Author Topic: Ucenje Tarota  (Read 145007 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Ucenje Tarota
« Reply #210 on: April 16, 2011, 10:26:37 PM »
Rena, v knjigi imaš razpredelnico vseh ciklov.

Kaj natančno te zanima?

cikli so ponavadi dolgi 10 let. Pri interpretaciji vplivov moramo upoštevat vedno tudi v katerem ciklu se nahajamo - npr. je to 2, 3, 4, 5 ....ne samo leto rasti.

Kajti, če smo v ciklu 4 npr. bo vseh deset let dejaven Cesar, vsako leto pa bomo ponavljali vajo še z osebnim številom rasti.

Hvala Tea. Nisem odgovorila, dokler si nisem vzela časa za ponovni preračun in si tokrat pomagala z excelom. Zmotila sem se, zato je bilo tako čudno zaporedje. Hehe, račuvodje, ki smo navajene uporabljat kalkulator. Izračun sem najprej naredila na primeru M. Monroe, ki je v knjigi, nato ponovno svojega in preverila v podani preglednici. Kakorkoli, ugotovila sem, da se naši cikli vsakih 10 let začenjajo s številko več. Skozi življenje gremo torej tako kot si rekla, s ciklom, na prim. 4 je vseh 10 let dejaven Cesar, naslednji cikel se začne s 5 in je cel cikel dejaven Svečenik... Očitno moramo vse izkusit v življenju, od inkarnacije pa odvisno s katerimi cikli začenjamo. 22 x 10 jih ne premoremo, kajne  ;)

In ko so vsi cikli skozi? Se začnejo ponovno?
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #211 on: April 17, 2011, 07:51:37 AM »
Maja

Karma pri 15 letih /zelo pomembno leto, ko si na nek način dosegla svojo "odraslost" oz. v takem letu se zgodi nekaj zelo pomembnega, kar zaznamuje/

15 Hudič/Pan - je tvoj notranji obraz /simbol duše/

2 visoka svečenica pa je tvoj osebni simbol

Rodila si se, ko se tvoj rojstni dan sešteje v 2000 - kar pomeni, da si se rodila v začetku cikla II - visoka svečenica in bila 10 let z njeno podporo skozi vse cikle rasti od 2-11, potem pa si šla v cikel 3 - Cesarica

V tvojem prvem letu /do dopolnjenega rojstnega dneva, te je podpiral Norec, ko si dopolnila 1 leto in si bila v drugem letu Mag itd. /

Tako si narediš svojo razpredelnico in potem vsako leto samo vpisuješ cikel in svoja zapažanja, lahko pa si seveda, če se kaj spomniš, zapišeš za nazaj.

Torej če želiš vedeti v katerem ciklu si, moraš vedno imeti v mislih, da si v osnovi 15 in 2 - to se ne spreminja in z to energijo greš v vsak cikel, potem pogledaš

Prosim preveri, ker sem na hitro tole gledala:

V svojem 28 letu te podpira duh  5 Svečenika, si pa v ciklu rasti 9 Puščavnik in v osebnem simbolu rasti, ki se je pred 6 leti začel z Cesarjem in boš pod domeno Cesarja še do 13 - Smrt ponovno rojstvo čez 4 leta, ko začneš cikel 5 ki bo spet dolg 10 let/

Torej najprej gledaš

desetletni cikel 4 Cesar - ki je izredno močna energija in te podpira pri uveljavitvenih težnjah, pri svojem mestu v družbi in statusu.

Če gledava za letos /do tvojega rojstnega dne v novembru/ imaš

4 Cesar  /da ga boš bolje razumela, moraš pogledat celotno shemo Cesarja, ki jo sestavlja: Norec, Cesar, Smrt, 4 mečev, 4 diskov, 4 palic, 4 čaš

5 Svečenik /5 mečev, diskov, čaš, palic, Umetnost in Puščavnik/ - ponavadi je rezanje vseh neprimernih odnosov, razčiščevanje z moškimi in njihovo vlogo /šef, oče, partner/

9 Puščavnik /Luna, 9 diskov,9palic,9mečev,9čaš/

Torej ko vse to preštudiraš boš vedela, kaj ti prinaša leto v katerem si. Od tvojega rojstnega dne dalje pa si boš nekoliko bolj oddahnila .........

