O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (13/123) > >>

Jane:
Hvala Tea sem ravno danes potem gledala tranzite za vse 4, pa vsakemu neki drugace kaze :D Nekako mislim da bi mogli bit med marcem in majem 2014 pod novo streho, ceprav je zacetek leta cist obupen z mrki in retro zadevami :/

Tea:
Ja, tako nekako

Če se pa prav spomnim, si tudi tole stanovanje nabavljala v R in ne vem še čem. Torej je naravna posledica, da prodajaš oz. se seliš v času zaključkov.

Torej za prodajo čas naravnost odličen.

Nakup boš opravila v juliju 2014 ko se vse spuca - čez poletje pa bo super čas za selitev in opremljanje novega domka.

Jane:
Se ne spomnim vec, so bili pa cudni datumi ja :) Ma meni je vazno samo da smo pred solo v novem domu, da ne bi nase dete s saturnom v tretji slucajno morali zaradi selitve prepisovati na drugo solo. Sicer bi rada ze jutri se selila, zaradi tamale ampak klinc saturn v peti me UCI ja :D

Tea:

--- Quote from: Jane on September 25, 2013, 08:43:08 PM ---Se ne spomnim vec, so bili pa cudni datumi ja :) Ma meni je vazno samo da smo pred solo v novem domu, da ne bi nase dete s saturnom v tretji slucajno morali zaradi selitve prepisovati na drugo solo. Sicer bi rada ze jutri se selila, zaradi tamale ampak klinc saturn v peti me UCI ja :D

--- End quote ---

Ja, jutri bi bil pa res krasen dan :)

Jane:
Hehe no jutri tega ziher ne bo, razen rojstnodnevnega praznovanja :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version