Author Topic: Ucenje Tarota  (Read 145011 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Ucenje Tarota
« Reply #225 on: April 18, 2011, 01:41:09 PM »
Kako pa izračunaš to prelomno leto?

Sešteješ dan in mesec rojstva  ;D

Pri tebi je to leto 7

Nimam pojma kaj naj bi bilo takrat  ??? Pa se to potem vsakih 7 let ponovi ali pač ostane samo7?

Ne nič se ne ponovi. To je bilo pri tvojih 7 letih in dogajalo se je nekaj pomembnega zate. Ni nujno, da je ozaveščeno, je pa ostalo nekje not

Če pogledaš tisti čas skozi tranzite, boš mogoče česa se tudi spomnila.

Se bom pozabavala ja, na hitrico kiron je bil direkt na veneri, uran in saturn sta mi kvadrirala jupitra. Spomnim se pa nič, razen tega da je bilo prvo šolsko leto zame.

Uran in Saturn tudi v prehodu v 7 in opozicija na 1 /venera, merkur AS/

Menda to ni kar tako ........

Kot sem napisala, včasih je to globoko not. Je pa sigurno to nek prehod, ki nas zaznamuje za dolgo časa, če ne že za celo življenje. Od tam naprej je vse drugače.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #226 on: April 18, 2011, 01:42:45 PM »
Kako pa izračunaš to prelomno leto?

Sešteješ dan in mesec rojstva  ;D

Pri tebi je to leto 7

zame je prelomno leto 12, sem izračunala in res, to je bilo leto 2006, ko se mi je življenje na glavo postavilo, spremenila sem se konkretno, način razmišljanja, doživljanja, videz in posledično tudi način življenja; to je bilo obdobje T Saturna po moji 12. hiši..zanimivo res  :o                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Ja, tudi moje je bilo prelomno....  Umrl mi je dedek, oče, odšla sem od doma na nek način ... nehala aktivno športat v klubu itd......
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #227 on: April 18, 2011, 01:43:27 PM »
Ja vprašanje ja kam sem vse potlačila, bom prav malo razmislila, škoda da takrat še nisem dnevnika pisala.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #228 on: April 18, 2011, 03:40:22 PM »
Maja

Karma pri 15 letih /zelo pomembno leto, ko si na nek način dosegla svojo "odraslost" oz. v takem letu se zgodi nekaj zelo pomembnega, kar zaznamuje/

15 Hudič/Pan - je tvoj notranji obraz /simbol duše/

2 visoka svečenica pa je tvoj osebni simbol

Rodila si se, ko se tvoj rojstni dan sešteje v 2000 - kar pomeni, da si se rodila v začetku cikla II - visoka svečenica in bila 10 let z njeno podporo skozi vse cikle rasti od 2-11, potem pa si šla v cikel 3 - Cesarica

V tvojem prvem letu /do dopolnjenega rojstnega dneva, te je podpiral Norec, ko si dopolnila 1 leto in si bila v drugem letu Mag itd. /

Tako si narediš svojo razpredelnico in potem vsako leto samo vpisuješ cikel in svoja zapažanja, lahko pa si seveda, če se kaj spomniš, zapišeš za nazaj.

Torej če želiš vedeti v katerem ciklu si, moraš vedno imeti v mislih, da si v osnovi 15 in 2 - to se ne spreminja in z to energijo greš v vsak cikel, potem pogledaš

Prosim preveri, ker sem na hitro tole gledala:

V svojem 28 letu te podpira duh  5 Svečenika, si pa v ciklu rasti 9 Puščavnik in v osebnem simbolu rasti, ki se je pred 6 leti začel z Cesarjem in boš pod domeno Cesarja še do 13 - Smrt ponovno rojstvo čez 4 leta, ko začneš cikel 5 ki bo spet dolg 10 let/

Torej najprej gledaš

desetletni cikel 4 Cesar - ki je izredno močna energija in te podpira pri uveljavitvenih težnjah, pri svojem mestu v družbi in statusu.

Če gledava za letos /do tvojega rojstnega dne v novembru/ imaš

4 Cesar  /da ga boš bolje razumela, moraš pogledat celotno shemo Cesarja, ki jo sestavlja: Norec, Cesar, Smrt, 4 mečev, 4 diskov, 4 palic, 4 čaš

5 Svečenik /5 mečev, diskov, čaš, palic, Umetnost in Puščavnik/ - ponavadi je rezanje vseh neprimernih odnosov, razčiščevanje z moškimi in njihovo vlogo /šef, oče, partner/

9 Puščavnik /Luna, 9 diskov,9palic,9mečev,9čaš/

Torej ko vse to preštudiraš boš vedela, kaj ti prinaša leto v katerem si. Od tvojega rojstnega dne dalje pa si boš nekoliko bolj oddahnila .........

Hvala za tole, bom preštudirala. Ehmmmm, kaj pa naj bi pomenil tale Hudič?  ??? ::)

Največkrat pomeni izkušnjo spolnosti, strahu ali tudi sramu pred njo ...... jaz se poslužujem mitološke osnove za razumevanje, marsikdaj dobim asociacijo .....

Travme bi rekla, da nimam, mi je pa spolnost izredno pomembna in me (mislim, da nadpovprečno) privlači ... Kako bi rekla, skoraj vse, kar razmišljam, je nekako začinjeno s spolnostjo.

