Tea. Hvala lepa za ta izčrpen odgovor. Pravzaprav je vse tudi res. Tvoj poglobljeni odgovor z nizanjem planetov, kvadratov, trikotnikov, dispozicij in ostalih astroloških simbolov pač kaže na to, da si zadela.
Res je, da delam meritve in niti sam ne vem zakaj me tja v Sirijo, Pakistan, Iran vleče. In tudi nebi bil začuden, če so Vatikan, Savdska Arabija, Sudan, Severna Koreja in Japonska enako položeni v mojo karto. Pač to je moj osebni čut glede na izračun, ki sem ga dobil drugače kot po astrološko. Bržkone je taka država v Evropi Slovenija, Francija, Anglija, morebiti Finska ali celo ima kak aspekt Rusija saj tu govorim o St Petersburgu ali Leningradu.
No glede Sirije in Irana, tudi Izraela in Palestine, sem prepričan, da imam prav, iz tega razloga pa so m pobrisali topic na Google earth comunnity.
Kvadrat Jupiter in Saturn. Seveda nisem zadovoljen, kajti tu je še ogromno neizkoriščenega potenciala, tako da za eno osebo na svetu sa najde nekaj prostora. In to želim biti jaz. Kako naj bi torej bil zadovoljen?? Če pogledam v teh meritvah Slovenijo se tam v Ljubljani itak ne da z nobenim pogovarjati. Preveč birokratsko so nastavili skupaj, čemur sledi, da vsi skupaj premalo delajo, oziroma vse leži na plečih davkoplačevalcev, ki niti ne vedo kaj vse uradniki zamujajo. In to sem jim poleti na občini v Ljubljani tudi povedal. Ven me ni mogla vreči iz pisarne, jaz pa sem ji govoril o stvareh na podlagi katerih se je sama zavozlala. Ta druga, pametnejša od nje žal ni smela niti do besede. Očitno je bila njej po službeni dolžnosti podrejena.
Biti v podrejeni vlogi mi ni težko, vendar se lahko hitro zaplete, ko nadrejeni prekrši svoja pooblastila. Takrat nastopim seveda jaz. Imam svoj ponos pa amen. Lev kajpak.

Seveda pa me nadrejeni lahko kulturno prosi, če bi naredil nekaj kar ni moja dolžnost in tega tudi odbijem ne. Noben ki nima za to določene vloge mi ne sme in ne more ukazovati. Vsi, ki pa vedo o neki stvari, četudi čisto malo več, me lahko usmerjajo. Preprosto imam točno določene smernice, vem koga in kdaj moram poslušati in koga ne. To je verjetno ta 8. hiša opzicija Saturna z Uranom. Obenem tudi priznam, da o teh vedah kot so tu ne vem nič, zato vas spoštujem in nikakor ne podcenjujem.
Nekako tudi računam s tem, da bodo pri vsem tem še ovire. Saj tako si tudi rekla. Preprosto vsak želi potegniti čim več, kar pa je najvažneje, lahko se posamezni izračuni zapletejo do mere, ko bi s pomembno strategijo posegli v nevidni teritorialni prostor sosednje države. To je tisto kar dela Vatikan, kar dela Meka, Istanbul pa jim služi kot strateška točka za usmerjanje dogodkov v Izraelu recimo. In za harmonizacijo le tega je potrebno vedeti kje v Siriji je takšna točka. Kje v Jordaniji in nenazadnje bi morali svoje prispevati tudi Palestinci. S tem bi padel vpliv religij na bližnjem vzhodu, to pa so tiste težave, ki nastajajo Tea. Prav si povedala.
Skupna vlaganja. Praviš naj bom previden. Saj to je vendarle nekako moje načelo, da sploh ne vlagam z drugimi. Delam pač sam, nekako gre, za vse pa moram veliko storiti preden se sploh pokaže kak cent. Resda imam pri kakšnem zaslužku tudi srečo, drugje se mi obrne tudi v zgubo, zato ne morem govoriti, da sem miljonar. Sem pa bogat. Imam dva otroka, najmanj eden pa ni bil rojen.

Kakor koli že. celoten tvoj odgovor je pravilen. Potrdila si, da so omenjene države nekako meni na kožo pisane zato zdaj v naslednjih tednih, bom pač spet tipal tam pri neuvrščenih. In ker potovanja omenjaš pogosto niti ne vem kako naj to razumem. Če letno zamenjam od osemd letalskih sedežev to še ne pomeni, da mi takšna potovanja tudi kaj koristijo. Najpogosteje ali skoraj vedno pa gre za počitek. Takšen počitek kjer si ga niti vzamem ne. A bom moral. Čakam torej enega od vas tule, da se bomo šli skupaj na svetovno čakro filat.
Hvala lepa, Tea.
Andres