Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma VI
Regina:
--- Quote from: ArOla on July 05, 2008, 07:28:32 AM ---Ko sta mi umrla moj prijatelj in moj atek sem mesec prej sanjala o tem o vsakem posebi, da sta umrla no in nato sta... mi bo tokrat tudi kdo? :'( :'( :'(
--- End quote ---
Nič ne rečem, vsak ima svoje izkušnje in jim ne oporekam, ampak ni nujno, da je vedno tako.
Podzavest ima pač tisoč en način, da nam prenese v zavest neko sporočilo. Včasih je to nekoliko grobo, samo da se nas bolj dotakne in se vanj poglobimo.
Razmisli, kaj ti v življenju ne pride več prav, kaj več ne potrebuješ, kaj bi bilo treba pozabiti - "pokopati", da bi se lažje pripravila na spremembe, nove izkušnje in bolj sproščeno zaživela.
ArOla:
--- Quote from: Regina on July 06, 2008, 06:14:24 PM ---
--- Quote from: ArOla on July 05, 2008, 07:28:32 AM ---Ko sta mi umrla moj prijatelj in moj atek sem mesec prej sanjala o tem o vsakem posebi, da sta umrla no in nato sta... mi bo tokrat tudi kdo? :'( :'( :'(
--- End quote ---
Nič ne rečem, vsak ima svoje izkušnje in jim ne oporekam, ampak ni nujno, da je vedno tako.
Podzavest ima pač tisoč en način, da nam prenese v zavest neko sporočilo. Včasih je to nekoliko grobo, samo da se nas bolj dotakne in se vanj poglobimo.
Razmisli, kaj ti v življenju ne pride več prav, kaj več ne potrebuješ, kaj bi bilo treba pozabiti - "pokopati", da bi se lažje pripravila na spremembe, nove izkušnje in bolj sproščeno zaživela.
--- End quote ---
Saj koneckoncev sem že velikokrat sanjala, da je kdo umrl ampak ne vedno tako kot sedaj, v trenutku sem se zbudila in bilo me je tako strah in tole se mi je ponovilo, kot sem rekla že v tretje, najprej pri ateku, nato pri prijatelju zdaj pa še... no bomo videli, bomo probali biti optimistični, če bo kaj vam sporočim...
LP ;D
klarus:
--- Quote from: Regina on July 06, 2008, 05:54:12 PM ---
--- Quote from: klarus on July 04, 2008, 10:12:53 PM ---sanjala o depilaciji nog
--- End quote ---
In se denarja znebila?
Bolet itak ne more, če imajo stroški svoj namen, ki ti bo v veselje. ;D
--- End quote ---
seveda....kupila spalnico ;D
in je bil res nakup na hitrco.....še lažje, kot sem mislila ;D
ArOla:
Jaz sem pa to noč sanjala, da sem ;D ;D ;D ..... najprej naj bi bila v bloku, takoj zatem pred bazenom kraji so se spreminjali po tem sem se znašla bosa nekje v mestu oz. v svojem kraju hodila sem bosa po zelenici ovohavala rože se sprehajala spet bosa nato se mi je mudilo k neki gospe na koncu sploh nisem šla potem takoj zatem sem se peljala v nekem avtu v neznano... :o šokirana pa kaj vse jaz sanjam...
...
Regina:
--- Quote from: ArOla on July 07, 2008, 09:25:51 PM ---Jaz sem pa to noč sanjala, da sem ;D ;D ;D
--- End quote ---
;D ;D ;D Kot si želela, niisem kopirala teksta, da bi ga lahko po želji zbrisala, ampak če mene vprašaš, niti ne vidim razloga, da bi ga.
Take sanje so zelo sproščujoče in največkrat povedo, kako je človek odprt, sposoben dojemati svoj notranji in zunanji svet, ustvarjalen, discipliniran...itd. Da se ne ponavljam, o tem smo na forumu že veliki pisali, pa malo pokukaj po prejšnjih straneh.
Sicer pa se mi tvoje tvoje sanje tudi ne zdijo čisto nič šokantne, ampak zelo raziskovalne, radovedne, igrive, polne pričakovanja... Občutek imam, kot da se za njimi skriva prav takšno mlado bitje, ki je polno življenja in željno izkušenj, zato so tudi težje "določljive".
Uživaj v svojem mladostnem sijaju. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version