Author Topic: Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 68563 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Opal

• Mojster
Re: Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #15 on: August 23, 2013, 09:21:21 AM »
Pozdravček!

Mi lahko prosim katera pogleda kako se kaj kaže glede zaposlitve. Sem že dolgo časa v iskanju pa se nič kaj ne svetlika, če lahko tako rečem.  :(

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #16 on: August 23, 2013, 02:04:29 PM »
Zanimive karte so mi padle v zvezi s tem vpašanjem ... Najprej 10 mečev, potem Smrt. to lahko pomeni konec konca. Oz. Konec ničesar, konec mirovanja. Se kažejo neke novice, komunikacija na tem področju v kratkem. Precej si že zagrenjena zaradi tega stanja zdaj. Izgubila si vso ustvarjalnost, zagon in smisel za humor. Spremeni potek svojih misli. Ukočila si se, stisnila v kot in ne znaš več pomislit izven svojih okvirjev. Mogoče tisto, kar iščeš, sploh ni to ... ;) Pomisli drugače, išči druge načine, druga področja, drugačno delo.
9ZK 656

Offline Opal

• Mojster
« Reply #17 on: August 26, 2013, 10:25:52 AM »
Zanimive karte so mi padle v zvezi s tem vpašanjem ... Najprej 10 mečev, potem Smrt. to lahko pomeni konec konca. Oz. Konec ničesar, konec mirovanja. Se kažejo neke novice, komunikacija na tem področju v kratkem. Precej si že zagrenjena zaradi tega stanja zdaj. Izgubila si vso ustvarjalnost, zagon in smisel za humor. Spremeni potek svojih misli. Ukočila si se, stisnila v kot in ne znaš več pomislit izven svojih okvirjev. Mogoče tisto, kar iščeš, sploh ni to ... ;) Pomisli drugače, išči druge načine, druga področja, drugačno delo.

Maja, hvala za vpogled.
Torej se le bliža konec mirovanja in se kažejo neke novice .... Super!
Opis tudi kar drži, sem se res ukočila ....
No, tukaj pri zadnjem stavku hmmm mi lahko malo namigneš kaj si mislila s tem drugačno delo?  ::)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #18 on: August 26, 2013, 01:41:52 PM »
Kaj takega, kar mogoče sploh ne iščeš ali ne pričakuješ ...
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #19 on: August 27, 2013, 04:46:02 PM »
Danes bi se jaz tudi dala pocrkljat z kakšnim pametnim vpogledom in nasvetom

Vprašanja pa se nanašajo na sezono 2014

- poslovni partner, njegovi nameni in če je interes še za naprejšnje sodelovanje

- ali je to sploh pamentno za naju, oz. ali naj sprejmeva

- ali bodo v tem primeru najini pogoji sploh upoštevani

- torej ali in če sploh bomo podpisali še naprej pogodbo o sodelovanju

HVALA
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #20 on: August 27, 2013, 06:07:02 PM »
Danes bi se jaz tudi dala pocrkljat z kakšnim pametnim vpogledom in nasvetom

Vprašanja pa se nanašajo na sezono 2014

- poslovni partner, njegovi nameni in če je interes še za naprejšnje sodelovanje

- ali je to sploh pamentno za naju, oz. ali naj sprejmeva

- ali bodo v tem primeru najini pogoji sploh upoštevani

- torej ali in če sploh bomo podpisali še naprej pogodbo o sodelovanju

HVALA

Tea, lepo te je videti v teh sobanah.  ;)

POSLOVNI PARTNER bo zainteresiran za sodelovanje, ampak se zna zgoditi, da bo postavil kakšne nove pogoje/zahteve, ker se mi dozdeva, da bi od sodelovana rad potegnil malo več. Vidi dobro priložnost in rad bi jo dobro izkoristil. Vsi ste modri in preudarni in se boste znali uskladit, boste pa vsi morali naredit manjše spremembe - kot prvo, da se boste popolnoma uskladili in prilagodili drug drugemu, in, kot drugo, ker se bodo do takrat časi oz. razmere nekoliko spremenile. Treba bo iti v korak s časom in drug z drugim.

ALI JE TO PAMETNO ... Ja, je, kot sem že omenila - če se boste znali dogovorit. Potem se kaže res lepo, uspeh, pot naprej. Itak se ne bosta zaletela in odločila prehitro, ker razmišljata in računata že sedaj, brez naglice in pritiskov, pa tudi nujno ni (Moč) ... In se bosta lahko pravilno odločila. Sredstva imata vsa za naprej (Čarovnik), manjka le še pika na i (7 diskov).

VAJINI POGOJI bodo morali biti upoštevani, sicer vaju sploh ne vidim, da bi se spuščala v kaj več. Nasprotna stran ima pa, tudi, kot sem že rekla, kje za popustit in se prilagodit (ves čas 4 diski), ker vidva sebi v škodo nista pripravljena it in prav je tako! Tu je, če se tako izrazim, celo partner tisti, ki bi od sodelovanja imel več (tudi finančno konec koncev) in bi se moral trudit - vidva sta v prednosti in zato nista tista, ki bi sprejemala posel, ne glede na vse.

