Author Topic: Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 74005 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #30 on: September 07, 2013, 08:27:27 PM »
Takole sem jaz delala zadnjih 5 let. Dokler človek tega ne izkusi na lastni koži, pojma nima, kako to je. Že misel na tako delo odbija, kajne?
Ni praznika, vikenda, ni spanja, redne prehrane, dneva, ne moreš ne na en sprehod zvečer, nimaš ne kosila z družino, živiš sam zase, prijatelji te nehajo klicat, ker itak nikoli nimaš časa (vsaj veš, kdo je pravi) ... Pa še veseli te ne delo samo. Ampak je pa delo. In zelo dobra izkušnja. Šele tako vidiš, kakšne so človekove zaloge moči in volje. Gre skozi.
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #31 on: September 08, 2013, 12:25:57 AM »
Vem Maja, če nihče drug, ti razumeš kaj me mori. Ni sama služba tak problem, kot vse posledice. Vem da zmorem, vendar se sprašujem če je vredno moje družine in sanj. Se ravno zato nagibam k temu, da bi pač zadržala delo, ki ga imam preko avtorske pogodbe (zagotovljeno do konca decembra, potem je odvisno, če bo naročnik s podjetjem za katerega delam podaljšal pogodbo) za manjši denar, pa iščem dalje v upanju, da se do decembra nekaj najde.
Imam pa v ponedeljek še en razgovor nekje, kjer mi je služba všečna (pa pojma nimam kakšna je plača, samo to bi takoj sprejela tudi za minimalca) in mislim, da bi se lahko dejansko česa naučila in napredovala na poti namesto da stopim 3 korake nazaj.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #32 on: September 08, 2013, 07:57:12 AM »
Dobro jutro drage moje!

En lep pozdrav s severa z moje strani. Na novo preseljena in vseljena v novi dom, polna pričakovanj in vprašanj. :) Če bo katera pri kartah, bi prosila za vpogled glede tega, kako se bom ujela in navadila na novo lokacijo, kako bo s šolo in kako bo s pripravništvom ali službo? Kakšno se mi kaže prihajajoče leto?

Hvala vnaprej! :-*

P.s. vpogled, ki smo ga naredile junija je pokazal, da bom naredila oba izpita v Sloveniji in res sem jih! :) Mislim da gre tale feedback na Puyo! :*
« Last Edit: September 08, 2013, 08:08:50 AM by Missy »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #33 on: September 09, 2013, 08:03:59 AM »
Tokrat bi še jaz prosila malo vpogleda v karte.
Kupujeva hiško na morju, imava eno ogledano, vendar se nekaj zapleta.
Bo ta hiška najina ali naj počakava oz. poiščeva kaj drugega?

Hvala :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #34 on: September 10, 2013, 04:08:37 PM »
Dobro jutro drage moje!

En lep pozdrav s severa z moje strani. Na novo preseljena in vseljena v novi dom, polna pričakovanj in vprašanj. :) Če bo katera pri kartah, bi prosila za vpogled glede tega, kako se bom ujela in navadila na novo lokacijo, kako bo s šolo in kako bo s pripravništvom ali službo? Kakšno se mi kaže prihajajoče leto?

P.s. vpogled, ki smo ga naredile junija je pokazal, da bom naredila oba izpita v Sloveniji in res sem jih! :) Mislim da gre tale feedback na Puyo! :*

Ker moram začet bolj pazit na svoj čas, sem naredila vpogled za eno vprašanje. Novi dom na splošno  :D

Trenutno si še najbrž v organizaciji novega življenja, le pogumno vzami vajeti v roke. Ne dvomi vase, ne boj, se kako in kaj, ti samo odločno naprej novemu življenju naproti. V prihodnjih 3 mesecih popazi na finance. Ne posojaj, če nisi ziher, ne izposojaj si, lahko da ne bi mogla vrniti, preveri, če boš to, kar delaš, dobila tudi plačano. Skratka, previdnost na denarnem področju. Lahko se karta nanaša tudi na to, da te bo kdo želel izkoriščat za delo in ti naložit nekaj, kar komu drugemu ne paše ali ni učinkovit. Skratka, na področju izmenjave denarnih ali medsebojnih odnosov skrbi za ravnovesje. Po tem vidim same lepe karte, dobro počutje, sprejetost med novimi ljudmi. Spomini iz otroštva se tudi kažejo... v smislu, da boš morda ponovno počela, kar si si želela kot otrok, morda se boš čutila izpolnjeno v kakšni želji od malega...itd... skratka...lepo bo, počutila se boš "doma".

