PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Quote from: Regina on July 01, 2008, 02:27:26 PMQuote from: bik7 on July 01, 2008, 01:40:30 PM Za julij boste pa morali malo počakat. Tehnične težave.Od kod se pa ti danes švercaš? Spet iz knjižnice? Ma s službe ku ti.
Quote from: bik7 on July 01, 2008, 01:40:30 PM Za julij boste pa morali malo počakat. Tehnične težave.Od kod se pa ti danes švercaš? Spet iz knjižnice?
Za julij boste pa morali malo počakat. Tehnične težave.
Lepo, sem že prebrala kaj me čaka in se veselim, potem pa kaj poročam kako se je izšlo.Hvala ti.
No, poročam za 2/3 julija (rak): ker je bila šefica na dopustu, sem več delala in posledično več zaslužila. Ravno danes sem si par cunj kupila. Bomo videli, kako bo z menjavo službe.
Za mene nič ne drži. Nič dela, adijo prioritete, nobenih ambicij. Nič od tega, grem na dopust.
Quote from: Regina on July 22, 2008, 12:15:10 AMZa mene nič ne drži. Nič dela, adijo prioritete, nobenih ambicij. Nič od tega, grem na dopust. Hehehe Regina, me prav veseli, da se požvižgaš na horoskop, delo in prioritete obesiš na klin in uživaš zaslužen počitek .... Glede na to, da je tvoja Lunca v Ovnu, te čaka romantična zadevšna.
Quote from: Tea on July 22, 2008, 05:49:23 AMQuote from: Regina on July 22, 2008, 12:15:10 AMZa mene nič ne drži. Nič dela, adijo prioritete, nobenih ambicij. Nič od tega, grem na dopust. Hehehe Regina, me prav veseli, da se požvižgaš na horoskop, delo in prioritete obesiš na klin in uživaš zaslužen počitek .... Glede na to, da je tvoja Lunca v Ovnu, te čaka romantična zadevšna. Taka napoved mi je pa že bolj všeč. Sprejmem.
Samota je sicer fajna zadeva, vendar mi v tem trenutku še ne paše. Morda pa do avgusta še pride potreba po tem. Sprejmem in s tem dopuščam možnost drugačnosti