Author Topic: Ali si zaslužij(m)o še eno priložnost? O odpuščanju in še čem....  (Read 35657 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Selena

• Novinec
  • *
Re: Ali si zaslužij(m)o še eno priložnost? O odpuščanju in še čem....
« Reply #75 on: February 03, 2007, 11:58:58 PM »
Sploh ni nič nasprotujoče, če gledaš globalno za vse. Ti kot praviš gledaš samo za sebe iz svojega kota.  In ker sem jaz napisal globalno pač ne morem trditi da popolnoma pri vsakem velja odpuščanje osvobajajoče.  Med nami so namreč tudi tisti, ki bi si pustili odpuščati celo življenje, ne da bi se ob tem karkoli naučili.

Tea mi je napisala pred časom, da se en planet dolgo drži na eni točki, da se le narod kaj iz tega nauči. V tem času tak planet množice tudi tepe.  Lahko vzameva da planetov sploh ni, torej množice nihče ne more tepsti, mnogi pa bi bili priravljan dugemu odpuščati, kar pomeni, da bi bilo povzročiteljem krivice vedno usreženo.  Ti bi potem živeli s potešenim egom saj vedno v življenju bi s svojo agresijo v kakršni koli obliki, zmagovali.

Andres
Težko rečem, kaj velja na splošno. In konec koncev ... razumem, kaj želiš povedati. Si mi pokazal drugi  zorni kot. Drži tudi to.
Če človeka nekaj sili leteti, se nikoli ne bo plazil.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #76 on: February 04, 2007, 12:08:03 AM »
Če sem ti s tem z zadnjim odstavkov pokazal še drugi zorni kot, potem to lahko tudi velja, kot da te okolica v življenju  sploh ni tako tepla.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Selena

• Novinec
  • *
« Reply #77 on: February 04, 2007, 12:15:51 AM »
quote author=Nena link=topic=62.msg9619#msg9619 date=1170490889]

Nihče ne more drugemu nakaj narediti, kar tisti drugi sam ne dovoli in noče....[/quote]

Nena, oprosti :-\, ampak tale tvoja trditev bi težko "prišla skozi", če govorimo o dveh neenakopravnih straneh. Si bila kdaj stara 6 let? Ali pa 7, 8, saj ni važno... Si se uprla svojim staršem, učiteljem,...? Ali si naredila, kot so ti rekli? Pa čeprav tega sama nisi želela... V nekem drugem topicu smo govorili o moči...
 Joj, tole je res malo slaba tolažba in reci, če bi ti to v resnici upala nekomu reči. Nekomu.... pa vzemimo npr. pretepeno žensko. Lahko tudi starejšo osebo, otroka, nekoga, ki je prisiljen, ker mu grozijo, da bodo njegovi družini nekaj storili...ali pač nek drug scenarij.

Offline Selena

• Novinec
  • *
« Reply #78 on: February 04, 2007, 12:23:19 AM »
Če sem ti s tem z zadnjim odstavkov pokazal še drugi zorni kot, potem to lahko tudi velja, kot da te okolica v življenju  sploh ni tako tepla.

Andres

Eh, Andres.... Never mind.
Pač razmišljaš po svoje, jaz pa po svoje in prav je tako. Če upoštevam, da imaš svoje mnenje, to še ne pomeni, da strinjam z njim. To samo pomeni, da dopuščam možnost, da obstaja še kakšna različica resnice.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #79 on: February 04, 2007, 12:23:58 AM »
Mislim, da je Nena hotela napisati, da nihče ne sme, in ne, ne more narediti tisto kar si sam ne želi.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Selena

• Novinec
  • *
« Reply #80 on: February 04, 2007, 12:26:15 AM »
Je napisala, kar je napisala in s tistim se niti slučajno ne strinjam.

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #81 on: February 04, 2007, 06:01:11 PM »
vsak se rodi s svojo karmo. Kaj bo z njo počel, je samo njegova stvar. Če jo želi naprej ponavljat je samo njegova odločitev...

Vsak se tudi sam odloči, v koga se bo vtelesil...
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline lipicanka

• Novinec
  • *
  • zivljenje je preprosto
« Reply #82 on: February 05, 2007, 11:27:48 AM »
res je,na napakah se ucis.
sami se odlocamo o korakih ki jih delamo.
ne skrivaj se za kalupi,sprejmizivljenje tako kot je ,ne skusajbiti nekdo ki nisi,predvsem neigraj.....bodi kar si,in ljubezen bo sledila sama od sebe

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #83 on: February 06, 2007, 08:29:10 AM »
V odgovor samo tole....Pogledati resnici v oči ni vedno najbolj prijetno in zabavno opravilo...vendar, ko jo enkrat sprejemš ji vzameš vso njeno moč in potem tudi življenje postane prijetnejše...
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline lipicanka

• Novinec
  • *
  • zivljenje je preprosto
« Reply #84 on: February 06, 2007, 08:34:24 AM »
sej jo je res,nesmes sam sebi metati peska v oci,ker pol lahk oslepis,zivis z neko iluzijo.
ne skrivaj se za kalupi,sprejmizivljenje tako kot je ,ne skusajbiti nekdo ki nisi,predvsem neigraj.....bodi kar si,in ljubezen bo sledila sama od sebe