« Last Edit: April 17, 2011, 07:55:59 AM by Tea »
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #212 on: April 17, 2011, 01:09:37 PM »
Oki če potem tole jaz prav štekam se cikli zamenjajo na 10 let in je recimo moj cikel zdaj obešenec za letos, 10letni cikel pa je 9 Puščavnik?
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #213 on: April 17, 2011, 03:38:50 PM »
Maja

Karma pri 15 letih /zelo pomembno leto, ko si na nek način dosegla svojo "odraslost" oz. v takem letu se zgodi nekaj zelo pomembnega, kar zaznamuje/

Rodila si se, ko se tvoj rojstni dan sešteje v 2000 - kar pomeni, da si se rodila v začetku cikla II - visoka svečenica in bila 10 let z njeno podporo skozi vse cikle rasti od 2-11, potem pa si šla v cikel 3 - Cesarica

V tvojem prvem letu /do dopolnjenega rojstnega dneva, te je podpiral Norec, ko si dopolnila 1 leto in si bila v drugem letu Mag itd. /

Tako si narediš svojo razpredelnico in potem vsako leto samo vpisuješ cikel in svoja zapažanja, lahko pa si seveda, če se kaj spomniš, zapišeš za nazaj.

Torej če želiš vedeti v katerem ciklu si, moraš vedno imeti v mislih, da si v osnovi 15 in 2 - to se ne spreminja in z to energijo greš v vsak cikel, potem pogledaš

V svojem 28 letu te podpira duh  5 Svečenika, si pa v ciklu rasti 9 Puščavnik in v osebnem simbolu rasti, ki se je pred 6 leti začel z Cesarjem in boš pod domeno Cesarja še do 13 - Smrt ponovno rojstvo čez 4 leta, ko začneš cikel 5 ki bo spet dolg 10 let/

Torej najprej gledaš

desetletni cikel 4 Cesar - ki je izredno močna energija in te podpira pri uveljavitvenih težnjah, pri svojem mestu v družbi in statusu.

4 Cesar  /da ga boš bolje razumela, moraš pogledat celotno shemo Cesarja, ki jo sestavlja: Norec, Cesar, Smrt, 4 mečev, 4 diskov, 4 palic, 4 čaš

5 Svečenik /5 mečev, diskov, čaš, palic, Umetnost in Puščavnik/ - ponavadi je rezanje vseh neprimernih odnosov, razčiščevanje z moškimi in njihovo vlogo /šef, oče, partner/

Torej ko vse to preštudiraš boš vedela, kaj ti prinaša leto v katerem si. Od tvojega rojstnega dne dalje pa si boš nekoliko bolj oddahnila .........

Hvala za tole, bom preštudirala. Ehmmmm, kaj pa naj bi pomenil tale Hudič?  ??? ::)
« Last Edit: April 17, 2011, 05:17:49 PM by Maja »
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #214 on: April 17, 2011, 07:04:59 PM »
Oki če potem tole jaz prav štekam se cikli zamenjajo na 10 let in je recimo moj cikel zdaj obešenec za letos, 10letni cikel pa je 9 Puščavnik?

Tejka, ni nujno da na deset, čeprav večinoma je tako. Moraš pa pogledat v knjigo če jo imaš, sicer ti napišem tukaj.
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #215 on: April 17, 2011, 07:15:05 PM »
Prosim, če mi napišeš, bom pa v vsakem primeru verjetno jutri šibala v knjižnico in si jo izposodila (imam tako ali tako namen Sama vpisat in si še nekaj izposodit...). Hvala Tea :-*
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #216 on: April 17, 2011, 07:28:48 PM »
Prosim, če mi napišeš, bom pa v vsakem primeru verjetno jutri šibala v knjižnico in si jo izposodila (imam tako ali tako namen Sama vpisat in si še nekaj izposodit...). Hvala Tea :-*

