O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (109/123) > >>

Maja:
Ja, so bili. Zame je to najtežja karta. Težja od Smrti, Trdnjave in 10 mečev.
Mimogrede, ko sem gledala zase, kako bi se počutila po enem mesecu v tej službi, sta mi padli Trdnjava in 3 meči.  :blank:

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Maja on May 29, 2014, 01:00:47 PM ---Ja, so bili. Zame je to najtežja karta. Težja od Smrti, Trdnjave in 10 mečev.
Mimogrede, ko sem gledala zase, kako bi se počutila po enem mesecu v tej službi, sta mi padli Trdnjava in 3 meči.  :blank:

--- End quote ---

Maja, torej super, da si se umaknila od tam.  ;)

Trije meči... Obstaja sindrom strtega srca. Imam neke simptome. Ajajaj.
Tudi temu si se izognila.  ;)

Maja:
Včeraj, ko sem prišla domov, me je kar peklo v prsih in po vratu gor ... Kot, da me bo zadušilo. Ko sem se dokončno odločila, je ponehalo.  :blank:

G.R.O.Z.A.!

Tea:
Maja, saj bo še vse dobro. Tebe čakajo res lepi časi. Prav je, da si potrpežljiva in da znaš presejat dobro zate. Tudi to je Saturnova lekcija.

Bi te pa prosila, če lahko pogledaš prosim, če bom sploh zaslužila za prispevke in položnice. Maj je bil katastrofa, če se ta trenutek kaj ne spremeni, ne vem kaj bo 15. ko se plačajo računi.

Maja:

--- Quote from: Tea on May 29, 2014, 01:27:39 PM ---Maja, saj bo še vse dobro. Tebe čakajo res lepi časi. Prav je, da si potrpežljiva in da znaš presejat dobro zate. Tudi to je Saturnova lekcija.

Bi te pa prosila, če lahko pogledaš prosim, če bom sploh zaslužila za prispevke in položnice. Maj je bil katastrofa, če se ta trenutek kaj ne spremeni, ne vem kaj bo 15. ko se plačajo računi.

--- End quote ---

Verjamem v to, da se bo enkrat kolo sreče obrnilo tudi v moje dobro. Kot praviš, P  :Lu in seveda  :Sa ... Kot gledam, bo v roku enega meseca veliko bolje. Mogoče se pa takrat pokaže prava stvar.

Poglejva za tvoje vprašanje ...
Ja, ni bilo najbolj plodno obdobje. Bi pa rekla, da lahko še vse nadoknadiš. Mislim, da bo šlo čisto lepo, gladko, elegantno skozi. Če ti kaj pomaga, potegnila sem: 4 meči, 6 diskov, Kočija, Pravica, Paž diskov.
Paž diskov lahko obeta nepričakovan priliv. "Svež denar."

Bi lahko jaz tebe prosila za kontra uslugo, za en pokuk glede službe. A bo in kdaj?  :blank:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version