POGODBO O SODELOVANJU boste podpisali, če se boste znali pametno, počasi, mirno ... dogovorit (saj ves čas v bistvu kaže isto). Mogoče bi bilo pametno, da bi že prej kakšno rekli o tem in sproti že kaj uskladili, da ne bo potem na zadnji dan vse narobe. Nasvet tarota.
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #21 on: August 28, 2013, 09:42:30 AM »
Najlepša hvala Maja  :-*

Bom še nekajkrat prebrala, preden se vsedemo k pogovorom.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #22 on: August 30, 2013, 06:16:09 PM »
Spet jaz in služba (kot da me niste že naveličani ;D ) Neko opcijo za zaposlitev sem dobila, pa cincam...
Kar vem do zdaj: ubibože urnik, glede na lokacijo mi je jasno da so razmere verjetno bolj za en kakec. Potencialen plus vidim v tem, da gre za redno zaposlitev in bi verjetno lahko vsaj kakšno uro učenja not prinesla. Za plačo izvem v torek, ko grem na razgovor. Res sem razdvojena, ker po eni strani ni ravno neka top služba zame, po drugi je pa redna in redna služba je danes cel luksuz...

Kaj in kako kaže. Take it or leave it?
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline santa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #23 on: August 31, 2013, 05:27:49 PM »
Joj, vem, da sem pred kratkim že prosila Reno za vpogled glede novega življenja, ampak me je po dolgem času obrnila ljubezen in sem čisto iz sebe, zato bi prosila Reno ali Majo (tisto, ki bo prva utegnila, da ne bom skoz istih gnjavila :)) za vpogled na to temo. Dolgo sem se upirala in si rekla, da bo že čas pokazal svoje, ampak me je čisto obrnilo, situacija pa je zakomplicirana, tako da potrebujem kakšen nasvet, kako se obnašati. Spoznala sem fanta, s katerim imava noro kemijo, ampak se ni med nama zgodilo čisto nič, ker jaz nisem hotela, ker sedi na več stolih, poleg tega so tukaj vpletene še druge osebe, ki jih nočem prizadeti. Nočem se vpletati v take scene, poleg tega sem trenutno čisto zadovoljna sama s sabo in se mi nikamor ne mudi. Težava je v tem, da ga vidim bolj redko, poleg tega smo vedno v družbi. Zanima me njegov odnos do mene oz. kako se bo najin odnos razvijal v prihodnosti.

Hvala, pa čim več sončka vsem  ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #24 on: September 06, 2013, 05:02:32 PM »
Spet jaz in služba (kot da me niste že naveličani ;D ) Neko opcijo za zaposlitev sem dobila, pa cincam...
Kar vem do zdaj: ubibože urnik, glede na lokacijo mi je jasno da so razmere verjetno bolj za en kakec. Potencialen plus vidim v tem, da gre za redno zaposlitev in bi verjetno lahko vsaj kakšno uro učenja not prinesla. Za plačo izvem v torek, ko grem na razgovor. Res sem razdvojena, ker po eni strani ni ravno neka top služba zame, po drugi je pa redna in redna služba je danes cel luksuz...

Kaj in kako kaže. Take it or leave it?

Osebno tudi menim, da je bolje vrabec v roki kot golob na strehi. S te pozicije potem štartaj in išči naprej.

Vpogled pa pravi: Službo potrebuješ, da vzpostaviš ravnovesje ali vsaj pokriješ nujne izdatke na področju materialnega. Torej če pogledaš slikco karte šestice novcev, vidiš, da si lahko enkrat nekdo, ki sprejema, lahko pa si tista oseba, ki daje. Mislim, da karta ob tvoji situaciji pravi, da denar potrebuješ in pika, tehtnica, ki jo drži v roki, pa pomeni, da je treba uravnovešati prejemke in izdatke. Seveda nikoli ni prijetno biti odvisen od tistih, od katerih prejemaš denar, ampak vse je stvar balansiranja (tehtnice) in lahko poskusiš vplivati, pod kakšnimi pogoji in za kakšno ceno boš ta denar prejel ali ne. Nadalje karte kažejo zadovoljno, situirano osebo, imam zaupanje, da boš znala obvladat tole situacijo. Kaže vsekakor na nov začetek (paž), je pa res, če boš sprejela, pazi, da ne boš preveč čustvena. Malo se distanciraj, ne pusti vsaki besedi, da seže do tebe, raje si kaj lepega misli. "Čustveni paž" (paž čaš)  lahko tudi pomeni, da se boš morala naslanjati na svojo intuicijo oziroma na svoj notranji občutek in delovati po tem posluhu. Za zaključek pa še "poroka", tako da, po polaganju te vidim tam.