Tejka tvoja karma oz. prelomno leto je 16 leto tvojega življenja /boš pogledala potem v knjigi kaj te je podpiralo/

Tvoj notranji obraz je 16 - Trdnjava  /Trdnjava, Kočija, 7 mečev, 7 palic, 7 diskov, 7 čaš/

Tvoj osebni simbol je 6 - Ljubimci, ki se je zgodil v ciklu 4 Cesar /Norec,Smrt,Cesar, 4 mečev, 4 čaš, 4 palic, 4 diskov/

s tvojim RD letos si vstopila v leto 11 Moč /Visoka svečenica, Vek, 2 palic, 2 mečev,2 diskov,2 čaš/, ki je ponovno v ciklu 4 Cesar - tvoj duh pa podpira 10 kolo sreče.

Tvoji cikli so 4 cesar, potem 2 velika svečenica, potem 3 cesarica in zdaj ponovno Cesar .... kar pomeni da se ponovno učiš aktivnega delovanja v življenju.
www.Astro-Star.net

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #217 on: April 17, 2011, 07:40:28 PM »
Hvala Tea, bom jutri vse prečekirala. Leto 16 hmmmmmm, ja se mi dozdeva zakaj bi bilo prelomno ja. Takrat sem spoznala Tomaževega očeta...
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #218 on: April 17, 2011, 10:16:09 PM »
Kako pa izračunaš to prelomno leto?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #219 on: April 18, 2011, 08:32:50 AM »

Sešteješ dan in mesec rojstva  ;D

Pri tebi je to leto 7
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #220 on: April 18, 2011, 08:36:23 AM »
Maja

Torej najprej gledaš

Hvala za tole, bom preštudirala. Ehmmmm, kaj pa naj bi pomenil tale Hudič?  ??? ::)

Največkrat pomeni izkušnjo spolnosti, strahu ali tudi sramu pred njo ...... jaz se poslužujem mitološke osnove za razumevanje, marsikdaj dobim asociacijo .....
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #221 on: April 18, 2011, 08:56:58 AM »

Pri tebi je to leto 7

Nimam pojma kaj naj bi bilo takrat  ??? Pa se to potem vsakih 7 let ponovi ali pač ostane samo7?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #222 on: April 18, 2011, 09:05:13 AM »

Sešteješ dan in mesec rojstva  ;D

Pri tebi je to leto 7

Nimam pojma kaj naj bi bilo takrat  ??? Pa se to potem vsakih 7 let ponovi ali pač ostane samo7?

Ne nič se ne ponovi. To je bilo pri tvojih 7 letih in dogajalo se je nekaj pomembnega zate. Ni nujno, da je ozaveščeno, je pa ostalo nekje not

Če pogledaš tisti čas skozi tranzite, boš mogoče česa se tudi spomnila.

www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #223 on: April 18, 2011, 11:46:45 AM »

Pri tebi je to leto 7

zame je prelomno leto 12, sem izračunala in res, to je bilo leto 2006, ko se mi je življenje na glavo postavilo, spremenila sem se konkretno, način razmišljanja, doživljanja, videz in posledično tudi način življenja; to je bilo obdobje T Saturna po moji 12. hiši..zanimivo res  :o                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #224 on: April 18, 2011, 12:52:12 PM »

Sešteješ dan in mesec rojstva  ;D

Pri tebi je to leto 7

Nimam pojma kaj naj bi bilo takrat  ??? Pa se to potem vsakih 7 let ponovi ali pač ostane samo7?

Ne nič se ne ponovi. To je bilo pri tvojih 7 letih in dogajalo se je nekaj pomembnega zate. Ni nujno, da je ozaveščeno, je pa ostalo nekje not

Če pogledaš tisti čas skozi tranzite, boš mogoče česa se tudi spomnila.

Se bom pozabavala ja, na hitrico kiron je bil direkt na veneri, uran in saturn sta mi kvadrirala jupitra. Spomnim se pa nič, razen tega da je bilo prvo šolsko leto zame.

Moja astro karta