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #35 on: September 10, 2013, 04:19:12 PM »

Sem pogledala...pa dobivam mešane signale...raje ne odgovarjam na tak način. Zaenkrat ni najbolj pozitiven odgovor za tole hiško. Bom še ponovila ali pa če bo katera druga vskočila  :-*

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #36 on: September 10, 2013, 04:25:23 PM »
Pozdravljene.
Vprašala bi vas, kako mi kaže do konca tega leta.
V tem mesecu končam z delom, potem bo pa treba že enkrat končati z diplomo.
Zanima pa me, bom imela kaj sreče pri iskanju dela?
hvala že vnaprej ;)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #37 on: September 11, 2013, 10:02:39 AM »

Sem pogledala...pa dobivam mešane signale...raje ne odgovarjam na tak način. Zaenkrat ni najbolj pozitiven odgovor za tole hiško. Bom še ponovila ali pa če bo katera druga vskočila  :-*

Rena hvala :-*
Verjetno od te hiške res ne bo nič.Najprej nama je bilo rečeno, da je še naprodaj in to po ceni katero sva midva postavila, nato so nama hoteli prodati drugo še nedokončano hišo, kar bi naju stalo precej več in tu di lokacija ni tako dobra.
Gledava seveda še naprej, če se kaj lepega in ugodnega najde.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline santa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #38 on: September 12, 2013, 12:41:15 AM »
Joj, vem, da sem pred kratkim že prosila Reno za vpogled glede novega življenja, ampak me je po dolgem času obrnila ljubezen in sem čisto iz sebe, zato bi prosila Reno ali Majo (tisto, ki bo prva utegnila, da ne bom skoz istih gnjavila :)) za vpogled na to temo. Dolgo sem se upirala in si rekla, da bo že čas pokazal svoje, ampak me je čisto obrnilo, situacija pa je zakomplicirana, tako da potrebujem kakšen nasvet, kako se obnašati. Spoznala sem fanta, s katerim imava noro kemijo, ampak se ni med nama zgodilo čisto nič, ker jaz nisem hotela, ker sedi na več stolih, poleg tega so tukaj vpletene še druge osebe, ki jih nočem prizadeti. Nočem se vpletati v take scene, poleg tega sem trenutno čisto zadovoljna sama s sabo in se mi nikamor ne mudi. Težava je v tem, da ga vidim bolj redko, poleg tega smo vedno v družbi. Zanima me njegov odnos do mene oz. kako se bo najin odnos razvijal v prihodnosti.

Hvala, pa čim več sončka vsem  ;)

Glede ljubezni ne sprejemaj manj kot si zaslužiš. Bodi ponosna, pokaži, da se ceniš. Tako, ravno prav, ne da se postavljaš, ampak tako, saj veš... Vse bo vredu pravi karta izida. Se boš našla in znašla  :-*

Kako se obnašati, sem že nakazala... Fantu je do tebe. Med vama se tke energija, strast, vse to. Vendar, kot si napisala, se bo že kmalu, če se ta odnos razvije, potrebno iti vase, razmisliti, kaj vsakdo od vaju pričakuje, kje sta komplementarna, pod kakšnimi pogoji zmoreta bit skupaj in kaj je resnična globina tistega, kar želita. Namreč, težava je, da so res prisotne manipulacije, laži, mogoče ljubosumnost, nezaupanje. Če bosta šla čez ta dva koraka, razčistila situacijo, našla iskrenost, ustvarila zaupanje, resnico, imata možnosti na pozitiven izid.

