Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VI  (Read 203248 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VI
« Reply #240 on: July 23, 2008, 09:02:09 PM »
Hvala Regina,

ji bom kar takoj sporočila nazaj, ker vem da komaj čaka  ;)

hvala za zaupanje in pozdravčke tudi  :D

Taja

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #241 on: July 23, 2008, 09:09:25 PM »
Enako  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #242 on: July 24, 2008, 02:47:03 PM »
P O Z D R A V L J E N I !!!

:-* :-* :-*

Najprej sem mislila, da se na forum v tem casu, ko me v Slo ni, ne bom prijavila, ker iskreno receno - ce ne spremljam sproti dogajanj, sem nekako nervozna, da samo pavsalno berem forum.
Tajo sem naprosila za sanje, da jih je napisala ... TAJA - Grazzi hafna!  ::)
In tebi Regina zelo, zelo hvala za razlago.

prve 3 tedne sploh nisem sanjala, oz se sanj nisem spomnila. Te sanje pa so se ponovile 2 krat.
Vse skupaj lepo pozdravljam,
iz vroce
Malte.

:-*

p.s.:
Vidim, da imamo tudi nekaj novih smeskov. Simpaticno.  :D
Tudi oficir... hehe
 ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #243 on: July 24, 2008, 03:24:01 PM »
Olalala, direktno iz Malte? Pa ja ni nostalgija tudi z nami povezana?  ;D

Lepo, lepo, da si se oglasila in ni besed, kako super se imej.  :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #244 on: July 25, 2008, 06:41:18 PM »
Pozdravljena, Regina!

Sanje, ki sem jih imela pred kaksnim tednom, mi ne dajo miru, neprestano mi skacejo v misli. Morda sem jih pripsala obdelavi dogodkov tistega dne, v resnici pa so imele drugacen pomen.

Imela sem dve podobne sanj, vendar me druge bolj zanimajo, ker se je nekaj dogajalo.

Z znanko, ki jo nadvse cenim (ne poznam pa pravega razloga, zakaj jo tako spostujem, saj vidim, da je na istem kot jaz) sem se z dvigalom, ki je bilo bolj podobno sistemu za povzpenjanje invalidov na vozicku, dvigovala do zadnjega nadstropja neke stolpnice. Nisem vedela, da imajo v tistem kraju tudi take stolpnice in sem kolegico povprasala, kaj je ta stavba. In mi je rekla, da je bil poizkus izgradnje stolpnice, ki pa ni najbolje uspel. In res, stene so bile betonske, brez ometov, spomnim se plave ograje. Ko sva prisle na vrh, kjer je bil wc, kamor sem bila namenjena, me je ona pocakala, jaz pa sem se skozi lino prebila v drug prostor, kjer je bilo vse nametano, notri pa so sedele cistilke in kadile ter se pogovarjale. Sla sem na wc, ko sem se vrnila, sem slisala, da so nekoga opravljale. Vprasala sem jih ali v tej stolpnici sploh kdo zivi in so mi rekle, da ja.

Najprej sem pomislila, da so sanje obdelava prevoda, ki sem ga opravljala o gradbenistvu. Potem pa me je presinilo, da je bilo stopnisce okroglo in sem pomislila na Danteja in na njegove kroge gresnikov in na njegovega spremljevalca. Ne me vprasat zakaj.

Ali sem kaj spregledala?

hvala in lep vikend :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #245 on: July 25, 2008, 09:05:24 PM »
Ne bom te spraševala zakaj   ;D

Ti se samo zberi in ne popusti.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #246 on: July 26, 2008, 09:40:28 AM »

AHA, mi je ze jasno 8) Saj zato pa je bila ona v mojih sanjah, sva na istem. :-\

Zato mi sanje niso dale miru. Sem si pa tudi tako razlagala, ampak sem si rekla: "ma ne no, spet!", sigurno narobe razmisljam :D

Enkrat ti bom castila kosilo, ker me tako spodbujas. Pa cokolado bom prinesla! :P

Offline klarus

• Mojster
« Reply #247 on: July 26, 2008, 10:24:36 AM »
kere sanje ;D

prišla v kuhinjo(nisem poznala, če prav mi je domače delovala) in sem mogla zamesit kruh :o nekot ni šlo po mojih načrtih(v realnosti z tem nimam problemom)..pečice sploh nisem znala ogret itd....na koncu pa nisem naredla kruha ampak božansko pico :P

še sedaj se mi sline cedijo po njej :P
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #248 on: July 26, 2008, 08:19:08 PM »

AHA, mi je ze jasno 8) Saj zato pa je bila ona v mojih sanjah, sva na istem. :-\

Zato mi sanje niso dale miru. Sem si pa tudi tako razlagala, ampak sem si rekla: "ma ne no, spet!", sigurno narobe razmisljam :D

Enkrat ti bom castila kosilo, ker me tako spodbujas. Pa cokolado bom prinesla! :P

