Author Topic: Horarna astrologija  (Read 37979 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Princes

• Mojster
Re: Horarna astrologija
« Reply #60 on: March 14, 2007, 05:14:57 PM »
Helena, dober dan.

Dne 19.2.2007 ob 19.40 (Nova Gorica) sva z možem pisala prošnjo za dodelitev manjšega stanovanja v najem. Zanima me, ali bo prošnji ugodeno in če se kaže, da se bo v tem stanovanju bivalo prijetno ter dalj časa?

Že v naprej najlepša hvala.

Če vzamem ta čas za čas vprašanja, se izriše karta z Luno v praznem teku. To pomeni, da kar si mogla si naredila in na potek dogodkov ne moreš več vplivati. Mimogrede, nisem prepričana, da si želiš ravno to stanovanje. Okoliščine se bodo spremenile, pride nova, boljša možnost, takrat ti to ne bo več interesantno.

Helena, najlepša hvala za tvoj hiter odgovor. Nekaj me bega. Ne znam si razložiti, kaj je mišljeno s tem "okoliščine se bodo spremenile". A lahko kaj več napišeš :-[

Helena, javljam ti rezultat mojega vprašanja. Sicer si mi več napisala na zasebni email, vendar vseeno: odgovor najemodajalca je bil "do nadalnjenega ne oddajamo.... zaradi potrebne adaptacije...

Skratka PRAV SI NAPOVEDALA.  :)

Lep pozdrav in še enkrat hvala.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline miša

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #61 on: April 08, 2007, 11:20:29 PM »
Živjo Helena,

tudi jaz bi te prosila za odgovor na naslednje vprašanje:

Je kakšna možnost, da se med mano in mojo simpatijo kaj razvije? 08.04.07, ob 22.45, Lj

Hvala,

Miša

Offline bilka

• Mojster
« Reply #62 on: April 18, 2007, 02:28:16 PM »
v sredo, 25.4. imam predstavitev predloga za doktorsko temo. Ali bo izid predstavitve uspešen?
ljubljana, 18.4. ura: 14.00
hvala

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #63 on: April 18, 2007, 04:07:57 PM »
Drage moje, kot veste, je Helena na dopustu.  :D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Princes

• Mojster
« Reply #64 on: June 06, 2007, 11:28:38 AM »
 :) Helena, spet rabim tvoj nasvet.  :-[
Zelo rada bi zamenjala službo, kar nekaj me žene in žene, vendar priložnosti taprave ni od nikoder.

Vprašanje: ali bom v kratkem zamenjala službo 5.6.2007 ob 17,38 Nova Gorica

Če utegneš.. ti bom hvaležna.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Princes

• Mojster
« Reply #65 on: June 07, 2007, 12:13:56 PM »
Draga Helena, HVALA za tako izčrpno interpretacijo.

Imam službo v državni upravi - v represinem delu. To delo opravljam že leta in leta, ampak zadovoljstva nikoli ni bilo. Bili so zelo zelo težki časi. Tudi pod novim vodstvom se vsi dogovori vršijo mimo mene. Kontakt z Lj. ima samo vodja.

Ja, ob jupitrovem prehodu preko MC sem upala in čakala na napredovanje, pa nič. Zdaj gre Jupiter retro in se bo dotaknil še enkrat 10. hiše - mogoče pa le bo kaj (napredovanje znotraj organa). To mi, če sem prav razumela tudi potrjuješ :)

Sicer pa me zadnje čase fleša, da bi službo dobila čisto v drugih sferah, ampak zgleda, da mi je drž. uprava usojena in kot si napisala z novo službo ne bo nič.

:) :)HVALA HELENA.
« Last Edit: June 07, 2007, 12:18:37 PM by Princes »

DZK 151

Offline Princes

• Mojster
« Reply #66 on: June 07, 2007, 02:51:17 PM »
Še enkrat hvala Helena :). Lep dan želim.

DZK 151

Offline Princes

• Mojster
« Reply #67 on: July 12, 2007, 09:46:53 AM »
Lep sončni pozdrav vsem. Vprašala bom nekaj, za kar se mi boste verjetno smejali, da tega ne vem.
Naredila sem karto na določeno vprašanje in sta vladar ASC in vladar 5 hiše v sekstilu aplikativno, ampak kar si ne znam pojasniti je -6. Kaj pomeni ko je pred številko minus oz. kaj ko je pozitivna številka.

Noro, ampak tega ne znam :-[

DZK 151

Offline Princes

• Mojster
« Reply #68 on: July 12, 2007, 10:26:50 AM »
Helena super, potem nisem nič pomembnejšega prešpricala. Na tečajih nas naša astrologinja ni nikoli opomnila na to.

Sicer pa, koliko časa oz. v kolikem času se nekaj dogodi npr. če upoštevam ta aspekt APLIKATIVNO 6. Ne znam si razložiti, ali se to gleda 6 dni, 6 tednov ali 6 mesecev.. ???

DZK 151

Offline Princes

• Mojster
« Reply #69 on: July 12, 2007, 10:50:14 AM »
Helena hvala, učim se, zato sem vesela vsake informacije.

Lep dan :)

DZK 151

Patrik

• Guest
« Reply #70 on: July 12, 2007, 11:49:45 AM »
Živjo! :D

Vidim, da tukaj potekajo zanimive horarne debate. Še mene pritegnilo. Lahko vas še vprašam, kako bo rezultat mature zdaj 16. julija ob 5.00.- te zvemo rezultate..... :o Upam, da bo šlo in se vidlo?

Hvala in lep, lep pozdrav ;)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #71 on: July 12, 2007, 12:00:12 PM »
Patrik, Heleni moraš podati točno uro, ko si vprašanje zastaviš in datum ter kraj, kjer si postavil vprašanje.
Drugače ti ne more odgovoriti oz. odgovor ni točen. :)

DZK 151

Patrik

• Guest
« Reply #72 on: July 12, 2007, 12:08:11 PM »
Se je! ;) Oziroma kraja še ni! OK, še enkrat: 16.07. 2007 ob 5.00 zjutraj v Orehovi vasi ( Mb). Upam, da bo ;D

Hvala za informacijo, Princes ;)

lp
« Last Edit: July 12, 2007, 12:11:47 PM by Patrik »

Patrik

• Guest
« Reply #73 on: July 12, 2007, 12:52:27 PM »
 :(- vem, ja. Samo me tak firbec mantra. :) Malo me je strah, oz. kar fejst!!! :o

Kull ta vsebina! Se je bom odslej striktno držal! ;)
« Last Edit: July 12, 2007, 12:54:23 PM by Patrik »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #74 on: July 12, 2007, 01:54:10 PM »
Ali lahko posatvim vprašanje za dogodek, ki bo čez 2 meseca? Ampak me že zdaj fejst matra  ???
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/