O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja
Tea:
Hvala :-*
9 palic Umetnost in Cesar
po začetnih ovirah vse OK
Jane:
Opažam kako imamo nekako na forumu skupne naloge, se mi zdi da se nam parim zdaj vrti okrog denarja :-X
Maja:
Hvala.
9 paluc, pretepena, ampak še stojim.
Umetnost je najbrž XIV? Zmernost?
In potem Cesar.
Glede na karte se bo stabiliziralo.
Tea:
--- Quote from: Maja on May 29, 2014, 02:03:43 PM ---Hvala.
9 paluc, pretepena, ampak še stojim.
Umetnost je najbrž XIV? Zmernost?
In potem Cesar.
Glede na karte se bo stabiliziralo.
--- End quote ---
jap Umetnost XIV
v glavnem Cesar obeta nov začetek
Missy:
--- Quote from: Missy on May 23, 2014, 09:44:17 PM --- Ja, olajšanje. Sprostilo se je ogroooomno nakopičene energije. Vezana si na rezultat. Ne moreš reči, da si ne želiš Happy End-a. ;) Ah, tako pač je, smo le ljudje z vsemi našimi občutki ...
Iz kje izhaja ... Med vama nikoli ni bilo res končano. Mogoče z besedami, mogoče še to ne. Vedno je ostalo nekaj nedorečenega, zato ti občutki. Ko dva res zaključita, sta lahko obojestransko platonsko naravnana. Je začel komunicirat, ker lahko, ker mu je v veselje in ker nista potegnila črte oz. naredila zaključka, o katerem sem pisala zgoraj.
Oh, tebe nosi na valovih občutkov ... Predajaš se intuiciji, čustvom ... Po drugi strani strah ... Po eni strani predajaš vse in kar bo, bo. Po drugi želiš aktivno sodelovat pri razpletanju zgodbe.
Da bomo potem lažje interpretirali, zapišem, kaj sem potegnila za izid: Visoka svečenica, Kralj čaš, 4 palice, 7 palic, Čarovnik.
Poročaj obvezno! ;)
Ah Maja, bingo. :) Vsaj kar se mene tiče: sm ok, pol pa spet nism. Pol sm stara 15 let in zasanjana, potem me je strah. Poročam, ko prejmem pismo! ;) Hvala ti in iskreno: resnično dobro in podrobno vidiš stvari.
--- End quote ---
Evo trenutno stanje: se pogovarjava, več ali manj vsak dan cel dan, in se počutim OK: ne več tako zelo zmedene, mogoče se mi zdi, da ga šele zdaj zares spoznavam. :) Mi je pa nekaj čudno: včasih imam občutek, kot da malce preveč flirta, a ve, da med nama ne more biti nič resnega. In tega ne razumem. Če ima katera kartice pri sebi, lahko pogledamo, v čem je fora? Ker ne razumem popolnoma situacije.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version