Danes bi se jaz tudi dala pocrkljat z kakšnim pametnim vpogledom in nasvetom
Vprašanja pa se nanašajo na sezono 2014
- poslovni partner, njegovi nameni in če je interes še za naprejšnje sodelovanje
- ali je to sploh pamentno za naju, oz. ali naj sprejmeva
- ali bodo v tem primeru najini pogoji sploh upoštevani
- torej ali in če sploh bomo podpisali še naprej pogodbo o sodelovanju
HVALA
Tea, lepo te je videti v teh sobanah.

POSLOVNI PARTNER bo zainteresiran za sodelovanje, ampak se zna zgoditi, da bo postavil kakšne nove pogoje/zahteve, ker se mi dozdeva, da bi od sodelovana rad potegnil malo več. Vidi dobro priložnost in rad bi jo dobro izkoristil. Vsi ste modri in preudarni in se boste znali uskladit, boste pa vsi morali naredit manjše spremembe - kot prvo, da se boste popolnoma uskladili in prilagodili drug drugemu, in, kot drugo, ker se bodo do takrat časi oz. razmere nekoliko spremenile. Treba bo iti v korak s časom in drug z drugim.
ALI JE TO PAMETNO ... Ja, je, kot sem že omenila - če se boste znali dogovorit. Potem se kaže res lepo, uspeh, pot naprej. Itak se ne bosta zaletela in odločila prehitro, ker razmišljata in računata že sedaj, brez naglice in pritiskov, pa tudi nujno ni (Moč) ... In se bosta lahko pravilno odločila. Sredstva imata vsa za naprej (Čarovnik), manjka le še pika na i (7 diskov).
VAJINI POGOJI bodo morali biti upoštevani, sicer vaju sploh ne vidim, da bi se spuščala v kaj več. Nasprotna stran ima pa, tudi, kot sem že rekla, kje za popustit in se prilagodit (ves čas 4 diski), ker vidva sebi v škodo nista pripravljena it in prav je tako! Tu je, če se tako izrazim, celo partner tisti, ki bi od sodelovanja imel več (tudi finančno konec koncev) in bi se moral trudit - vidva sta v prednosti in zato nista tista, ki bi sprejemala posel, ne glede na vse.
POGODBO O SODELOVANJU boste podpisali, če se boste znali pametno, počasi, mirno ... dogovorit (saj ves čas v bistvu kaže isto). Mogoče bi bilo pametno, da bi že prej kakšno rekli o tem in sproti že kaj uskladili, da ne bo potem na zadnji dan vse narobe. Nasvet tarota.