No, pa dajmo napej...
Maja, kot sem ti že napisala, me je tarot ful pritegnil, ampak se zatika.
Delam (si) vpoglede, pol pa

rezultati oz. izidi pokažejo kolk blizu sem bila, oz. kje ga lomim.
Vem da je sebi vse skup mal težje, ker situacijo vidiš oz. gledaš iz svojega zornega kota, in tudi odgovor nekako temu primerno bereš. Poskušaš najti v kartah tisto kar želiš da ti povejo,...
Ok, ampak vseeno poskušam bit čisto splošna in gledat tist kar kažejo karte.
Pred kratkim sem spraševala o neki zadevi, kako bo rešena (zame).
Padle so karte : 8-palic, stolp in kolo sreče.
Moje mnenje...ki mi prvo pade na pamet.
Situacija se rešuje,vse poteka po načrtih. Izit pa nebo tak kot ga pričakujem, ker se stvari naenkrat obrnejo zrušijo,( na kar kaže stolp) najbrš kdo zakomplicira stvar (???)kdo?, ker strela prihaja od zgoraj, bi lahko rekla, da bo stvari zakompliciral nekdo ki je nad mano. In ker gre za službeno področje bi lahko rekla, da so to moji nadrejeni ali celo najvišji (direktor) , ker pa je zadnja karta kolo sreče, bi rekla da se bo kljub temu dobro končalo (rešilo) zame, ampak pač ne tako kot želim.
-------
in potem ko premišljujem o tej postavitvi kart se vprašam, če v tem primeru stolp sploh kaže na kaj slabega, ali ne???
Ali enostavno kaže sam na to, da se bojo stvari dogajale hitro in proti mojim pričakovanjem.
ali pa je to spet razlaga, ki jo vidim iz mojih upov ???
------
in potem že začnem komplicirat.

kaj pa če stolp izpodbija pomen karte 8-palic, in da nič ne poteka po načrtih, kolo sreče pa samo kaže, da nebo vse tako črno???? ali, da naj iz vsega tega poskušam potegniti kaj pozitivnega????
ali?
ali?
...no in na koncu itak več ne vem kje sem

Prosim za kak namig.