O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (115/123) > >>

Maja:

--- Quote from: vidka on June 06, 2014, 10:42:41 AM ---se jaz bi prosila za malo vpogleda, da vidim kako se bodo odvijale moje srcne stvari in zelje?

--- End quote ---

U, s tem se kar ukvarjaš. Veliko več, kot v bližnji preteklosti. Upaš si poseči višje, razmišljat o ravoju, o nadgradnji čustvenega počutja. Ti kar tak naprej. Ne ustraši se novega načina razmišljanja, čutenja ali drugih sprememb, ker si na pravi poti in te čaka lepa prihodnost.  :-*

Škratinja Nagaya:
Jaz bi pa vprašala, ali se mi bo kaj prijetno novega za dušo in srce zgodilo do jeseni.
Hvala za odgovor!  :)

Maja:

--- Quote from: Pika on June 07, 2014, 08:41:52 AM ---Jaz bi pa vprašala, ali se mi bo kaj prijetno novega za dušo in srce zgodilo do jeseni.

--- End quote ---

Vse se bo vrtelo olrog novih začetkov. Ni rečeno, da v dvoje. Moraš se začet zavedat, kaj je tisto, kar je res pravo zate.Dobit moraš nazaj vso svojo energijo in zaživet v vsem svojem pravem Jazu. Možni so navali nostalgije, ampak jih pusti, da samo zletijo mimo, ker čas je za naprej, ne za nazaj.

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Maja on June 08, 2014, 10:39:06 AM ---
--- Quote from: Pika on June 07, 2014, 08:41:52 AM ---Jaz bi pa vprašala, ali se mi bo kaj prijetno novega za dušo in srce zgodilo do jeseni.

--- End quote ---

Vse se bo vrtelo olrog novih začetkov. Ni rečeno, da v dvoje. Moraš se začet zavedat, kaj je tisto, kar je res pravo zate.Dobit moraš nazaj vso svojo energijo in zaživet v vsem svojem pravem Jazu. Možni so navali nostalgije, ampak jih pusti, da samo zletijo mimo, ker čas je za naprej, ne za nazaj.

--- End quote ---

Uf ja, nostalgijo že odganjam.  :-X
Drugače pa čutim točno to, ja. Da moram dobiti vso svojo energijo nazaj.
Hvala, Maja!  :-*

Maja:
Me veseli.  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version