O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (116/123) > >>

Tejka:
Spet fehtam za pokuk kako se bo tale job odvijal vnaprej... Zaenkrat se nekako ne ujamem, ni ravno nek idealen posel zame, bi ga pa imela vsaj dokler se nekaj bolj mojega ne najde. Sem v precepu... Ostati ali se vdati in priznati poraz  :-X. +je delovni čas in plača napram staremu jobu kjer zaradi nesigurnosti še tudi vztrajam, pa delovni pogoji. -pa dejstvo, da se počutim fejst nesposobno za prodajo  :-X :(

Gloria82:
Maja, ti si tak profi v tarotu...
Bi te prosila, če bi napisala svoje mnenje o karti "Šestica Mečev".
Bi lahko rekli "sprostitev napetosti" sploh če ji sledijo pozitivne karte (cesar in sonce)?
Maja, hvala že v naprej  :-*

Maja:
Pri tej karti gre za olajšanje in pot naprej, na bolje po neprijetnih dogodkih, okoliščinah ... Ko se slabo obdobje konča, smo utrujeni, izmozgani, otopeli - to prinašamo s sabo še v naslednje obdobje, kar ga mogoče še malo greni in se nam ne zdi, da res napredujemo. Pot v prihodnost s priokusom grenke preteklosti. Meči so postavljeni pred potnikoma, kar nakazuje, da niti ne vidita naprej, nuj pogled je zameglen zaradi izkušenj. Včasih smo toliko časa v nekih okoliščinah, živimo na način, ki smo se mu prilagodili, se podredili, pozabili nase in si ne znamo več predstavljati, da bi bilo drugače, bolje ... Preden gremo lahko naprej, moramo ta način razmšljanja spremenit, moramo razbit okvirje, ki smo si jih postavili in odvreč bremena, ki smo si jih naložili oz. smo jih morali sprejet ...

Če napišem še en primer iz osebnih izkušenj ... Imela sem službo, kjer sem delala non stop. Trajalo je več mesecev, da sem lahko začela razmišljat in se v mislih tudi vživet v to, da dejansko obstajajo službe, ki bi bile samo podnevi in ob delavnikih. Saj že ves čas vem, da obstajajo - okrog mene nihče ni delal tako kot jaz, vsi normalno - samo nisem si pa znala predstavljat, da bi tudi sama tako delala. Zdaj sicer vem, da to obstaja, lahko delam vizije, ampak je situacija še vedno tam, kjer je - vendar to pa ponazarja že kakšna druga karta, ne 6 mečev ...

Še malo o tem lahko prebereš na tej povezavi.

Maja:

--- Quote from: Tejka on June 14, 2014, 10:28:53 PM ---Spet fehtam za pokuk kako se bo tale job odvijal vnaprej... Zaenkrat se nekako ne ujamem, ni ravno nek idealen posel zame, bi ga pa imela vsaj dokler se nekaj bolj mojega ne najde. Sem v precepu... Ostati ali se vdati in priznati poraz  :-X. +je delovni čas in plača napram staremu jobu kjer zaradi nesigurnosti še tudi vztrajam, pa delovni pogoji. -pa dejstvo, da se počutim fejst nesposobno za prodajo  :-X :(

--- End quote ---

Kaj pa bi prodajala?

Tole mi izgleda kot, da ti sicer res ustreza, samo tvoje mnenje spodkopavajo res močni dvomi. Če ti + pretehtajo -, imaš lahko nekaj od tega. Ni nemogoče, sama pa veš, koliko zmoreš in kako daleč lahko greš.

Gloria82:

--- Quote from: Maja on June 16, 2014, 11:26:15 AM ---Pri tej karti gre za olajšanje in pot naprej, na bolje po neprijetnih dogodkih, okoliščinah ... Ko se slabo obdobje konča, smo utrujeni, izmozgani, otopeli - to prinašamo s sabo še v naslednje obdobje, kar ga mogoče še malo greni in se nam ne zdi, da res napredujemo. Pot v prihodnost s priokusom grenke preteklosti. Meči so postavljeni pred potnikoma, kar nakazuje, da niti ne vidita naprej, nuj pogled je zameglen zaradi izkušenj. Včasih smo toliko časa v nekih okoliščinah, živimo na način, ki smo se mu prilagodili, se podredili, pozabili nase in si ne znamo več predstavljati, da bi bilo drugače, bolje ... Preden gremo lahko naprej, moramo ta način razmšljanja spremenit, moramo razbit okvirje, ki smo si jih postavili in odvreč bremena, ki smo si jih naložili oz. smo jih morali sprejet ...

Če napišem še en primer iz osebnih izkušenj ... Imela sem službo, kjer sem delala non stop. Trajalo je več mesecev, da sem lahko začela razmišljat in se v mislih tudi vživet v to, da dejansko obstajajo službe, ki bi bile samo podnevi in ob delavnikih. Saj že ves čas vem, da obstajajo - okrog mene nihče ni delal tako kot jaz, vsi normalno - samo nisem si pa znala predstavljat, da bi tudi sama tako delala. Zdaj sicer vem, da to obstaja, lahko delam vizije, ampak je situacija še vedno tam, kjer je - vendar to pa ponazarja že kakšna druga karta, ne 6 mečev ...

Še malo o tem lahko prebereš na tej povezavi.

--- End quote ---

Hvala Maja za tako razumljivo razlago.
Res si profi  ;D
Tudi te karte so drugače padle na službeno področje.
Tako bi lahko rekli, da se po obdobju "neljubih in stresnih" dogodkov končno svari postavljajo v red.
Kot si napisala, se oseba še ne more dodobra tega zavedat oz. še je v njej nek strah...
Cesar bi pa mo mojem kazal na neko moško osebo, ki situacijo v bistvu potisne v pravo smer, oz. je krivec za to, da se zadeve začnejo premikat v pozitivno smer.
Sonce pa je itak sonce - alles gut!

Če boš pri volji, bi pokomentirala še to, prosim?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version