Sem pa našla tole: http://razmerje.com/odkrivamo/forum/viewtopic.php?t=253&sid=4e099b66bf17d522890e09f7a793f87c

Bi pa kar držalo ...
« Last Edit: April 18, 2011, 03:47:37 PM by Maja »
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #229 on: April 19, 2011, 10:50:39 AM »

Karma pri 15 letih /zelo pomembno leto, ko si na nek način dosegla svojo "odraslost" oz. v takem letu se zgodi nekaj zelo pomembnega, kar zaznamuje/

15 Hudič/Pan - je tvoj notranji obraz /simbol duše/

2 visoka svečenica pa je tvoj osebni simbol

Rodila si se, ko se tvoj rojstni dan sešteje v 2000 - kar pomeni, da si se rodila v začetku cikla II - visoka svečenica in bila 10 let z njeno podporo skozi vse cikle rasti od 2-11, potem pa si šla v cikel 3 - Cesarica

Tea ... Gledam in gledam in ne vem, od kje si dobila seštevek 2000? Rojena sem 14.11.1985.
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #230 on: April 19, 2011, 10:56:21 AM »
Ah Maja,pol pa nisem gledala pravega datuma.

Seveda, vse narobe hehe.
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #231 on: April 19, 2011, 10:58:36 AM »
Se mi je zdelo ...  :)

1992 je pravi seštevek. Torej sem bila ob rojstvu Cesarica. Zdaj moram biti pa v ciklu 5, če sem stara 25 ... 
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #232 on: April 19, 2011, 11:05:25 AM »
Se mi je zdelo ...  :)

1992 je pravi seštevek. Torej sem bila ob rojstvu Cesarica. Zdaj moram biti pa v ciklu 5, če sem stara 25 ... 

Seštevek

14
11
_______
25 = 7 /kočija/ to je tvoje karmično prelomno leto

25
1985
_______
2010 = 3 Cesarica    -    /rojena v 10 letnem ciklu Cesarice/

letos

25
2010 (do novembra)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #233 on: April 19, 2011, 11:18:54 AM »
Torej bo le lepo leto. Hvala .  :-*
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #234 on: April 19, 2011, 11:39:01 AM »
Kako si izračunaš karmično leto?
Če sem prav gledala, bi bilo pri meni 4 plus 7 je 11-kaj to pomeni, da je bilo moje karmično leto pri 11-ih letih?

Ne vem, res se nisem še nič poglabljala v tale tarot.... ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #235 on: April 19, 2011, 12:46:35 PM »
Ok, če prav zastopim potem.

26
9

35 = 8 /pravica/ moje karmično prelomno leto

35
1985

2020 = 4 Cesar /rojena v desetletnem ciklu Cesarja/

35
2010 (do septembra)

Sem prav razumela?

Edino tile cikli mi še niso čisto jasni.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #236 on: April 19, 2011, 01:16:03 PM »

Ja, ker pa imaš seštevek 25 in si letos potemtakem v karmično prelomnem letu - ki ti ga pa pojasni kočija.
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #237 on: April 19, 2011, 01:21:27 PM »

Ja, ker pa imaš seštevek 25 in si letos potemtakem v karmično prelomnem letu - ki ti ga pa pojasni kočija.

Jeeeej! Saj kar prekipevam od energije! 8) Dobila sem nazaj tisti občutek, da imam življenje v svojih rokah.
9ZK 656

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #238 on: April 24, 2011, 05:59:50 PM »

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #239 on: March 07, 2013, 04:22:49 PM »
No, pa dajmo napej...

Maja, kot sem ti že napisala, me je tarot ful pritegnil, ampak se zatika.
Delam (si) vpoglede, pol pa  :laugh: rezultati oz. izidi pokažejo kolk blizu sem bila, oz. kje ga lomim.
Vem da je sebi vse skup mal težje, ker situacijo vidiš oz. gledaš iz svojega zornega kota, in tudi odgovor nekako temu primerno bereš. Poskušaš najti v kartah tisto kar želiš da ti povejo,...
Ok, ampak vseeno poskušam bit čisto splošna in gledat tist kar kažejo karte.
Pred kratkim sem spraševala o neki zadevi, kako bo rešena (zame).
Padle so karte : 8-palic, stolp in kolo sreče.
Moje mnenje...ki mi prvo pade na pamet.
Situacija se rešuje,vse poteka po načrtih. Izit pa nebo tak kot ga pričakujem, ker se stvari naenkrat obrnejo zrušijo,( na kar kaže stolp) najbrš kdo zakomplicira stvar (???)kdo?, ker strela prihaja od zgoraj, bi lahko rekla, da bo stvari zakompliciral nekdo ki je nad mano. In ker gre za službeno področje bi lahko rekla, da so to moji nadrejeni ali celo najvišji (direktor) , ker pa je zadnja karta kolo sreče, bi rekla da se bo kljub temu dobro končalo (rešilo) zame, ampak pač ne tako kot želim.
-------
in potem ko premišljujem o tej postavitvi kart se vprašam, če v tem primeru stolp sploh kaže na kaj slabega, ali ne???
Ali enostavno kaže sam na to, da se bojo stvari dogajale hitro in proti mojim pričakovanjem.
ali pa je to spet razlaga, ki jo vidim iz mojih upov ???
------
in potem že začnem komplicirat.  :o
kaj pa če stolp izpodbija pomen karte 8-palic, in da nič ne poteka po načrtih, kolo sreče pa samo kaže, da nebo vse tako črno????  ali, da naj iz vsega tega poskušam potegniti kaj pozitivnega????
ali?
ali?
...no in na koncu itak več ne vem kje sem  >:(

Prosim za kak namig.