Mmmm njami, čokolado boš prinesla? Z njo bom zadovoljna, na kosilo pa kar pozabi. ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #249 on: July 26, 2008, 08:23:49 PM »
kere sanje ;D

prišla v kuhinjo(nisem poznala, če prav mi je domače delovala) in sem mogla zamesit kruh :o nekot ni šlo po mojih načrtih(v realnosti z tem nimam problemom)..pečice sploh nisem znala ogret itd....na koncu pa nisem naredla kruha ampak božansko pico :P

še sedaj se mi sline cedijo po njej :P

V vsakem primeru obvladaš, pa naj gre za kruh ali pico, le tvoje življenje ima zdaj neki čisto drugi smisel.  Lepo se ti to sklada, klarus.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #250 on: July 26, 2008, 08:51:45 PM »
V zadnjem obdobju se mi je kar nekaj sanjalo in to tako,da so mi ostale kar v spomin....

Eno noč se mi je sanjalo,da so se pri mamicini hiši pojavili eni trije fantje in ko so me zagledali so hoteli vame zalučati en kamen,vendar sem rekla,da naj poskusijo in da jim bom vrnila...nakar so izginili...se je pa naenkrat iz tal pokazala ena luknja in iz nje krsta...nekaj sem jo odpirala nakar se pojavi stara mama,ki je že nekaj časa pokojna in pravi ,da gre noter nazaj in da jo naj zaprem....bila je oblečena v modro zeleno trenerko...groza :-\

Naslednjič se mi sanja o sosedovi hiši...da jo je zalivala voda,vendar je na hribu...sosed je prišel gor k nam in sva se nekaj pogovarjala,poleg je pa rastlo eno drevo,na katerem so bili sadeži kot slive, vendar velike kot zelo velike jabolke,prav vijolične barve in tisto je ugriznil...ko sva pogledala proti moji hiši je bila v takšnem stanju kot je zdaj...kar naenkrat pa se pojavi ena velika nova hiša z veliko okni...

Nazadnje pa o vodi v kateri je plavalo kar nekaj ribic,neke srednje velikosti....

lep večer vsem skupaj

Darja

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #251 on: July 26, 2008, 09:11:22 PM »
Dobro si si zastavila, Darja in če drugim ne dovoliš, da te prizadenejo, ti tudi ni treba, da si sama zadajaš bolečine. Si pripravljena na novi začetek? Pogum velja  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #252 on: July 26, 2008, 09:21:11 PM »
A veš,da sem res razmišljala ,da to gotovo pomeni nov začetek,samo preveč premišljujem in se obremenjujem...najbolše da se prepustim...

Hvala  Regina

Darja

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #253 on: July 26, 2008, 09:48:58 PM »
Ja, v teh sanjah se čuti veliko olajšanje. Samo zadihat še moraš in kot praviš sama, se prepustit.
Vse dobro ti želim.
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #254 on: July 27, 2008, 12:23:29 PM »
Sanjala sem, da je nas tri ( poleg mene sta bili še dve osebi ) nek starejši moški ( pribl. 70 let star ) vozil naokrog v belem kombiju - bil je kot naš vodič. In vedno, kadar smo prišli do kakšnega hriba, smo morali ven iz avta, ker v hrib ni potegnil.

Pripeljal nas je do nekega gozda in smo vsi skupaj šli vanj ( v bistvu je pod vzpetino, hribom ustavil kombi, ker navzgor ni šel ) - gozd je bil čisto jesenski - polno listja v njem, tih, miren in nato nam je moški rekel, naj ga počakamo, da bo takoj nazaj ( in je šel nekam navzgor ), samo na WC skoči. Mi pa smo počasi šli peš navzgor po gozdu...ustavimo se na neki točki in pogledamo navzdol - lepo se je videl rob gozda in pa pod nami ( sredi gozda!?) je bilo dokaj veliko jezero. In sredi tega jezera ( voda je bila očitno plitka ) so bili skupaj - kamela, labod in zelo majhna hobotnica. Sama sem očarano gledala te živali - mislim, da sem kameli celo ljubčke poslala  :D ), ves čas pa smo bili čisto tiho, da nas ne bi kdo slišal. Hoteli smo biti nevidni, neopazni.

Naenkrat je iz drugega konca jezera pritekla ena mlada ženska v belih enodelnih kopalkah in na glavo skočila v jezero točno na mesto, kjer so bile te živali in zakravlala. Vem,d a sem bila jezna nanjo, ker se je vedla tako egoistična, kot da je sama. Živali pa so kar izginile...samo videla sem hobotnico, kako je odplavala. Potem pa so pričeli prihajati iz različnih koncev osebe, glasovi in videli smo,da nismo sami v gozdu. Tudi možakar se je vrnil in potem smo tudi mi odšli.

Dokaj nenavadne sanje se mi zdijo ::) Regina, prosim te za pomoč  :-*

lep nedeljski dan še naprej in hvala , Taja
« Last Edit: July 27, 2008, 12:26:56 PM by taja6 »