Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma VI

<< < (49/85) > >>

taja6:
Hvala Regina,

ji bom kar takoj sporočila nazaj, ker vem da komaj čaka  ;)

hvala za zaupanje in pozdravčke tudi  :D

Taja

Regina:
Enako  ;D

Azra:
P O Z D R A V L J E N I !!!

:-* :-* :-*

Najprej sem mislila, da se na forum v tem casu, ko me v Slo ni, ne bom prijavila, ker iskreno receno - ce ne spremljam sproti dogajanj, sem nekako nervozna, da samo pavsalno berem forum.
Tajo sem naprosila za sanje, da jih je napisala ... TAJA - Grazzi hafna!  ::)
In tebi Regina zelo, zelo hvala za razlago.

prve 3 tedne sploh nisem sanjala, oz se sanj nisem spomnila. Te sanje pa so se ponovile 2 krat.
Vse skupaj lepo pozdravljam,
iz vroce
Malte.

:-*

p.s.:
Vidim, da imamo tudi nekaj novih smeskov. Simpaticno.  :D
Tudi oficir... hehe
 ;D

Regina:
Olalala, direktno iz Malte? Pa ja ni nostalgija tudi z nami povezana?  ;D

Lepo, lepo, da si se oglasila in ni besed, kako super se imej.  :-*

apemaya:
Pozdravljena, Regina!

Sanje, ki sem jih imela pred kaksnim tednom, mi ne dajo miru, neprestano mi skacejo v misli. Morda sem jih pripsala obdelavi dogodkov tistega dne, v resnici pa so imele drugacen pomen.

Imela sem dve podobne sanj, vendar me druge bolj zanimajo, ker se je nekaj dogajalo.

Z znanko, ki jo nadvse cenim (ne poznam pa pravega razloga, zakaj jo tako spostujem, saj vidim, da je na istem kot jaz) sem se z dvigalom, ki je bilo bolj podobno sistemu za povzpenjanje invalidov na vozicku, dvigovala do zadnjega nadstropja neke stolpnice. Nisem vedela, da imajo v tistem kraju tudi take stolpnice in sem kolegico povprasala, kaj je ta stavba. In mi je rekla, da je bil poizkus izgradnje stolpnice, ki pa ni najbolje uspel. In res, stene so bile betonske, brez ometov, spomnim se plave ograje. Ko sva prisle na vrh, kjer je bil wc, kamor sem bila namenjena, me je ona pocakala, jaz pa sem se skozi lino prebila v drug prostor, kjer je bilo vse nametano, notri pa so sedele cistilke in kadile ter se pogovarjale. Sla sem na wc, ko sem se vrnila, sem slisala, da so nekoga opravljale. Vprasala sem jih ali v tej stolpnici sploh kdo zivi in so mi rekle, da ja.

Najprej sem pomislila, da so sanje obdelava prevoda, ki sem ga opravljala o gradbenistvu. Potem pa me je presinilo, da je bilo stopnisce okroglo in sem pomislila na Danteja in na njegove kroge gresnikov in na njegovega spremljevalca. Ne me vprasat zakaj.

Ali sem kaj spregledala?

hvala in lep vikend :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version