Aja, sem se spomnila, da si pisala o želodcu...nč nč...ne bit preveč čustvena. Taka je zdaj situacija, tam je lahko nekaj boljše, nekaj tudi slabše in tako je to zaenkrat.

Vse dobro.  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #25 on: September 06, 2013, 05:38:32 PM »
Joj, vem, da sem pred kratkim že prosila Reno za vpogled glede novega življenja, ampak me je po dolgem času obrnila ljubezen in sem čisto iz sebe, zato bi prosila Reno ali Majo (tisto, ki bo prva utegnila, da ne bom skoz istih gnjavila :)) za vpogled na to temo. Dolgo sem se upirala in si rekla, da bo že čas pokazal svoje, ampak me je čisto obrnilo, situacija pa je zakomplicirana, tako da potrebujem kakšen nasvet, kako se obnašati. Spoznala sem fanta, s katerim imava noro kemijo, ampak se ni med nama zgodilo čisto nič, ker jaz nisem hotela, ker sedi na več stolih, poleg tega so tukaj vpletene še druge osebe, ki jih nočem prizadeti. Nočem se vpletati v take scene, poleg tega sem trenutno čisto zadovoljna sama s sabo in se mi nikamor ne mudi. Težava je v tem, da ga vidim bolj redko, poleg tega smo vedno v družbi. Zanima me njegov odnos do mene oz. kako se bo najin odnos razvijal v prihodnosti.

Hvala, pa čim več sončka vsem  ;)

Glede ljubezni ne sprejemaj manj kot si zaslužiš. Bodi ponosna, pokaži, da se ceniš. Tako, ravno prav, ne da se postavljaš, ampak tako, saj veš... Vse bo vredu pravi karta izida. Se boš našla in znašla  :-*

Kako se obnašati, sem že nakazala... Fantu je do tebe. Med vama se tke energija, strast, vse to. Vendar, kot si napisala, se bo že kmalu, če se ta odnos razvije, potrebno iti vase, razmisliti, kaj vsakdo od vaju pričakuje, kje sta komplementarna, pod kakšnimi pogoji zmoreta bit skupaj in kaj je resnična globina tistega, kar želita. Namreč, težava je, da so res prisotne manipulacije, laži, mogoče ljubosumnost, nezaupanje. Če bosta šla čez ta dva koraka, razčistila situacijo, našla iskrenost, ustvarila zaupanje, resnico, imata možnosti na pozitiven izid.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #26 on: September 07, 2013, 04:50:12 PM »
Hvala za vpogled Rena. Zaradi nekaj opomb v smislu "moje izbirčnosti" okoli službe, pa kako bi danes vsak sprejel karkoli pač že, še tukaj...

Če bi šlo za 8ur na dan, morda izmena dopoldne/popoldne za minimalca, ne bi prav dosti razmišljala, bi pač vzela in iskala dalje. Tako je pa 12 ur dnevna, 12 ur nočna, prost dan, spet 12 ur dnevna, nočna, prost dan... Ne glede na dan v tednu, vikend, praznik... 3 mesečni odpovedni rok (tudi če najdem kaj boljšega, me 3 mesece nikjer ne bodo čakali). Mulca bosta še več sama, pa tudi kar se tiče šole zaradi urnika (od 6-18 in od 18-6) ne bom uspela na izpite, kje šele predavanja hodit. Dejansko ni vse tako na simpl kakor morda zveni... Ne gre za neko mojo izbirčnost, temveč tudi za vse kar služba potegne za seboj na drugih življenjskih področjih.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #27 on: September 07, 2013, 05:18:11 PM »
Ravnokar odprla še eno vabilo na razgovor :)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #28 on: September 07, 2013, 05:20:45 PM »
Hej Tejka. Mislim, da ti nihče ni pripisoval izbirčnosti. Verjamem, pa verjetno tudi drugi, da že mora biti "pasje", da kolebaš. Razmišljali pa smo v smislu, da bi ti bilo s te pozicije lažje zdržati do naslednje službe. 3 mesečni odpovedni rok pa zna bit kriza ja. Če ne pa vzami vsaj do konca leta.

Kot kaže vpogled, bi bilo v tej službi res potrebno balansiranje, ne preveč čustvenega vpletanja oz. poskusit bit čimbolj nevtralna.

Se boš že prevagala na eno ali drugo stran, kamor te bo bolj potegnilo.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #29 on: September 07, 2013, 05:29:36 PM »
Žal je pogodba za najmanj 2 leti... So naveličani iskanja in menjavanja kadra in zato za manj kot toliko niti ne želijo zaposlit.
Čustveno. Hmmmm delovno mesto gre dejansko za delo na racepciji v azilnem domu za tujce, kjer je menda kar precej otrok, ki imajo za seboj kar težke zgodbe. Verjetno bo v primeru, da sprejmem res treba marsikatero zadevo "spregledat".
Tranziti in progresije
Solarna