O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (114/123) > >>

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: cvetka on June 02, 2014, 08:44:53 PM ---Pika, in tole o nejasnih zadevah govori tudi astro položaj  :NE, ki je na DSC, pa saj je bilo to že zapisano,  :-*

--- End quote ---

Cvetka, mislim, da je bilo tole misljeno za Missy.

cvetka:

--- Quote from: Pika on June 02, 2014, 08:53:14 PM ---
--- Quote from: cvetka on June 02, 2014, 08:44:53 PM ---Pika, in tole o nejasnih zadevah govori tudi astro položaj  :NE, ki je na DSC, pa saj je bilo to že zapisano,  :-*

--- End quote ---

Cvetka, mislim, da je bilo tole misljeno za Missy.

--- End quote ---

Ma*** tole sem pa res zamešala,  :o

Maja:
Hihi ...  :)

Missy:

--- Quote from: Maja on June 02, 2014, 08:35:08 PM ---Mogoče je bila pa ravno to lekcija ... Da se dobro prepričaš in pretehtaš z vseh strani, kaj je res in kaj ne.
In tudi tarot - sem na hitro vrgla - pravi, da v prihodnje, preden se kam podaš, dobro pretehtaj, preglej in premisli situacijo, ker so stvari velikokrat drugačne, kot se zdi na prvi pogled oz. navzven.

Oh, saj bo ...  :-*

--- End quote ---

Hvala ti Maja, ko udarijo čustva, se precej rada nepremišljeno vržem v stvari, ker načeloma zaupam svojim občutkom..in še vedno ne morem verjet, da sem se 6 let tako motila o vsaki mali stvari..boli, ampak bo minilo, tako kot vse prej..čas izbriše veliko stvari, tudi bolečina obnemi.. ;) :-*

vidka:
se jaz bi prosila za malo vpogleda, da vidim kako se bodo odvijale moje srcne stvari in zelje? 

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version