Sanjala sem, da je nas tri ( poleg mene sta bili še dve osebi ) nek starejši moški ( pribl. 70 let star ) vozil naokrog v belem kombiju - bil je kot naš vodič. In vedno, kadar smo prišli do kakšnega hriba, smo morali ven iz avta, ker v hrib ni potegnil.
Pripeljal nas je do nekega gozda in smo vsi skupaj šli vanj ( v bistvu je pod vzpetino, hribom ustavil kombi, ker navzgor ni šel ) - gozd je bil čisto jesenski - polno listja v njem, tih, miren in nato nam je moški rekel, naj ga počakamo, da bo takoj nazaj ( in je šel nekam navzgor ), samo na WC skoči. Mi pa smo počasi šli peš navzgor po gozdu...ustavimo se na neki točki in pogledamo navzdol - lepo se je videl rob gozda in pa pod nami ( sredi gozda!?) je bilo dokaj veliko jezero. In sredi tega jezera ( voda je bila očitno plitka ) so bili skupaj - kamela, labod in zelo majhna hobotnica. Sama sem očarano gledala te živali - mislim, da sem kameli celo ljubčke poslala

), ves čas pa smo bili čisto tiho, da nas ne bi kdo slišal. Hoteli smo biti nevidni, neopazni.
Naenkrat je iz drugega konca jezera pritekla ena mlada ženska v belih enodelnih kopalkah in na glavo skočila v jezero točno na mesto, kjer so bile te živali in zakravlala. Vem,d a sem bila jezna nanjo, ker se je vedla tako egoistična, kot da je sama. Živali pa so kar izginile...samo videla sem hobotnico, kako je odplavala. Potem pa so pričeli prihajati iz različnih koncev osebe, glasovi in videli smo,da nismo sami v gozdu. Tudi možakar se je vrnil in potem smo tudi mi odšli.
Dokaj nenavadne sanje se mi zdijo

Regina, prosim te za pomoč

lep nedeljski dan še naprej in hvala , Taja