No sn mogu še jst prebrat ta horoskop Tea. Ni kej vse gre v pravo smer. Sicer sm ga mogu dva bota brat pol mi je šele ukloplo. hehehehe kasno paljenje. Za september pa vse drži sn bu malo tećn. uf. Mene bolj zanima za november. Neki me žgečka pod trtjim rebrom na levi strani.

Lahko te žgečka ... prav lahko te žgečka ....
evo tvojga horoskopa za november
Zelo dinamičen mesec vas čaka, še posebno v dnevih okrog polne lune bo dovolj dinamike, da boste malce ne hodili nekoliko dvignjeni od tal. Ljubezen in partnersko življenje bo v ospredju. Romantika, erotika, spogledovanje in strastni utripi vam bodo naredili ta jesenski mesec vroč.
Prav zadnje dni meseca se bosta poljubila tudi Jupiter in Venera, vaša vladarica. Zavzeli boste zelo drugačno življenjsko filozofijo, dnevi bodo polni optimizma, radosti in pomembnih dogodkov. Vabljeni boste na pomemben obred, poroko, krst …ali pa se boste sami poročili /rojeni od 5.- 10. maja/, ali pa odpotovali v tujino na sanjske počitnice ali srečanje z ljubljeno osebo.
Poleg vašega osebnega ljubezenskega in partnerskega življenja pa boste tudi drugače začeli gledati na odnose, ki jih imate s pomembnimi drugimi v vašem življenju, pa naj gre za poslovna partnerstva ali druge odnose.