Najlepša hvala za odgovor, Rena  :) Prvi nasvet že uveljavljam, v primeru, da se zadeve razvijejo naprej, pa se bom trudila delati še na drugem. Izkazalo se je, da je fant dosti bolj labilen in sramežljiv, kot sem si mislila, in je očitno še čustveno odvisen od bivše (kot si napisala: manipulacije, ljubosumje z njene strani, itd...). Zaenkrat bom pustila stvari stati, naj se sam odloči, kaj hoče, ne bom ga silila v nič, ker se hitro lahko zgodi, da bi sedel na dveh stolih. Bo pa potrebno iti čez vse prepreke, točno tako, kot si napisala.

Znova hvala za koristne nasvete  ;) Lepo bodi!

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #39 on: September 12, 2013, 09:38:08 AM »
Pozdravljene.
hvala že vnaprej ;)

Pozdravljena Hannah.
Bom kar jaz vzkočila, vredu.

Trenutno nisi kaj preveč dobre volje, ane?
Mislim, da te je konec službe malce vrgel iz tira, konec koncev je s tem povezano več stvari, če pogledamo naprimer finančno stanje ane, pa tud človek se navadi na kolektiv,dobi nove prijatelje in posledično druženje z njimi.
Ta ločitev je hud udarec za tebe, nekako se ne moraš sprijazniti s tem, precej se dotika tvojih čustev, oz. te je ali bo čustveno zelo zelo potrlo.
Ampak, moraš naprej. Vzemi to kot eno lekcijo in poskušaj najti  mir v sebi.
Umiri svoja čustva in sebe, in karkoli te tako zelo žalosti, bo minilo.
Čas zakrpa vse...
Dobila boš nov zagon, nov smisel, našla boš sebe.
Naj bo glavna tvoja osebna volja, in potem se ravnaj po svojih občutkih.
Bodi potrpežljiva,umirjena in preden karkoli in kjerkoli ukrepaš stvari dobro razmisli in pretehtaj.
Čemu se gnati za nedosegljivim????
Ni treba bit popoln, tudi srednje poti so dobre.
Toje življenje bo spet dobilo smisel, vsekakor  ;D in to še letos!

In tudi z diplomo ti ne kaže slabo.
Ugoden izid in konec skrbi. še prej pa se tudi na tem področju moraš najprej umirit. Se skoncentrirat in pol se res poglobi v to diplomo in dat vse od sebe. Pametno bi blo tut, da ti priskoči na pomoč kaka oseba.
Oseba ki jo ceniš, ki je pametna na tem področju in te bo znala dobro usmerjat in dajat pravo pomoč.
Le pogumno!

Pa tudi glede službe se ti kaže nova priložnost. Naj te pa opozorim, da se ne prenagliš.
Ko bo ta priložnost prišla, dobro pretuhtaj argumente za ali proti in položaj poglej iz vseh zornih kotov.
Tudi tu mogoče ni nič narobe, če bi se posvetovala z kako osebo.
Konec bo pa vseeno pozitiven.

Želim ti vse dobro.
Lep pozdrav Roberta

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #40 on: September 14, 2013, 12:20:05 AM »
Pozdravljene.
hvala že vnaprej ;)

Pozdravljena Hannah.
Bom kar jaz vzkočila, vredu.

Trenutno nisi kaj preveč dobre volje, ane?
Mislim, da te je konec službe malce vrgel iz tira, konec koncev je s tem povezano več stvari, če pogledamo naprimer finančno stanje ane, pa tud
/........./

Roberta, hvala za vpogled in razlago!  Sicer sem tole prebrala že včeraj in potem do danes malo premlela.
Mi je pa tale vpogled kar dal novega zagona.  ;D
Res je, da me tole vse skupaj žalosti. Se je do zdaj nabralo par stvari.
Se bom oglasila čez čas, da poročam, kako se bo stvar odvila.

