, načela rušila kot domine. Vse v kar sem, verjela, se mi je porušilo. Sem bila zelo zgubljena. A ko je to leto minilo in sem vstopila v nov cikel Cesarja, je moja nova identitea pričela živeti in tedaj sem resnično zadihala in spoznala, kakšne zidove sem si zgradila in se ujela. Nekako tako sem ga doživela kot Uran...šok, kaj se sedaj dogaja...saj to ni res... ne morem verejt....potem pa ko sem se sprijaznila, sem zadihala s polnimi pljuči.