Že nekaj časa imam doma tarot in se počasi spoznavam z njim... vendar kakšna vprašanja zase sploh ne znam pogledat  :laugh:

« Last Edit: September 14, 2013, 12:21:55 AM by hannah »

Offline Luna

• Mojster
« Reply #41 on: September 14, 2013, 05:58:44 AM »
Sem bila spet malo v tujini, prišla danes nazaj in me je čakala zelo slaba novica. Sem še vedno razburjena in žalostna, ker so zopet zmagale veze in vpliv pred kvaliteto, strokovnostjo in pravičnostjo. Zato bi vprosila za vpogled, da bom lahko malo širšo sliko videla. Zanima me kaj karte porečejo, kako se bo situacija razpletla? Ali je odločitev, da se zamenja vodilne pri projektu dokončna ali pa se bo še spremenila?

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #42 on: September 14, 2013, 10:40:31 AM »
Dobro jutro drage moje!

Ker moram začet bolj pazit na svoj čas, sem naredila vpogled za eno vprašanje. Novi dom na splošno  :D

Trenutno si še najbrž v organizaciji novega življenja, le pogumno vzami vajeti v roke. Ne dvomi vase, ne boj, se kako in kaj, ti samo odločno naprej novemu življenju naproti. V prihodnjih 3 mesecih popazi na finance. Ne posojaj, če nisi ziher, ne izposojaj si, lahko da ne bi mogla vrniti, preveri, če boš to, kar delaš, dobila tudi plačano. Skratka, previdnost na denarnem področju. Lahko se karta nanaša tudi na to, da te bo kdo želel izkoriščat za delo in ti naložit nekaj, kar komu drugemu ne paše ali ni učinkovit. Skratka, na področju izmenjave denarnih ali medsebojnih odnosov skrbi za ravnovesje. Po tem vidim same lepe karte, dobro počutje, sprejetost med novimi ljudmi. Spomini iz otroštva se tudi kažejo... v smislu, da boš morda ponovno počela, kar si si želela kot otrok, morda se boš čutila izpolnjeno v kakšni želji od malega...itd... skratka...lepo bo, počutila se boš "doma".

Rena, najlepša hvala za odgovor! Ta teden začnemo, in kot si rekla, pogumno naprej! :) Pozdravček vsem.

Offline Luna

• Mojster
« Reply #43 on: September 14, 2013, 09:49:27 PM »
Sem bila spet malo v tujini, prišla danes nazaj in me je čakala zelo slaba novica. Sem še vedno razburjena in žalostna, ker so zopet zmagale veze in vpliv pred kvaliteto, strokovnostjo in pravičnostjo. Zato bi vprosila za vpogled, da bom lahko malo širšo sliko videla. Zanima me kaj karte porečejo, kako se bo situacija razpletla? Ali je odločitev, da se zamenja vodilne pri projektu dokončna ali pa se bo še spremenila?

Je prišlo do pozitivnega napredka. Tako, da bi malo drugače definirala vprašanje. Se piše pritožba in peticija, da takšnega ravnanja ne sprejmemo in smo postavili določene pogoje, pa me zanima, kako bo to sprejeto s strani "taglavnih"? Se bo razpletlo tako kot želimo in zahtevamo?

Offline Puya

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #44 on: September 15, 2013, 01:27:18 PM »

Je prišlo do pozitivnega napredka. Tako, da bi malo drugače definirala vprašanje. Se piše pritožba in peticija, da takšnega ravnanja ne sprejmemo in smo postavili določene pogoje, pa me zanima, kako bo to sprejeto s strani "taglavnih"? Se bo razpletlo tako kot želimo in zahtevamo?

Pozdrav Luna.

Lepo, da ste se odločili za pritožbo. Ja to kar se dogaja pri nas je res žalostno in nekako je treba pokazat, da nam ni vseeno.

In karte pravijo na uspeh. Sicer v trenutni situaciji, najbrž s strani ˝taglavnih˝ je videt, da bi se najraje obrnili stran, nekako se nočejo ukvarjat s tem so apatični in nemotivirani, ampak ste vi očitno zelo odločni in karte so vas podprle, ker kažejo zmagoslavno vrnitev (VI palic).
Držim pesti!!

LpP